CONSILIERE ONLINE DIETA SI SLABIRE-ALCAT

•  
    • 9 mesaje
    17 Sep 2008, 17:48
    0 0
    www.LIFEDIET.WORDPRESS.COM -CONSILIERE SI SUPORT ONLINE ,ALCATUIRE PLAN DIETA PERSONALIZAT,SFATURI UTILE,INEDITE,INFORMATII RECENTE,NEPUBLICATE PANA ACUM,NOI DESCOPERIRI PRIVIND REGIMUL DE ALIMENTATIE SI SLABIREA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Cititi,lasati COMENTARII ,VETI PRIMI RASPUNS SI IMPREUNA VOM DECIDE PLANUL DE ABORDARE PT ELIMINAREA KG IN PLUS.FARA PATILE-MINUNE,FARA TRATAMENTE COSTISITOARE!
  •  
    • 2807 mesaje
    17 Sep 2008, 18:46
    0 0
    si daca strigi asa crezi ca vei fi mai convingatoare/or ?

eu consider ca mereu mai am cate ceva de invatat,asa ca da-mi te rog niste sfaturi asa.......mai generale....

sper sa fie ceva natural,sanatos iar eu sa nu fi aflat inca

emoticon_curios
  •  
    • 73 mesaje
    18 Sep 2008, 11:28
    0 0
    am 21 de ani,1,65 inaltime si 70 kg.am incercat de-a lungul timpului sa tin diverse diete din reviste,dar n-am reusit sa le duc niciodata la bun sfarsit, deoarece sunt f pofticioasa.simt nevoia zilnic sa mananc ceva dulce.am fost un copil slab,insa mama mea mi-a dat pe cand eram la ciclul primar niste multiminerale care ii fusesera recomandate ei de catre medic in urma operatiei de hipertiroidie,considerand k sunt prea slaba (mi le-a dat fara avizul medicului!).de atunci am inceput sa am un apetit f mare si sa ma ingras.daca ati putea sa ma ajutati in vreun fel,mi-e f greu sa tin un regim alimentar strict si nu am incredere in pastile.va multumesc anticipat!
  •  
    • 18346 mesaje
    18 Sep 2008, 13:20
    0 0
    lakry, nu trebuie sa tii regim alimentar, ci trebuie sa iti impui un stil de viata sanatos, si sa lupti cu pofetele tale. pt inceput vino pe topicul "sunt fete ana/mia pe aici?"

acolo sunt fete care au trecut prin diferite stari, care au luptat si lupta cu poftele si kg in plus. ai ce sa inveti.

daca nu poti tine diete, nu e grav, poti sa alegi alimente sanatoase cu care sa te saturi si sa si faci sport.
  •  
    • 73 mesaje
    18 Sep 2008, 16:48
    0 0
    Multumesc mult,eva_me.am citit si pe acolo,multumesc lui Dumnezeu k nu sunt nici ana, nici mia...
  •  
    • 18346 mesaje
    21 Sep 2008, 00:28
    0 0
    lakry, fetele de acolo nu sunt mia, poate unele au fost, unele nu au fost niciodata, altele ar putea spune ca sunt gurmande... dar avem aceeasi problema.