lindaxa
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
10 Oct 2008, 13:170 0buna iau de 6 zile lindaxa si nu am slabit deloc imi e f sete beau f multa apa chiar 3 l de apa pe zi nu prea ma mananc dar tot nimik nu inteleg de ce? am niste ameteli ma doare cateodata capul f tare oare de la ele? imi doresc f mult sa slabesc am 70 de kg si 24 de ani si mam saturat sa ma duc la magazine si sa nu pot sa imi iau o pereche de blugi k nu imi vin va rog mult ajutatima
-
10 Oct 2008, 14:08De la pastile ai toate neplacerile. Cum ai ajuns sa le iei? ai fost la medic?
Daca bine stiu eu, pastilele astea sint varianta romaneasca de la reductil, dar ceva mai proaste si mai scumpe. Intra pe topicul cu reductil, poate mai sint acolo fete care au luat pastila asta.
Oricum, ar fi bine sa te duci la medic si sa nu le mai iei. -
11 Oct 2008, 13:51Buna , Monny! Spui ca ai inceput sa iei lindaxa de 6 zile...daca ametelile si durereile de cap au inceput tot de atunci ....mie mi se pare clar ca sunt de la pastile..
Si eu am luat lindaxa de 10 anul trecut...incepuse o prietena de a mea sa ia (la recomandarea medicului) lindaxa de 12..si mi-a spus ca intr-adevar a slabit aprox un kg pe sapt asa cum scrie in prospect...mi-am luat si eu o cutie si am inceput sa merg pe jos cam 45 de min pe zi...intr-o luna am slabit 4 kg...dupa ce am terminat prima cutie nu mi-am mai permis sa imi mai iau una pt ca erau destul de scumpe dar am continuat mersul pe jos...si am mai dat jos inca 6 kg....ceea ce vreau eu sa spun e ca nu stiu cat de mult m-au ajutat pastilele pt ca oricum am slabit si fara ele...
In concluzie , repet refrenul pe care il spune toata lumea: depinde de metabolism...uite...pe prietena mea au ajutat-o pastilele (fara sa mai faca efort ...ci doar cu mai multa atentie la ce a mancat) , pe mine m-au ajutat prea putin! Eu una nu recomand pastilele...am incercat 4 dintre asa zisele pastile minune fara sa vad nici un efect...vrei , nu vrei...tot efortul fizic ramane baza!!
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness