ajutor!!!! nu mai stiu ce sa fac.....

•  
    • 1 mesaje
    18 Sep 2008, 14:20
    0 0
    cum sa slabesc,??deci daca ma pun pe dieta,slabesc repede intr-o saptamina si apoi la urmatoarea le adaug inapoi,nu pot tine o dieta pe un timp indelungat....... ceea cemi trebuie sper nu?voi ce spuneti,?ce metoda de slabire imi propuneti??
  •  
    • 2001 mesaje
    18 Sep 2008, 14:39
    0 0
    in primul rand trebuie sa inveti sa mananci sanatos,degeaba tii diete daca apoi mananci toate porcariile,nu vei avea decat grija dietelor...si sport,macar de 3 ori pe saptamana,chiar si 30 min de mers pe jos ,dar in ritm alert
  •  
    • 1639 mesaje
    18 Sep 2008, 14:41
    0 0
    sport ! fara sport degeaba ti o dieta....si daca fci sport nu trebuie sa ti o dieta strictaaa...poti sa mananci ce vrei dar nu tarziu....pana la or 14 poti sa mananci si de la fast food....

eu mi-am facut abonament la o sala, am si antrenor....si in 4 zile am slabit 2 kg....si fara dieta....mancam de toate...mai putin chips-uri si ciocolata dar am mancat si cate o bucata de prajitura pana la ora 2...

la sala ma tine antrenorul in jur de 1 ora si jumatate si 2 ore....
  •  
    • 14 mesaje
    27 Sep 2008, 14:58
    0 0
    pentru coryna-dulcika. imi plac sfaturile tale imi poti trimite id-ul sa mai vorbim? vad ca esti informata.
  •  
    • 2001 mesaje
    27 Sep 2008, 16:00
    0 0
    multumesc, pt apreciere vezi ca mp
  •  
    • 282 mesaje
    28 Sep 2008, 17:13
    0 0
    vreau si eu id-uri de la eve care vor sa slabeasca sa comunicam mai bine ..astept mp pup
  •  
    • 2001 mesaje
    28 Sep 2008, 21:45
    0 0
    AICI COMUNICI CEL MAI BINE,SFATURILE VIN DE PESTE TOT
  •  
    • 2520 mesaje
    29 Sep 2008, 23:10
    0 0
    In primul rind nu astepta sa ai vointa ca nu se va intimpla niciodata. In al doilea rind, sa stii ca doar doi la suta din cei care tin diete la nivel mondial reusesc sa-si pastreze greutatea dupa ce slabesc.
    Sportul in sine nu te slabeste!!! ceea ce face sport diferit si in PLUS fata de o dieta (oricare ar fi aceea) este faptul ca te ajuta sa te disciplinezi, sa fii perseverenta si sa apreciezi munca pe care o depui ptr a slabi asa incit sa nu-ti mai dai voie sa tot cazi.
    Este foarte important ce maninci, dar nu ptr a slabi (ptr asta e suficient sa reglezi cantitatea), ci ptr a fi sanatoasa. Un element important in nutritie e grasimea, vb doar de asta ptr ca stiu ca este una din cele mai mari greseli cind e vb de nutritie. Grasimea e foarte importanta ptr buna functionare a organismului, asa ca nu o taia cu desavirsire, alege sa maninci grasimi de calitate (in principal grasimi vegetale).
    Nu incepe de miine nici o dieta (stiu ca medicii spun nu amina, dar ai nevoie sa amini daca vrei rezultat, altfel ajungi la yo.y, ai nevoie sa te informezi si informarea asta va dura citeva luni. Nu te opri la prima carte care iti cade in mina si incearca sa filtrezi bine sfaturile pe care le primesti (un nutritionist care nu a fost gras in viata lui, nu are nici cea mai vaga idee prin ce treci si cu ce demoni te confrunti).
  •  
    • 2 mesaje
    3 Oct 2008, 19:24
    0 0
    eu ce pot sa zic.... eu nu mananc nimic gras,nu unt,nu piele la carnea de pui... am luat niste pasile si dupa am avut ceva probleme in familie si am pus 15 kg .... nu mai functioneaza nici o dieta... am obosit de aruncat bani pe produse pt. slabit si nu mai pot face nici miscare(am acasa un fel de sala) am probleme cu inima....cred ca trebuie sa merg la endocrinologie,ma simt tare rau....este cineva pe site care are probleme cu glanda tiroida????
  •  
    • 2386 mesaje
    4 Oct 2008, 11:15
    0 0
    Urmezi vreun tratament sau iei anticonceptionale? Fara alcool.
    Trebuie sa mananci de 3 ori pe zi, nu totul odata si seara.
  •  
    • 5 mesaje
    6 Oct 2008, 13:01
    0 0
    Daca vrei sa slabesti trebuie sa apelezi la profesionisti.
    Ei folosesc aparate de cea mai inalta tehnologie.Am fost la un centru de slabit si am fost foarte multumita,m-au invatat ce trebuie sa fac si cum trebuie sa mananc sanatos ca sa nu ma mai ingras.Au preturi foarte bune.am sa-ti dau numarul lor de telefon si adresa de site:www.silouettebyalexia.ro si nr lor de tel este 021/231.75.93.
  •  
    • 1510 mesaje
    7 Oct 2008, 04:00
    0 0
    bagasi tu repede s=o reclama... las-o ca daca vrea cu adevarat poate sa slabeasca singura fara sa va dea voua zeci de milioane si in plus daca reuseste sa faca asta singura o sa poata si mentine regimul de viata sanatos
  •  
    • 427 mesaje
    8 Oct 2008, 11:23
    0 0
    toata viata mancare sanatoasa nu doar o sapt. si te mentii dupa ce slabesti...modul de viata trebuie schimbat dupa acea cura de slabit......