Pastile de slabit?
-
0 0Hm....vreau si eu sa slabesc vreo 3-5 kg dar de la o vreme parca nici o dietanu mai functioneaza la mine...nush dc doar fac si o gramada de sport
Voi ce zicetzi?Sunt bune pastilele de slabit?Ajuta cu cv? -
Buna. Am incercat si eu pastilele de slabit si sunt bune, numai ca trebuie sa ai foarte mare grija dupa ce termini pastilele de luat, sa te abtii de la mancarurile grase si dulciuri, ca sa nu pui kg inapoi....numai ca aceste pastile se elibereaza numai cu reteta. Eu am luat regenon si am fost foarte multumita si de efecte, si de pret. Sa iei numai una pe zi, si aia dimineata pentru ca poti avea insomnii....sa nu cumva sa iei 3 pe zi cum scrie in prospect ca n`ai sa inchizi niciun ochi toata noaptea
. Pentru reteta incearca la endocrinolg, nutritionist sau chiar la medicul de familie. Spor la sabit
! -
Mersi mult ptr. informatii!Sa stiii k o sa ma mai gandesc pt.k in ultima vreme am slabit si arat kiar ff bn iar in ceea ce priveste insomnia...eu deja am probleme cu somnul iar acum mai ales k se incepe scoala trebuie sa dorm bn altfel nu o sa fac fatza orelor
Si la medic nici prin gand nu-mi trece sa ma duc sa imi dea reteta pt pastile de slabit!
K eu doar no sunt grasa dar am nishte mofturi asha...
-
Dragele mele ,stiti voi oare ce efect au orele de somn in curele de slabire? Deci daca vrei sa iti mentii greutatea si sa nu pui kg in plus pe tine, trebuie sa dormi 6-8 ore pe noapte. Daca dupa ce vi de la munca si vrei sa tragi un pui de somn, este bine sa nu dormi mai mult de 30-45 min, in cazul in care vrei sa iei citeva kg in plus, dormi in fiecare dupa masa 1,30-2 ore. Nu tineti cure de slabit drastice, veti pune kg dublu pe voi la terminarea curei. Beti multe sucuri naturale de fructe ,mincati multe fructe pe parcursul zilei. Va sugerez sa incercati reteta cu griu nefiert de pe situl www.reteterapide.com Repetati-va in minte ca si cum ati avea un plan pus la punt,,trebuie sa slabesc azi 1 kg sau 1/2kg, , sint slaba ,sint frumoasa. Succes
-
salut fetelor in legatura cu pastilele de slabit.tocmai am vazut un reportaj pe pro tv despre aceste pastile de slabit care au efecte adverse grave(caderea parului, unei tipe ia busit sangele pe nas cu cheaguri foarte aiurea, uneia i-a amortit corpul temporar).eu una nu as folosi.depinde cat de avizate sunt nu stiu ce sa zic.m-am gandit ca ar fi bine de stiut.eu de slabit am slabit realizand un tratament cu aparatul eximia.si am slabit 18 kg in aprox 2 luni.sunt foarte multumita:*
-
spor la sinucidere cu pastilele de slabit........va e greu sa sa mergeti la sala de 3 ori pe sapt. si sa mancati jumatate din portia de mancare pe care o aveti in fata si sa mancati mai des.....vedetele folosesc batoane de slabit,infometare si shake-uri......foarte mult sport,nu ca inconstientele fete pastile.......se poate slabi cu sala ,sport....se poate sa mananci paine de graham in locul celei albe si sa mananci vreo 3 feli pe zi....dar suntem ca niste purceluse......sa mancam pana ne e rau dar sa slabim.....nutritionistul......termenul nu-ti zice nimic?
-
Eu3, te-ai gindit la posibilitatea ca organismului tau sa-i placa la aceasta greutate si acesta este motivul ptr care nu mai slabesti? si am alta intrebare la care sa reflectezi: cum ai ajuns la concluzia ca mai ai de slabit 3 kg? dupa a cui standard? ce masuratori ai folosit?
sa nu-mi raspunzi mie, ci tie sa-ti raspunzi, vezi cit de realist e raspunsul si hotaraste in functie de asta cum vei continua.