vreau sa slabesc macar 2-3 kg!!!ajutor
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
7 Sep 2008, 22:440 0desi am doar 12 ani....m-am decis sa va cer voua niste sfaturi.vreau sa slabesc macar 2-3 kg pana incepem scoala....am cam 1.43 shi cam in jur de 40 kg
ajutati-ma va rog......ast mesajele voastre -
8 Sep 2008, 08:29dar pentru ce vrei sa slabesti? sa te chinui in halul asta? nu te mai poti juca dc ai 40 kg? la varsta ta, nu te mai joci? nu iesi cu rolele? nu te mai joci cu fetele de varsta ta, cu papusi, margele sau mai stiu eu ce? eu zic sa te potolesti cu dietele, esti in crestere si de diete o sa ai timp toata viata ..
-
8 Sep 2008, 09:41bia,iubita mea ,scoate-ti ideile astea din cap........plimba-te cu rolele,renunta la porcarii de gen fast-food,cipsuri...etc
ai 14 ani,bucura-te de ei si lasa dietele -
9 Sep 2008, 10:03Ai doar 12 ani,esti prea mica!!!Daca vrei sa slabesti mananca natural,multe fructe si legume,renunta la dulciuri si mancarea de la fast-food,inlocuieste painea alba cu cea graham sau integrala si fa ff mult sport!Mergi cu rolele,bicicleta si pe jos in loc sa iei masina!Apoi.....sucurile astea la fel te ingrsha...deci bea doar apa sau ceaiuri naturale
Dak tii cont de sfaturile astea sigur vei vedea rezultatetel!Bafta!:* -
25 Oct 2008, 14:35Si inotul mai este bun...mai ales la varsta ta...te ajuta si la crestere si la slabit...Nu te grabi sa cresti
ca ai timp....bucura-te de copilarie....te-am poopat!
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness