Sanatoasa inainte de toate
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
18 Sep 2008, 22:250 0am descoperit acest site cand ma cautm pe net ceva mai multe informatii decat avem despre regimul disociat.mi s-a parut interesant sa impartasesc pareri cu niste persoane care aveau cam aceasi problema ca si mine si nu numai.am nevoie sau m-as placea mai mult cam cu 5-6 kg in minus,dar sunt constienta ca cea mai importanta e sanatatea si cred ca daca am da o nota de importanta mai mare sanatati cu totii nu ar mai fi asa multi bolnavi zacand prin spitale.venind de la job cu transportul in comun un tanar lesina... mi s-au inmuiat picioarele.putem fi eu in locul lui.sanatatea inainte de toate ar trebui sa ne intereseze pe noi nu neaparat kg in plus care poate de cele mai multe ori au o acuza cu totul distincta de ceea ce ne inchipuim noi.poate fi pe baza nervoasa.hormonala.glanda tiroida si vedeti din nou neglijenta in ceea ce priveste sanatatea...am 20 de ani sunt din arad si vreau sa ma fac jurnalista.as vrea sa ''schimb putin lumea in care traiesc.stiu,nu mi-a dat nimeni acest drept dat mi-l dau eu.nu am nici o vina ca m-am nascut in aceasta tara ca si nimeni de altfel,dar daca asa sta treaba macar sa particip la o incercare de a o schimba.m-am saturat sa vad oameni bolnavi,copii suferind din cauza unor inconstienti.atat de multe masini.atata poluare si atata indiferenta.ganditi-va fetelor kg in plus e chiar asa rau in comparatie cu astea?daca suntem sanatosi putem face orice si imposibilul posibil
-
19 Sep 2008, 15:03de acord cu tine. se poate slabi lent, fara a ne priva de vreuna dintre grupele de alimente si fara pastile, adica fara sa ne riscam sanatatea. pacat ca am invatzat asta fiind patzita
-
19 Sep 2008, 15:58adina,imi place avantul,hotararea si optimismul tau si te sustin

iti doresc sa devii o jurnalista cunoscuta si daca un om macar, isi schimba viata in bine datorita tie, deja e o mare realizare....bafta in indeplinirea viselor
-
19 Sep 2008, 18:09multumesc frumos,Floare-de-Colt.eu am incredere in D-zeu,in mine si in fortele mele.
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness