Putem fi mai slabe!!!!! [:X]

•  
    • 276 mesaje
    22 Sep 2008, 23:24
    0 0
    De sambata trecuta,mi-am reinceput regimul si e deja marti....Incerc sa ma stimulez singura ,si sa ma tin de regim,e deabia prima sapt si imi este greu,e o schimbare majora ,si am nevoie de ajutorul vostru . Orice parere si orice reteta cu ce as mai putea manca e bine venita si va multumesc din suflet.... :* As mai dori in acest topic sa incurajez toate persoanele care au probleme cu greutatea ,si as dori sa mentionez ca nu toate persoanele ar avea asa vointa cum aveti voi ,meritati aplauze Regim ushor la toata lumea !!!!!! poooooooooooooooooooooooop :* Luptati impotriva kg ,nu le lasati sa va copleseasca ...
  •  
    • 16 mesaje
    22 Sep 2008, 23:46
    0 0
    ce regim ai inceput???
  •  
    • 73 mesaje
    23 Sep 2008, 09:00
    0 0
    mult succes si multa sanatate!sa ne spui si noua detalii despre dieta ta!nu uita sa bei multa apa si sa faci miscare!
  •  
    • 276 mesaje
    23 Sep 2008, 17:25
    0 0
    Anca , regimul meu consta in cat mai putine calori .... mancare de regim adica foarte putin ulei,fara prajit ,fara fast food-uri ,fara dulciuri ,paine foarte putine Graham,multe fructe ,carne de pui ,chiar mie pofta de peste , o sa-mi fac si peste si ar tb sa dau jos cam 1 kg pe sapt...pooop papa :* Regim ushor tuturor !
  •  
    • 276 mesaje
    23 Sep 2008, 17:27
    0 0
    Lakry ,in primu' rand ms ptr urari si tie multa sanatate si o dieta usoara daca tii Regimul meu consta in 3 mese pe zi ,un fruct intre mese si cam atat... apa plata beau,rece am citit undeva ca stimuleaza arderile apa rece, fara dulciuri,sucuri si alte minunatii Mancare usoara si multa vointa :* pooop papa :*
  •  
    • 2807 mesaje
    23 Sep 2008, 20:31
    0 0
    mak3doank4u , te sustin

inceputul e ceva mai greu,apoi, dupa ce vei vedea ca te simti mai bine ,mai usoara, vei fi incurajata sa continui..

de fapt ceea ce faci tu nu e o dieta ci un stil sanatos de viata

incerc sa-ti ''vand'' un pont
    daca poftesti ceva nepermis(ciocolata sau mai stiu eu ce) ,nu te abtine,gusta cat de putin,(doar gusta) nu se intampla nimic rau

succes
  •  
    • 276 mesaje
    23 Sep 2008, 22:53
    0 0
    Floare de colt ms ptr sfaturi , ar fi o idee ,oricum eu ma abtin dar knd mie pofta ... gust si eu putin :"> ca nu e drept alea slabe mananca orice si nu se ingrasa ....si eu ? :-< pooop papa ms frumos :* Va mai astept cu niste retete
  •  
    • 2807 mesaje
    24 Sep 2008, 10:48
    0 0
    mak3doank4u, vezi doar sa nu ti se faca pofta de 20 de ori pe zi
  •  
    • 276 mesaje
    24 Sep 2008, 14:31
    0 0
    Nu D'ne fereste ))) Nu sunt genu' si mananc cv dulce km o data pe sapt