Anticonceptionalele ingrasa?

•  
    • 2386 mesaje
    23 Sep 2008, 15:48
    0 0
    V-ati ingrasat de la anticonceptionale?
  •  
    • 2001 mesaje
    23 Sep 2008, 15:59
    0 0
    eu am pus pe mine intr-o luna 6 kg,aveam o pofta de mancare de speriat......am luat o luna si am renuntat
  •  
    • 2386 mesaje
    24 Sep 2008, 15:30
    0 0
    Pai si ce metoda folosesti?
  •  
    • 2001 mesaje
    24 Sep 2008, 15:31
    0 0
    steriletul,sunt la al treilea
  •  
    • 15 mesaje
    26 Sep 2008, 14:57
    0 0
    buna, de la anticonceptionale mai toate ne ingrasam dar e drept ac depoinde de organism, eu am incercat atatea ca nici nu mai stiu sa le insirui dar toate au celasi efect , difera doar kg si perioada in care le-am acumulat. sterilet? se recomanda daor dupa o sarcina nu? nu sunt periculoase?
  •  
    • 2817 mesaje
    26 Sep 2008, 17:54
    0 0
    DAAA!

in 2 ani de anti am pus mai mult decat la 2 sarcini una dupa alta. si am dat jos foarte greu...

cica acu ar fi aparut anti care nu ingrasa, dar io nu mai am incredere si n-am sa mai folosesc asta niciodata
  •  
    • 2 mesaje
    27 Sep 2008, 10:10
    0 0
    a luat cineva Diane 35? sa imi spuna si mie dak ingasa.vreau sa iau,dar imi este teama k poate ma ingras . cineva mi-a zis k nu ingrasa,dar pers nu a incercat,asa k nu ma bazez ...ms mult pwp
  •  
    • 15 mesaje
    28 Sep 2008, 22:03
    0 0
    buna Laurika, eu dupa cum spuneam am luat foarte multe, de la unele m-am igrasat mai mult de la altele mai putin, Diane 35 mi sa recomdat ca tratament pt niste chisturi mici sesizate de medic, a si tinut dar cum am renuntat la el chisturile au inceput sa se reformeze asa ca am recevnit. despre cat ingrasa? cred ca depinde de fiecare organism dar sincer la mine din cate am incercat a fost cel mai ok... eu a-si zice sa vorbesti cu un medic inainte dar eu sunt pentru catgroic! ai grije de tine si tine-ne la curent dac ai luat ce efecte a avut la tine. va pup, o saptamana usoara tuturor!
  •  
    • 72 mesaje
    28 Sep 2008, 22:08
    0 0
    eu as lua numai de dragul de a ma ingrasa...))))))))))))
  •  
    • 315 mesaje
    29 Sep 2008, 13:20
    0 0
    Nu te ingrasi de la anticonceptionale. Ele iti maresc eventual pofta de mancare, depinde de tine daca rupi frigiderul sau nu.
    Desi am predispozitia de a ma ingrasa, am avut gija sa evit acest lucru ( marvelon am luat, mercilon iau momentan).
  •  
    • 35 mesaje
    29 Sep 2008, 17:36
    0 0
    Cred ca depinde mai mult de organism si de stilul tau de viata. Eu personal am luat Marvelon timp de aproape doi ani si chiar am slabit 3-4 kilograme (nu stiu daca de la tratamentul propriu-zis sau din alte cauze). Am luat si Diane35 timp de 8 luni anul acesta; la inceput m-am ingrasat 1-2 kilograme dar nimic semnificativ (a trebuit sa opresc tratamentul din cauza altor reactii adverse pentru care nu as recomanda Diane35 nimanui). Am auzit si de femei care s-au ingrasat mai mult dar cred ca depinde si de organism (mama mea de ex. lua tot Marvelon si a pus 5-6 kilograme pe care nici acum nu le-a dat jos). De fiecare data pastilele mi-au fost recomandate de doctorul ginecolog; te sfatuiesc totusi ca inainte de a lua astfel de pastile sa consulti un ginecolog sau macar doctorul de familie.
  •  
    • 3741 mesaje
    29 Sep 2008, 21:37
    0 0
    Io nu m-am ingrasat de la anticon deloc. Poate doar ca mancam eu ca nebuna dulciuri la 2 dimineata...
  •  
    • 2386 mesaje
    30 Sep 2008, 15:03
    0 0
    dentyne, cum te simti cu Mercilon? Si eu il iau de ceva timp, dar parca mi se pare ca m-am ingrasat vreo 2 kg. In plus vad ca nu mi s-a reglat ciclul la fix 28 de zile. Partea bune e ca sunt mai calma inainte de ciclu, nu mai sunt asa sensibila si am mai putine dureri menstruale.
  •  
    • 13 mesaje
    20 Oct 2008, 16:14
    0 0
    hm...
    eu m-am ingrasat 10 kg in 3 ani.
    tocmai am renuntat la ele; sper sa dau jos...
  •  
    • 2312 mesaje
    20 Oct 2008, 21:34
    0 0
    Singurele care nu mi-au crescut apetitul au fost yasmine.N-am putut insa sa le iau decat cateva luni, mi-au provocat depresie, insomnii
    etc.
  •  
    • 427 mesaje
    21 Oct 2008, 12:42
    0 0
    am luat 1 an triquillar.....a fost ok,dar erau in 3 culori si nu puteam amana pentru 2-3 zile menstruatia......am trecut pe yasmin din decembrie si am luat cam 5-6 kg.Mananc,nu m-am controlat,gratare cu cartofi prajiti si salata la 11-12 noaptea,am tendinta mai mult sa rontai,mananc pe sistem nervos uneori.
  •  
    • 689 mesaje
    21 Oct 2008, 12:53
    0 0
    Pe scurt: Mancarea ingrasa nu anticonceptionalele. Daca nu stii sa te abtii normal ca te ingrasi.
    Eu iau de 6 ani triquilar si m-am ingrasat si am si slabit la loc. Dar m-am ingrasat ca stateam jos toata ziua, fara sport, si mancam prostii si cand nu trebuie. Am ajuns la la 45 de kg cand m-am apucat de ele la 50, apoi la 44 ..inapoi la 48 si acum sunt iarasi la 44. Si pentru toate fluctuatiile astea eu sunt vinovata ca nu mi-am controlat alimentatia, nu anticonceptionalele.
  •  
    • 6 mesaje
    22 Oct 2008, 10:34
    0 0
    marvelon am luat si eu si kiar nu m-am ingrasat....ba mai mult am slabit...dupa un an si ceva le-am skimbat nu mai stiu exact motivul, si am inceput sa pap mai multicel...acum din pct-ul meu de vdere depinde de fiecare pers....
  •  
    • 15 mesaje
    22 Oct 2008, 13:15
    0 0
    Buna Fetelor. Eu iau Janine de vreo...5 ani si nu am avut nici un fel de efecte secundare. Cand am intrebat medicul ginecolog dc ingrasa pastielele stiti ce mi-a zis? "cum crezi tu ca o sa te ingrase o pastila asa micutza"? .
    Exact ce spunea o alta Eva pe forum. Depinde numai de noi dc ne ingrasam sau nu. Sa aveti o zi buna.
  •  
    • 17 mesaje
    26 Oct 2008, 18:44
    0 0
    TREBUIE SA CONSULTI GINECOLOGUL PT.ANTICONCEPTIONALE.ITI FACI NISTE ANALIZE SI ITI DA CEEA CE ITI TREBUIE.GARANTAT APOI NU TE INGRASI