Superslim?
-
0 0A slabit cineva cu superslim pastile chinezesti?Se zice ca sunt din plante si nu au efecte adverse.
-
si eu stiu pe cineva care a slabit cu super slim 15kg in 3 luni de zile si nu a avut deloc probleme. arata super tipa, s-a schimbat complet, numai zici ca e ea. am vrut si eu sa cumpar, dar mi-e frica. nu am incredere pentru ca nu sunt avizate de Ministerul Sanatatii. de ce nu se gasesc in farmacii sau in plafar daca sunt din plante? eu nu te sfatuiesc sa iei, dar tu decizi.
bafta indiferent de ce decizie vei lua.
o zi buna! -
buna, din cate stiu eu in farmacii exista o versiune mai veche a superslim produs de aceasi firma.
Eu am luat si am slabit mi-am facut si analize si a iesit nu bine, chiar foarte bine
. In schimb sunt convinsa ca afecteaza psihicu, iti poate da o stare de nervozitate si sa nu mai vb de insomnii. Nu stiu de ce eu le-am gasit doar la tm, poate pt ca sunt multi chinezii care traiesc acolo? I usa se vand cu 15 dolari... -
Am luat eu superslim si sincer e un alt produs care m-a dezamagit..acum am o problema f seriosa ... Imi cade f mult parul si nu mai stiu ce sa fac .. Am incercat sampoane cumparate din farmacii care dupa spusele farmacistelor trebuiau sa dea roade dar nu e asa, nu vad nici o diferenta..imi cade parul in continuare!
-
Buna! Am inceput si eu de vreo 2 zile cu SuperSlim si am o gramada de intrebari:
Ce se intampla daca intrerup tratamentul dupa 2 saptamani? In 2 saptamani vor aparea ceva schimbari(ca vine Craciunul, nu de-alta
)??? De ce e musai sa le iei de dimineata, ca eu le-am luat pe la 14.00? Care e faza cu insomniile? Multumesc mult! -
superslim chiar functioneaza,bine ce-i drept,nu slabesti excesiv de mult dar iti trebuie un regim de viata echilibrat.si da trebuie luat dimineata pe stomacul gol,nu se bea cafea.eu nu am un regin de viata echilibrat deloc si totusi se vad rezultatele putin....am slabit 5 kg intr-o luna,matusa mea care l-a folosit si ea a slabit16 kg in 3 luni si jumatate...acum e in perioada de repaus adica o pastila la 2 zile....este important sa faceti si ceva miscare...si sa aveti un consum ridicat de fibre si fructe.pastila da o stare continua de sete,deci nu este atat de greu sa pe cat pare sa beti 2-3 litri de apa pe zi...scrie de asemenea pe site-ul lor ca nu trebuie sub nici o forma luate 2 pastile pe zi dar nu scrie nimic despre reactii adverse.ei bine....din propria experienta va spun ca nu are absolut nici o reactie adversa....dar e totusi bine sa fim prudent....a nu se intelege ca iau cate 2 pastile pe zi ci mi-am pus dimineata ceasul sa sune,m-am trezit am luat pastila dar inca imi era lene sa ma dau jos din pat si am zis sa mai stau 5 minute dar am adormit si peste 2 ore cand m-am trezit am luat iar o pastila pentru ca uitasem pe moment ca deja o luasem inainte sa adorm.daca optati pentru un regim bogat in fibre pentru o mai buna digestie,este indicat sa beti foarte multa apa,in caz contrar pot aparea tulburari grave ale sistemului digestiv ce pot conduce cu timpul la constipatie.
-
mariukmm said:
e
am slabit cu superslim ,dar in vreo 3 luni am revenit la greutatea pe care o aveam inainte.
Si eu am slabit cu superslim in 2009 cam 12 kg, insa am pus la loc dublu si nu pot spune ca am uitat sa ma ridic de la masa. Acum am dat jos cu duoslim, la acesta nu am avut efecte negative si chiar am slabit 16 kg, in schimb nu m-am abtinut de la mancare iar cele 16 kg le-am dat jos in aproape 3 luni (fara o saptamana). Voi decideti daca luati superslim sau alte asemenea pastile. Eu nu recomand superslim din mai multe motive: in afara de faptul ca se dubleaza numarul de kg dupa ce intrerupi tratamentul, ai stari de nervozitate, insomnii, probleme cu inima si rinichii, etc.
Va pup fetelor.