Capsula de slabit - HORROR!
-
0 0Scriam in alt topic ca mi-am luat Capsula de Slabit - pastile 100% naturale si fara efecte adverse. Aiurea! Am slabit 2kg in 1 sapt, dar m-au dat total peste cap: insomnii, agitatie... totul a culminat cu seara de miercuri cand mi-am vazut moartea cu ochii: palpitatii ingrozitoare, nu puteam sa respir calumea, aveam senzatia ca ma prabusesc ptr ca nu puteam sa controlez o functie vitala...samd. Mi-am trimis sotul la farmacie si i-au dat aspacardin si distonocalm. M-am linistit dupa 3 ore de chin. Acum nu pot respira profund, obosesc repde si imi bate inima repede dc ma agit.
Am deschis topic nou special pentru asta ca sa nu patzeasca si altele ca mine! Si am descoperit ca nu sunt singura. Cititi, va rog: http://www.healthy.ro/articol/Dieta-alimentatie/5106/Era-sa-mor-de-la-o-pastila-de-slabit.html -
adevarul e ca pentru a lua pastile din astea trebuie sa fii foarte sanatos.... Si tata a incercat, niste pastile chinezesti, si a patit ce ai patit si tu, dar el cam are probleme cu inima. O tipa pe care o cunosc a luat insa acelasi tratament si nu a patit nimic, chiar a slabit aproape 20 kilograme
-
dar aceste pastile au efecte nocive pe termen lung!Eu am luat reductil 8 luni !La inceput mi-a fost cam rau dar cand am vazut ca nu mai aveam pofta de mancare m-am bucurat si am continuat!Insa acum cand in urma unor analize am descoperit ca de fapt dupa problemele de sanatate pe care le-am avut ar fi trebuit sa renunt imediat la reductil!...am slabit dar am pus la loc .....am ramas hipertensiva.....am atacuri de panica.....mi-a cazut parul..ficatul si rinichii au luat-o razna...
deci fetelor singura metoda de a slabi este schimbarea stilului de viata nu pastilele"minune" (chiar nu fac minuni,dimpotriva).Acum am un regim alimentar ales de mine (nu mai am incredere in medici) si o bicicleta .sper sa fie ok....deja am slabit putin....sper sa citeasca mai multe fete care se incapataneaza sa se autodistruga -
dracusoara, Capsula de slabit e acelasi lucru cu acele pastile chinezesti, amandoua au aceleasi ingrediente... iar eu nu am avut in viatza mea probleme cu tensiunea sau cu inima, si sunt si tanara, deci nu e o regula. Mai bine te feresti, indiferent cat de tanar sau sanatos esti...nu vreau sa imi amintesc prin ce-am putut trece
-
fetelor ma numesc adina si de putin timp intru pe acest site...nu am folosit acele pastile iar acum nici asa nu as folosi;am si eu nevioe sa slabesc putin dar cu sport si putina dieta e mai sanatos...tot ce pot sa fac acum e sa va sustin si daca ma ajuta Dumnezeu peste vreo 3 ani voi si jurnalista cu acte; daca si pana at se vor mai comercializa acele pastile poate vom putea face ceva mai mult...eu am incredere ca asa va fi...nu merita nimeini sa isi distruga sanatatea si pe cei care trag urmarile pastilelor langa ei...incredere fetelor