Capsula de slabit - HORROR!

•  
    • 281 mesaje
    12 Sep 2008, 13:42
    0 0
    Scriam in alt topic ca mi-am luat Capsula de Slabit - pastile 100% naturale si fara efecte adverse. Aiurea! Am slabit 2kg in 1 sapt, dar m-au dat total peste cap: insomnii, agitatie... totul a culminat cu seara de miercuri cand mi-am vazut moartea cu ochii: palpitatii ingrozitoare, nu puteam sa respir calumea, aveam senzatia ca ma prabusesc ptr ca nu puteam sa controlez o functie vitala...samd. Mi-am trimis sotul la farmacie si i-au dat aspacardin si distonocalm. M-am linistit dupa 3 ore de chin. Acum nu pot respira profund, obosesc repde si imi bate inima repede dc ma agit.
    Am deschis topic nou special pentru asta ca sa nu patzeasca si altele ca mine! Si am descoperit ca nu sunt singura. Cititi, va rog: http://www.healthy.ro/articol/Dieta-alimentatie/5106/Era-sa-mor-de-la-o-pastila-de-slabit.html
  •  
    • 2778 mesaje
    12 Sep 2008, 16:32
    0 0
    Poate te citesc si alte eve care isi pun speranta in pastile in loc sa incerce sa slabeasca lent si sanatos.
    Iti doresc sa te faci bine si sa iti revii cat mai repede
  •  
    • 281 mesaje
    12 Sep 2008, 20:47
    0 0
    tocmai de aceea am postat. Sunt periculoase rau pastilele astea. ma intreb daca ii pot impiedica cumva sa le mai distribuie
  •  
    • 69 mesaje
    12 Sep 2008, 20:57
    0 0
    adevarul e ca pentru a lua pastile din astea trebuie sa fii foarte sanatos.... Si tata a incercat, niste pastile chinezesti, si a patit ce ai patit si tu, dar el cam are probleme cu inima. O tipa pe care o cunosc a luat insa acelasi tratament si nu a patit nimic, chiar a slabit aproape 20 kilograme
  •  
    • 41 mesaje
    13 Sep 2008, 08:32
    0 0
    dar aceste pastile au efecte nocive pe termen lung!Eu am luat reductil 8 luni !La inceput mi-a fost cam rau dar cand am vazut ca nu mai aveam pofta de mancare m-am bucurat si am continuat!Insa acum cand in urma unor analize am descoperit ca de fapt dupa problemele de sanatate pe care le-am avut ar fi trebuit sa renunt imediat la reductil!...am slabit dar am pus la loc .....am ramas hipertensiva.....am atacuri de panica.....mi-a cazut parul..ficatul si rinichii au luat-o razna...
    deci fetelor singura metoda de a slabi este schimbarea stilului de viata nu pastilele"minune" (chiar nu fac minuni,dimpotriva).Acum am un regim alimentar ales de mine (nu mai am incredere in medici) si o bicicleta .sper sa fie ok....deja am slabit putin....sper sa citeasca mai multe fete care se incapataneaza sa se autodistruga
  •  
    • 2191 mesaje
    13 Sep 2008, 20:30
    0 0
    ai luat reductil 8 luni? continuu?
    peste tot am citit si toti medicii cu care am vorbit...mi-au spus acelasi lucru..REDUCTILUL NU SE IA MAI MULT DE 2-3 CUTII, apoi pauza cateva luni bune.
  •  
    • 86 mesaje
    13 Sep 2008, 20:36
    0 0
    ce bine ar fi sa se trezeasca toata lumea si sa nu mai ia pastile de slabit.
  •  
    • 13910 mesaje
    14 Sep 2008, 16:08
    0 0
    voiam doar sa ridic topicul, poate mai citesc si adeptele pastilelor ---desi...din pacate, pastilele vor fi in top---
  •  
    • 281 mesaje
    15 Sep 2008, 10:02
    0 0
    dracusoara, Capsula de slabit e acelasi lucru cu acele pastile chinezesti, amandoua au aceleasi ingrediente... iar eu nu am avut in viatza mea probleme cu tensiunea sau cu inima, si sunt si tanara, deci nu e o regula. Mai bine te feresti, indiferent cat de tanar sau sanatos esti...nu vreau sa imi amintesc prin ce-am putut trece
  •  
    • 9 mesaje
    15 Sep 2008, 18:03
    0 0
    FARA PASTILE!!! ... am deschis si eu o discutie...fara succes...dar sper ca in viitor sa aibe....subiectul este: dieta = invata sa mananci sanatos.....succes celor care vor sa slabeasca....si tineti cont ca cel mai important lucru este ambitia....
  •  
    • 1 mesaje
    15 Sep 2008, 19:27
    0 0
    incercati produsele de slabit aloe forvever living products sunt naturale si sunt pe baza de aloe vera...
  •  
    • 281 mesaje
    17 Sep 2008, 15:20
    0 0
    si Capsula de Slabit este 100% naturala si se lauda ca nu are efecte adverse. Acceseaza link-ul din primul post si citeste articolul
  •  
    • 281 mesaje
    18 Sep 2008, 20:10
    0 0
    Readuc subiectul pe prima pagina pentru ca vad ca mai sunt fete amatoare ...
  •  
    • 18 mesaje
    18 Sep 2008, 21:34
    0 0
    fetelor ma numesc adina si de putin timp intru pe acest site...nu am folosit acele pastile iar acum nici asa nu as folosi;am si eu nevioe sa slabesc putin dar cu sport si putina dieta e mai sanatos...tot ce pot sa fac acum e sa va sustin si daca ma ajuta Dumnezeu peste vreo 3 ani voi si jurnalista cu acte; daca si pana at se vor mai comercializa acele pastile poate vom putea face ceva mai mult...eu am incredere ca asa va fi...nu merita nimeini sa isi distruga sanatatea si pe cei care trag urmarile pastilelor langa ei...incredere fetelor
  •  
    • 281 mesaje
    19 Sep 2008, 14:52
    0 0
    chiar ar fi bine sa fie scoase de pe piatza... vad ca sunt femei inconstiente care isi risca sanatatea, desi au fost avertizate