sfat pt a slabi .va rog,ajutati-ma!!!
-
0 0buna.am 14 ani si 1.63 inaltime .acum am 53 kg,in talie 79 cm ,in solduri 85 cm si la coapsec52.am incercat 3 diete dar nici una nu a mers.sport fac des ...merg p bicicleta,si seara si dim dansez (zumba)cate zece min.si tot nu slabesc.paine...max 3 felii p zi,beau ceaiuri,compoturi putin indulcite q miere si apa.
cum as putea s slabesc? astept raspunsurile voastre.multumesc anticipat.scz k am postat d 2 ori -
Alex, nu e cazul! Nu trebuie sa ma crezi pe mine pe cuvant! Da-i si pe google si vezi ce se mai spune pe acolo la greutatea ideala
Eu, una iti spun clar ca nu esti grasa si nu trebuie sa te stresezi
mai ales ca faci atata sport...si dansezi... si mananci destul de putin..Nu te lua dupa vorbele prietenilor ca nu intotdeauna te sfatuiesc de bine... iar in cazul tau nici nu se pune problema sa fii primit un sfat bun
Si eu am avut mereu complexe legate de greutate dar intrebarea e ...tie cand te uiti in oglinda,iti place ce vezi? Daca raspunsul e da , nu mai conteaza ce spun ceilalti..nu ii baga in seama... si repet: greutatea ta e perfect normala!! -
ai doar 14 ani,deci trebuie sa-ti iasa din cap dieta
am si eu o fata de varsta ta,a fost un pic mai plinuta dar ,am invatat-o ca trebuie sa manance sanatos,sa mai rareasca dulciurile,paine nu cumpar decat graham si nu mananca pt ca nu-i place ,seara mananca fructe ,si vreu sa-ti zic ,ca in 2 saptamani a slabit 4 kg ,fara dieta,fara infometare....a....si face sport de 3 ori pe saptamana,iese cu rolele.....