dieta vedetelor versus dieta inconstient

•  
    • 427 mesaje
    8 Oct 2008, 11:46
    0 0
    de ce vedetele nu numai de la noi fac foarte mult sport,sala si se infometeaza si inconstientele de la noi baga pastile?ati vazut aseara ce reactii poate da un produs natural,100 la 100 din plante,chiar medicul confirma asta.......hemoragii,dureri de cap si cat iei pastile si dupa asta,paralizie temporara.....bafta la suicid........ca e corpul vostru si va faceti singure rau....
  •  
    • 325 mesaje
    8 Oct 2008, 17:24
    0 0
    sa stii ca ai dreptate tu
    si eu am tinut o cura de slabire,si m,am simtit foarte rau,cu toate ca am slabit cateva kg
    in cele din urma am renuntat la cura,si am inceput sa mananc normal,adica ceea ce mancam si inainte,dar in proportii mai mici
    si vreau sa zic ca acum ma simt foarte bine,si am depasit si criza aceea,cum ca mai vreau sa slabesc cu orice risc
    asta nu inseamna ca nu o sa am grija de corpul meu,dar se poate si in alt mod decat sa te infometezi
  •  
    • 247 mesaje
    9 Oct 2008, 16:17
    0 0
    pana si cele mai cunoscute vedete tin regim si fac sport... si voi vreti sa slabiti de la niste pastile...

Daca ele pot.... cu siguranta puteti si voi! (hai sa lasam scuza: ele au antrenor personal,bani etc. Sportul se poate face si fara antrenor si fara milioane de dolari in cont)