Retete dietice

•  
    • 3 mesaje
    3 Sep 2008, 21:33
    0 0
    Scumpele noastre EVE,as dori sa deschid acest subiect,pentru a ne ajuta una pe alta in privinta cu ceea ce ar fi o reteta de a manca dietic. Fiecare reteta presupune o alta zi de dieta. Asa ca sa ne sprijinim si sa mergem inainte... Succes la slabit si autocontol. Va pup si numai bine...Astept retetele voastre...
  •  
    • 3 mesaje
    3 Sep 2008, 21:36
    0 0
    Eu de fapt azi am facut o salata de vinete,cu ceapa,un pic de sare si de ulei. Vinete le-am copt la cuptor. Si am adugat la cuptor si niste rosii.
  •  
    • 24 mesaje
    3 Sep 2008, 21:57
    0 0
    O reteta pe care am preparat-o chiar in aceasta seara pt cina, foarte usor de preparat.....

OREZ CU LEGUME:

Se spala orezul, apoi se mai lasa in apa 10 min, pana s ufla bobul putin, se scurge d apa si intr-o tigaie se pune foarte puti ulei, se pune orezul, il ``calesti`` 2,3 min, apoi se adauga 2 rosii taiate cubulete mici, 1 cepa taiata feliute, un ardei gras(rosu, verde, ce preferi)si cateva ciuperci(de preferinta proaspete, nu la cutie).

Se lasa sa se caleasca alaturi de orez cateva min ( mai gusti din el sa vezii daca bobul nu este f. tare), adaugi un paharel de apa si lasi sa scada apa.

Se adauga sare,piper si patrunjel spre sfarsit si sta e.....este foarte bun....sanatos si nu contine multe calorii...si cred eu ca nu este nici foarte greu de preparat......

Pofta buna......pt cine vrea s incerce!!!