am nevoie de ajutor....pls.......

•  
    • 3 mesaje
    14 Sep 2008, 23:07
    0 0
    am 21 de ani,1,66 si 70 kg.anul trecut aveam 60kg.in 8 luni am luat 10 kg.acum nu pot sa le mai dau jos.nush qm sa fac.astept sfaturi
  •  
    • 57 mesaje
    14 Sep 2008, 23:46
    0 0
    Intradevar trebuie s-a vezi care este cauza, daca a intervenit ceva in viata ta. Ingrasatul are multe cauze. Inainte s-a incepi s-a ti diferite regimuri alimentare fa niste investigatii. Poate iei ceva anticonceptionale si le pot favoriza diferite dereglari hormonale. Totusi nu ai foarte multe kg. in plus, dar trebuie s-a vezi cauza ! Te inteleg foarte bine, si eu in tinereta am suferit din cauza kg. acum la peste 50ani sufar ca am prea putine, dar asta e alta problema ! Succes !
  •  
    • 18 mesaje
    18 Sep 2008, 21:44
    0 0
    buna...daca ai nevoie de un sfat al meu ar suna cam asta:consulta un medic endocrinolog...nu te speria nu e nimic rau...poate fi pe baza nervoasa,hormonala sau glanda tiroida..nu cred ca are vreun rost sa stai asa sa te tot intrebi care e cauza.mult succes
  •  
    • 3 mesaje
    19 Sep 2008, 13:40
    0 0
    am luat pastile pana acum 2 sapt(anticonceptionale).acum le-am oprit.si eu m-am gandit k ele ar putea fi kuza.nush c sa fac.nu arat rau dar vreau sa fiu k inainte knd eram mai slaba si se vedea f f f bn diferenta!
  •  
    • 2778 mesaje
    19 Sep 2008, 14:06
    0 0
    Tu nu ti-ai facut analizele la endocrinolog cand ti-au fost prescrise pilulele?
  •  
    • 3 mesaje
    19 Sep 2008, 14:16
    0 0
    am mers ola ginecolog si mi-a prescris jasmine.nu mi-a faqt nici-o analiza nimik.doar un consult si cateva intrebari despre menstruatie.atat!