capsula de slabit

•  
    • 72 mesaje
    18 Sep 2008, 15:25
    0 0
    Cumnata mea este agent de vanzari in farmacii.Si intr-o zi ma suna,sa-mi spuna ca un "medicament" pt.slabit a schimbat viata si SILUETA unor doamne farmaciste si chiar farmacisti.A fost atat de uimita ca m-a sunat sa-mi povesteasca si bineinteles,eu care nu stiu cum sa mai scap de multele kg pe care le am in plus,am rugat-o sa-mi cumpere si mie.Acum,intrebarea mea este ....ati auzit de CAPSULA DE SLABIT de la ARPFARM?Scrie ca este un prod. 100% natural.Costa 94.05 lei noi,o cutie,care are 30 de capsule.De preferat ,spun farmacistele,sa se ia 6 luni.Multumesc.
  •  
    • 73 mesaje
    18 Sep 2008, 18:02
    0 0
    n-am auzit de capsula asta minune.daca o incerci,sa ne dai de veste!numai bine!
  •  
    • 72 mesaje
    18 Sep 2008, 18:52
    0 0
    Mersi.Eu sunt foarte optimista.Sper sa mearga si sa va pot recomanda si voua.
  •  
    • 2 mesaje
    18 Sep 2008, 19:54
    0 0
    am incercat si eu .intradevar nu imi maiera foame dar atentie cititi prospectul sint foarte periculoase am inceput sa am vijiieli in urechi si cap si l-eam abandonat
  •  
    • 281 mesaje
    18 Sep 2008, 20:13
    0 0
    reproduc aici un mesaj al meu din alt topic "Capsula de Slabit - HORROR". Te rog acceseaza si linkul si citeste articolul; aceste pastile sunt foarte periculoase!
    "Scriam in alt topic ca mi-am luat Capsula de Slabit - pastile 100% naturale si fara efecte adverse. Aiurea! Am slabit 2kg in 1 sapt, dar m-au dat total peste cap: insomnii, agitatie... totul a culminat cu seara de miercuri cand mi-am vazut moartea cu ochii: palpitatii ingrozitoare, nu puteam sa respir calumea, aveam senzatia ca ma prabusesc ptr ca nu puteam sa controlez o functie vitala...samd. Mi-am trimis sotul la farmacie si i-au dat aspacardin si distonocalm. M-am linistit dupa 3 ore de chin. Acum nu pot respira profund, obosesc repde si imi bate inima repede dc ma agit.
    Am deschis topic nou special pentru asta ca sa nu patzeasca si altele ca mine! Si am descoperit ca nu sunt singura. Cititi, va rog: http://www.healthy.ro/articol/Dieta-alimentatie/5106/Era-sa-mor-de-la-o-pastila-de-slabit.html"
  •  
    • 72 mesaje
    19 Sep 2008, 13:58
    0 0
    Am citit si vreau sa-ti spun ca azi am luat prima pastila si sunt ametita si am o stare nasoala de voma.Dar in prospect scrie,si farmacista mi-a spus,ca asa se intampla in primele zile.Chiar nu stiu ce sa mai cred.Vreau cu disperare sa slabesc,pt ca dupa o sarcina si o operatie de scos fierea am luat 35 de kg in plus.Multumesc pentru sfaturi...si o sa va tin la curent cum o sa fie in continuare.
  •  
    • 72 mesaje
    19 Sep 2008, 13:59
    0 0
    AAAA ....si au contraindicatii pt cei bolnavi cu inima si cu diabet.
  •  
    • 281 mesaje
    19 Sep 2008, 14:50
    0 0
    tu ai citit articolul spre care duce link-ul postat de mine?! daca nu, iti spun pe scurt ca au ajuns femei in spital cu hipertensiune pulmonara care poate duce la edem pulmonar. eu am avut simtome specifice. de ce iti risti sanatatea?
    stiu ca au contraindicatii ptr cei care au probleme cu inima, cu diabetul sau cu rinichii... eu am tensiunea buna si constanta, inima ceas, nu sufar de nici una dintre afectiunile in care sunt contraindicate, sunt tanara si tot m-au pus la pamant in 8 zile... opreste-te