Am picioare groase....AJUTOOOR va rog...

•  
    • 2 mesaje
    5 Sep 2008, 13:47
    0 0
    Am o MARE problema ce a ajuns sa ma obsedeze...am picioare groase...si ma refer in special la gambe...nu stiu ce sa fac in aceasta privinta...as vrea sa stiu daca am vreo sansa sa mi le subtiez...sport mi-e frica sa fac, deoarece nu as vrea sa ma trezesc cu ele mai groase decat sunt...a mai avut cineva astfel de probleme? Si daca da, cum a reusit sa o rezolve? Va multumesc si sper sa imi gasesc raspunsurile la voi.As vrea sa pot purta si eu fuste si pantaloni scurti, ca fetele de varsta mea..
  •  
    • 2001 mesaje
    5 Sep 2008, 14:31
    0 0
    daca faci sport cu siguranta nu vei avea de pierdut,poti sa faci stepar,sau leg-magic daca ai
  •  
    • 2191 mesaje
    5 Sep 2008, 17:38
    0 0
    in general, la gambe nu prea ai ce face, din pacate. orice sport ai face, daca asa e conformatia ta, tot asa le vei avea (poate doar putin mai musculoase, mai lucrate).
  •  
    • 14 mesaje
    27 Sep 2008, 15:14
    0 0
    iubita! nu te panica! cu siguranta se gasesc solutii . iti pot recomanda un cabinet unde poti gasi rezolvare.
  •  
    • 9 mesaje
    28 Sep 2008, 12:43
    0 0
    si eu am gambele foarte groase nu stiu ce sa mai fac ca sa scap de grosimea aia insuportabila de pe ele.. doctorul de familie mi-a recomandat un unguent...lionton gel....dar nu e bun de absolut nimik....iar pe mine ma mai si dor..mi-a dat niste pastile si...dorm im prostie de la ele si pe zii ce trece se ingroasa din ce in ce mai tare...iar de exercitii fitness numai zis...nu rezolv nimic daca aflii ceva...te rog contaqcteaza-ma si pe mine poop sa ne auzim cu bine :*
  •  
    • 1431 mesaje
    1 Oct 2008, 13:47
    0 0
    mai fetelor , eu am ajuns la concluzia ca oricum am fi nu suntem multumite si mereu vrem sa aratam altfel
    Eu VREAU PICIOARE GRASE ! am niste gambe .........sotul aproape le cuprinde cu mana ( un centimetru lipseste ) . Picioarele mele parca sunt doua scobitori
    Eu m-am apucat sa fac exercitii acasa ( la sala nu am cu cine merge ) .
    Mai da-mi mie putin de la tine si in felul acesta vom fi amandoua fericite glumesc
  •  
    • 15 mesaje
    12 Oct 2008, 15:33
    0 0
    poti sa faci sport..dar oricum tot asa ramai..doar ca vor fi mai musculoase.fa-ti masaj in fiecare seara si mergi la vreun salon si acolo ai mai multe variante care pot sa-ti diminueze problema.
  •  
    • 19 mesaje
    12 Oct 2008, 19:17
    0 0
    Si eu am aceeasi problema, sunt obsedata de asta. Incerc sa port mai mult pantaloni. Pana la urma, sa fim sanatoase !