mi se pare imposibil!!!!

•  
    • 49 mesaje
    20 Sep 2008, 16:16
    0 0
    am 19 ani,173 cm si 80 de kilograme.timp de 2 ani nu am consumat paine,am tinut un regim si obisnuiam sa alerg.dar niciun rezultat.desi ma 80 de kg foarte mare nu par,doar ca am ceva burtica si mi se pare imposibil sa o dau jos.stiti vreun regim sanatos si cat de cat ieftior?incep facultatea si o sa stau la camin deci va dati seama cam de cati banuti voi dispune
    ma puteti ajuta cu un sfat?
  •  
    • 12 mesaje
    20 Sep 2008, 16:38
    0 0
    buna diana.si eu am aproape 19 ani (in nov implinesc) si incerc de multa vreme s slabesc.eu am 55 kg la 1,57 si nu sunt deloc multumita de mine. am icnercat o gramada de diete si nimic.de luni vreau sa ma apuc de dieta moncai anghel, e vorba de o dieta disociata.daca ai chef informeaza-te si daca te decizi o putem tine impreuna. te pup
  •  
    • 49 mesaje
    20 Sep 2008, 16:47
    0 0
    Leonissa da as vrea sa incerc.ai un id de mess ?stii de ce ma tem?ca monica anghel a slabit apoi a pus dublu la loc
  •  
    • 2001 mesaje
    20 Sep 2008, 17:05
    0 0
    monica a slabit sa demonstreze lumii intregi ca poate slabi,dar ea fiind o femeie care adora mancarea,a fost constienta ca va pune la loc
  •  
    • 2520 mesaje
    20 Sep 2008, 17:15
    0 0
    Mesajul este ptr voi amindoua.
    Cred ca va grabiti cu alegrea dietei. Va inteleg perfec ca vreti sa slabiti, personal consider ca nu aveti nevoie, dar e decizia voastra personala. Ideea e ca trebuie sa fiti atente in decizia pe care o veti lua ptr ca INCA sinteti in crestere ( inca doi ani) si surplusul de kg e atit de mic incit nu e nevoie de nici o dieta.
    Organismul vostru e azi obisnuit cu un anume ritm, daca voi intrerupeti cu diete gen disociata acest ritm , eu va garantez ca in doi ani, veti fi tot la dieta si nu cu 3, 4 sau 5 kg in plus, ci cu mult mai mult si pe linga asta, viata voastra va gravita in jurul acestei nenorocite idei ca nu sinteti multumite de voi.
    Ce e de facut? in primul rind sa invatati sa va acceptati/iubiti/apreciati asa cum sinteti azi, pasul doi sa va stabiliti mai clar ce anume ati dori de la voi in viitor, pasul trei sa va informati temeinic inainte de a adopta un regim de slabit sau altul (temeinic inseamna citeva luni si nu citeva zile/saptamini ptr ca rezultatul pe care doriti sa-l obtineti este ptr o viata intreaga, deci necesita ceva timp). Pasul patru si cel mai important din toate : SA NU IUTATI SA TRAITI IN TOT ACEST TIMP! e asa usor sa va pierdeti anii uitate printre poze de revista, vedete americane scheletice, teoria cum ca nu e niciodata destul... dieta inseamna multe si inainte de a apuca pe acest drum trebuie sa stiti ce inseamna acest multe si daca vreti sa plateti acest pret!!!!!
  •  
    • 134 mesaje
    20 Sep 2008, 18:13
    0 0
    reteta de slabit cu griu nefiert ,o gasiti pe www.reteterapide.com
  •  
    • 12 mesaje
    21 Sep 2008, 15:24
    0 0
    conti_s iti multumesc pentru vorbele tale, dar te rog crede ma ca le am auzit de atatea ori incat m am saturat.nu ma mai suport, nu am cum a ma plac.poate iti par absurda, dar eu asa ma simt.
  •  
    • 12 mesaje
    21 Sep 2008, 15:26
    0 0
    diana, ti am lasat id-ul la privat. te pup
  •  
    • 2520 mesaje
    21 Sep 2008, 15:51
    0 0
    Daca nu inveti sa te placi acum, de ce crezi ca ai sa te placi mai mult cu trei kg in minus?!
  •  
    • 12 mesaje
    21 Sep 2008, 16:01
    0 0
    sunt constienta de conformatia mea (para) si stiu ca oricat as slabi ea va ramane acceasi. am mai avut experiente cu diete si am reusit s mai slabesc si atunci ma simteam mult mai bine in pielea mea.de asta am incredere ca se mai poate schimba cate ceva...
  •  
    • 1737 mesaje
    22 Sep 2008, 12:55
    0 0
    DIANA eu zic sa nu disperi. Eu am slabit mult imediat dupa ce am plecat la facultate. Cand am venit in prima vacanta de iarna incapeam in niste pantaloni ce-i aveam cumparati in clasa a 8-a.

Traieste-ti din plin ultimele zile de vacanta. Succes!
  •  
    • 276 mesaje
    22 Sep 2008, 23:11
    0 0
    Poate cu o serie de abdomene ....stiu si eu ... incearca :*
  •  
    • 13 mesaje
    25 Sep 2008, 16:37
    0 0
    crede-ma ca stiu ce inseamna sa nu te placi deloc!!!!eu-acu sa nu credeti ca ma laud...dar sunt o fata f frumoasa, baietii striga si fluiera dupa mine pe strada.... dar am 1.75 shi 74 d kg,, deci cam 9 kg in plus. la inaltimea me anu se cunosc atat d emult .iubitul meu nu se plange....bine, ma sustine daca vreau sa slabes... stie el o metoda. in fine
    ideea este ca stiu cum este sa nu te iubesti deloc de maine incep si eu sa nu mai maanc paine, sa fac cate 30 de minute de sport pe zi, + mers pe jos, shi fara dulce..... sa vad daca pana in 14 noiembrie ajung la 68 kg
  •  
    • 13 mesaje
    25 Sep 2008, 16:38
    0 0
    scuzati greselile de scriere...
  •  
    • 14 mesaje
    27 Sep 2008, 14:36
    0 0
    nimic nu e imposibil. trbuie sa gasesti ceva ce ti se potriveste TIE ! cauta cauza reala nu cea din capul tau. ai putea opta pentru medicina alternativa care te ia in intregime nu doar pe bucati... exista solutii!