POFTA DE DULCIURI INGROZITOARE!!!

•  
    • 471 mesaje
    10 Sep 2008, 12:56
    0 0
    De ceva vreme am o pofta de dulciuri ingrozitoare.. mnanc putine dulciuri dietetice dar nu ma satur.. si simt ca mor de pofta Ce sa fac??????
  •  
    • 2001 mesaje
    10 Sep 2008, 15:42
    0 0
    in situatia ta am fost sieu,sau poate mai rau,mie nu-mi trebuia mancare dar dulciurile........erau viata mea

am fost la farmacie si mi-a fost recomandat cromul,ai ancercat?eu ma simt super bine si pofta de dulciuri a disparut
  •  
    • 471 mesaje
    10 Sep 2008, 16:00
    0 0
    Dar nu are reactii adverse??
    Asa si eu... nu imi trebuie mancare,nimic.. insa simt ca lesin de pofta de dulciuri
  •  
    • 2001 mesaje
    10 Sep 2008, 16:05
    0 0
    la mine n-au fost ,dar ce reactii adverse?ce-ai auzit ?
  •  
    • 471 mesaje
    10 Sep 2008, 16:16
    0 0
    Nu am auzit dar intrebam... nici macar nu stiam ca exista ceva cu crom

Daca sunt slabuta are ceva?>
  •  
    • 2001 mesaje
    10 Sep 2008, 16:19
    0 0
    nu cred,dar ca sa fii mai sigura intreaba farmacista
  •  
    • 471 mesaje
    10 Sep 2008, 16:24
    0 0
    Ok, ms

Verisoara mea are aceeasi problema insa ea este micuta, are vreo 14-15 ani.. Ea poate sa ia sau e contraindicat?
  •  
    • 2001 mesaje
    10 Sep 2008, 16:28
    0 0
    sunt vitamine,dar asa cum am zis ,farmacista te lamureste
  •  
    • 471 mesaje
    10 Sep 2008, 16:29
    0 0
    Ok Mersi oricum

Sper sa iau pastile pana nu devorez tot
  •  
    • 2001 mesaje
    10 Sep 2008, 16:34
    0 0
    la mine a mai functionat si metoda:
    nu cumpara ca sa nu mai fii ispitita...
    deschideam frigiderul,dulapurile si nu gaseam nimic dulce,daca nu cumparam,de unde sa fie?
  •  
    • 185 mesaje
    10 Sep 2008, 16:34
    0 0
    Buna,

Eu am luat crom luni de zile...niciun rezultat....pofta e tot acolo...o controlez cu mici trucuri (rod betisoare de scortisoara), fac zilnic sport si multa vointa (efectiv strang din dinti).
  •  
    • 185 mesaje
    10 Sep 2008, 16:38
    0 0
    cromul are rolul de a regla functiile pancreasului...dar eu nu am simtit nicio diferenta...luam crom si apoi ii dadam cu cioco
  •  
    • 2001 mesaje
    10 Sep 2008, 16:38
    0 0
    sa-nteleg ca eu am fost mai norocoasa?eu am luat dupa ce citisem intr-o revista,si uite ca am avut noroc.....cred ca difera de la om la om reactiile
  •  
    • 471 mesaje
    10 Sep 2008, 16:41
    0 0
    Ai mei mananca... si mi-am luat niste dulciuri dietetice pentru ca mi-e atat de pofta incat imi vine sa lesin.. Aseara cel putin am crezut ca mi se face rau... dar nu am mancat... acum vreo 30 de minute am mancat ceva si simt ca deja iar ma apuca pofta si starea de rau
    Mai demult nu aveam pofta asta de dulciuri Cu mancarea nu prea am treaba insa cu dulciurile e crima...

Si mai am o problema: mananc si daca nu mi-e foame (imi si place sa mananc) dar... as vrea sa pot sa las si eu in farfurie... Sa nu mai am pofta asta de mancare....

Sa zicem ca ti-e pofta, mananci dar trece pentru ca ti-ai facut pofta... insa nu din jumate' in jumate' de ora sa ma apuce pofte dinastea (Nu-s gravida )
  •  
    • 2001 mesaje
    10 Sep 2008, 16:48
    0 0
    ai prea mult timp liber?
  •  
    • 471 mesaje
    10 Sep 2008, 16:52
    0 0
    Nu.. chiar nu am! Mai toata ziua sunt la serviciu si lucrez
  •  
    • 185 mesaje
    10 Sep 2008, 16:52
    0 0
    Si eu sunt la fel...m-am regasit in ceea ce zici tu...
    Eu pot gusta sau manca din ceva chiar daca nu mi-e foame...in plus fac criza la dulciuri...si chiar daca nu am in frigider, am puterea sa ma imbrac (daca sunt seara tarziu acasa) si sa merg sa-mi cumpar...
    bine...am puterea, dar ma abtin de cele mai multe ori. Treaba e ca nu-i normal ce se intampla. Eu am 1,68 inaltime si 50 kg -51 kg maxim, dar nu e normal sa mananc o ciocolata intreaga: mi-e si frica sa-mi fac o glicemie; ma mentin pt ca fac minim 2 ore de sala in fiecare zi din saptamana; alminteri cred ca aveam 100 kg.
  •  
    • 471 mesaje
    10 Sep 2008, 16:58
    0 0
    Si eu oscilez intre 48-50 de kg...dar asta pentru ca fac sport si mananc cumpatat (mancam,pentru ca de vreo luna simt ca lesin de pofta) .. daca nu si eu aveam 100 de kg...

Vreau sa va spun ca am un stomac mai MARE decat al unui om de 120 de kg.. si va rog sa ma credeti.................

Daca am putut manca 3 portii de mancare chinezeasca (+cele 3 castronele de orez si ceva taitei), o ciocolata intreaga,inca cateva dulciuri...
    Sau in alta zi am mancat o cutie jumate de inghetata ( cutia avea in jur un kg... asa ca imaginati-va) si dupa aceea am mai mancat nu stiu cate dulciuri.. si ceva de mancare............... si multe multe altele.. atunci am pus 3 kg pe care le-am dat jos...

Am o pofta de mancare etraordinara.. si chiar daca nu mi-e foame , ar mai intra ceva de mancare

Iar la dulciuri v-am spus... lesin si chin

Si se pune exact pe abdomen..
  •  
    • 2001 mesaje
    10 Sep 2008, 17:31
    0 0
    credeam ca eu am o adevarata problema cu dulciurile,dar vad ca tu m-ai intrecut cu muuuuult....eu in doua luni jumate ,am mancat dulciuri de le numar pe degete:6 patratele de cioc. neagra,cam 5 biscuiti digestivi,iar de ziua mea ,mi-am facut de cap cu doua clatite,nici macar tort n-am vrut,chiar daca toti ma imbiau.....

ai probabil o carenta mare de crom in organism
    ai grija ,diabetul se manifesta prin pofta exagerata de dulciuri,dar si scaderea colesterolului bun se manifesta tot la fel.....cand ti-ai facut ultimele analize?
  •  
    • 13 mesaje
    10 Sep 2008, 17:49
    0 0
    incearca sa mananci fructe care au un continut mai ridicat de zahar: struguri, caise, piersici, pepene...
    pofta de dulciuri nu iti trece imediat-imediat, dar daca ai rabdare vreo 10-15 minute dupa ce le-ai mancat, se mai potoleste...
    si mai incearca cate un maalox intre mese ca sa-ti tempereze aciditatea din stomac (care da senzatie de foame) sau bea multa apa...
    la mine in general merge, desi recunosc ca tot nu ma pot abtine sa mai devorez cate o prajitura din cand in cand..