cum slabesc?

•  
    • 2 mesaje
    21 Sep 2008, 13:50
    0 0
    incerc sa slabesc band ceai antiadipos.Oare o sa reusesc?
  •  
    • 1639 mesaje
    21 Sep 2008, 15:23
    0 0
    daca faci si sport minim de 2 ori pe saptamana si ai grija la ce mananci da altfel nu!
  •  
    • 2807 mesaje
    21 Sep 2008, 19:04
    0 0
    doar cu ceai antiadipos,reusesti doar sa te deshidratezi

intra pe '' doar 5 kilograme'' sau mai mai bine fa-ti timp si citeste topicurile de pe ''dieta'' si alege doar ce e sanatos

sfatul meu e sa alegi calea mai grea (cea cu miscare si grija la alimentatie,pe termen mai lung,dar mai sigura si sanatoasa pt organismul tau
  •  
    • 276 mesaje
    22 Sep 2008, 23:07
    0 0
    Poate daca ai tine un regim ....ti-ar fi mai folositor... poop papa :*
  •  
    • 14 mesaje
    27 Sep 2008, 14:50
    0 0
    mai fetelor! sunteti inconstiente!!! nu tot ce zboara se mananca. dietele se tin cu cap nu dupa ureche! apeleaza la profesionisti pentru diete personalizate.
  •  
    • 4 mesaje
    8 Ian 2010, 01:12
    0 0
    vreau si eu o dieta nu prea sofisticata deoarece sunt o mare consumatoare de cola
  •  
    • 43 mesaje
    11 Ian 2010, 14:47
    0 0
    Se poate slabi daca vrei prin vointa si multa putere, trebuie doar sa iti impui ca poti si sa respecti un program. Incerca sa mananci sanatos (carne pui fiarta, peste fript, salate etc) plus nu uita de miscare cel puin 2 ore si jumatate pe zi. Poti trage un ochi si aici http://www.sfatulmedicului.ro/articole-despre/Diete-de-slabit pentru cine este interesat de o anumita dieta eu ma mai inspir din cand in cand
    (eliminati eventual spatiile libere)
    Bafta
  •  
    • 152 mesaje
    11 Ian 2010, 19:01
    0 0
    Totusi 2h.30/zi sport mi se par cam multe... pentru un om care merge la munci, mai are si la o scoala de ajuns si cumparaturi de facut nici macar n-ar exista timp pentru 2 ore jumate de sport. Sunt de acord sa facem sport dar cred ca jumatate de ora-1 h max/zi e mai mult decat suficient. Sau cate 2 ore de 3 ori pe saptamana. In viata, toate se fac cu limita!
  •  
    • 38 mesaje
    13 Ian 2010, 18:46
    0 0
    Eu am plecat din tara si locuiesc de vreo 2 ani in Belgia. La inceput cum am ajuns aici m-am ingrasat, cred mai ales din cauza stresului. Schimbare de locuinta, de job, oricum stres.

Mi-au recomandat aici niste romance din comunitatea belgiana de romani sa incerc pastilele de slabit naturale XL-S. Nu sunt sigura ca au aparut si in Romania, dar puteti incerca sa intrebati la farmacie. Nu au avut la mine efecte adverse si am inteles de la medici ca produs o slabire naturala fara efecte secundare. La mine chiar au si functionat excelent, am slabit in jur de 6 kg in 2 luni fara efort si fara sa ma abtin de la nimic. Mie una mi s-au potrivit foarte bine. A mai incercat si altcineva XL-S? Eu una zau vi le recomand
  •  
    • 40 mesaje
    13 Ian 2010, 19:58
    0 0
    roxana_maier,si eu,aici unde traiesc am vazut in farmacii aceste pastile
    cu ce ar fi diferite fata de alte pastile pt slabit? te rog,da mai multe detalii,merci
  •  
    • 5 mesaje
    17 Ian 2010, 19:15
    0 0
    Buna eu am incercat asta :

http://affiliate.adtrtracker.com/rd/r.php?sid=607&pub=500932&c1=&c2=&c3=
    La inceput am fost sceptica, dar eram dispusa sa incerc orice. Sincer chiar a mers. Am slabit 14 kg in cateva saptamani. Poate nu merge pt toata lumea dar daca puteti incerca. Mostra e si gratis..ma rog 4$. La mine a ajuns in cateva zile dupa comanda. Hope this helps! Bafta multa!
  •  
    • 302 mesaje
    18 Ian 2010, 20:06
    0 0
    Pai si cat te-a costat prima mostra? Cate pastile sunt intr-o mostra? putem vb pe mess.
  •  
    • 2 mesaje
    18 Ian 2010, 21:31
    0 0
    hey...eu am descoperit site-ul xl-s.ro si pot spune din cate am citit ca nu are efecte adverse....am sa incerc sa-l caut in farmaciile nostre..
  •  
    • 51 mesaje
    19 Ian 2010, 13:47
    0 0
    salutare!
    eu am nascut in urma cu 10 luni si la 2 luni de la nastere am inceput sa nu-mi mai controlez poftele am tot dat vina pe alaptat am "reusit" sa pun cam 13 kg fata de momentul nasterii + 6 kg in timpul sarcinii = 19 kg!!!!! trebuia sa fac ceva, asa ca...
    la 1 ianaurie am trecut din nou la regimul disociat, pe scurt Montignac.
    rezultatul? -3 kg pana acum;
    nu stiu daca o sa mai ajung vreodata la greutatea avuta inainte de nastere, dar nu e vb numai despre "a slabi", cat mai degraba a manca sanatos, a face miscare, etc, pe scurt a trai sanatos
    nu cred in pastile si ceaiuri minune, cum nu cred ca daca faci sport dar mananci nesanatos o sa slabesti;
    toate cele bune!
  •  
    • 37 mesaje
    4 Mar 2010, 10:02
    1 0
    Ai impanzit forumul eva cu postarile pe aceasta tema. Ar fi cazul sa renunti a face publicitate unui produs care nu intereseaza pe nimeni. E timpul sa te opresti.
  •  
    • 260 mesaje
    22 Oct 2013, 22:22
    0 0
    Aici fiecare vorbeste cu totul si totul altceva...nimic concret si benefic. 
  •  
    • 47 mesaje
    30 Oct 2013, 10:15
    0 1
    Buna fetelor! Si eu am multe probleme cu greutatea, fiind obeza. Am incercat tot felul de diete stricte si remedii miraculoase, e adevarat ca eu am si alta varsta (38 ani) ,dar am realizat ca nu prea ma ajuta, asa ca m-am interesat de niste interventii chirurgicale. Asa am aflat de gastric sleeve. Eu sunt din Brasov si m-am programat pentru sedinte gratuite, de tip seminar la Spitalul Sf Constantin, de la mine din oras, in care mi se explica tot ce tine de operatie aceasta. Mi-am facut si analizele si in cateva zile ma operez. Sunt foarte increzatoare si nu prea am emotii, m-am convins ca fac ceea ce trebuie pentru mine. E adevarat ca e destul de costisitoare operatia asta, dar merita, plus ca se poate plati in rate.
    Acest mesaj a fost editat de către Michaela_ela: 30 Oct 2013, 10:16
  •  
    • 3816 mesaje
    30 Oct 2013, 15:03
    0 0
    De ce nu incerci tu Miha dieta Dukan?
    Cauta pe FB grupul fetelor ce au slabit cu Dukan.
    E foarte interesant cum poti slabi mincand totusi o gramada de chestii.  
  •  
    • 12 mesaje
    31 Oct 2013, 10:37
    0 0
    cea mai buna combinatie care la mine a dat rezultate afost dieta la un dietetician+sport+tratament de lipoliza externa cu Powershape