foarte grasa dupa nastere!Ajutor!!!!!
-
0 0buna!!! nu mai stiu ce sa fac sa slabesc,m-am ingrasat si in timpul nasterii si dupa nastere ,in timpul nasterii pt ca am facut tratament,iar dupa nu mi-am mai putut controla greutatea,am incercat si diete,desi nu manac mult ,am incercat si medicamente,nimic ,iar cu miscarea stau rau pt ca nu pot sa alerg mult din cauza obezitatii.Va rog sa imi dati un sfat!!!!!!! am 96kg si 164 inaltime ,vreau si ajutorul si sfaturile voastre. va multumesc!!!
-
Pai probabil cel mai bine ar fi sa mergi la un nutritionist si sa iti faci si ceva analize sa vezi daca s-a produs vvreo dereglare cu tiroida sau altceva care contribuie la ingrasare.Dc totul e k de restul se va ocupa nutritionistul si cand vei putea sa incepi sa faci si putin cate putin miscare.multa bafta si rabdare
-
Buna Ziua!
Eu sint un tiner medic din ungaria. Am invatat 1 an la Cluj Napoca si am invatat putin si limba Romana.
Din 1 julie 2008, se gaseste praful si capsula SLIMOLOGIC pe piata.
Slimologicul este fabricata de firma Nova Nutria din Germania. Ara toate aprobaile, din EU.
Incercati si dvs. La alti patienti in timp de 3 luni se scade 25kg de grasime. Nu are nevoie sa tineti o dieta grea. Slimologicul se comunica intercelular cu technologia Bio-Signal (nano-technologie)
De ce nu folositi ceva nou, de a secolului de XXI.?
SI!!! daca nu sinteti indepliniti, peste o luna, trimiteti cutiile goale inapoi, si firma plateste bani inapoi.
Un SET pe o luna, care contine 180 capsule Slimologic, si 800g praf Slimologic este in valoare de 124,- EUR.
Slimologicul gasiti la http://www.godoctor.org (si in limba romana)
Daca aveti orice de intrebare, ma gasiti la +36-70-247-1910
Vorbesc si romaneste, putin prost, dar vorbesc
Daca v-am ajutat cu ceva , ma bucur mult!