1 zi de dieta,12 zile la dispozitie...
-
0 0Azi vreau sa incep cele 12 zile de dieta....vreau sa vad ce pot....pe 12 plec in grecia 10 zile,plaja,soare,costum de baie....am 1,70 m si 62 de kg.cam de la inceputul anului am luat 4-5 kg.si pun asta si pe seama anticonceptionalelor,in dec. le-am schimbat cu actualele si vad rezultatul...mai am o prietena care foloseste aceleasi pilule si tot asa se ingrasase,acum merge la sala si a si renuntat la ele in favoarea bebelui...sunt o pofticioasa,sa vedem cat pot rezista si in ce fel......am mancat dimineata un iaurt cu fructe,fara nu-mi place,2 felii de cascaval(1/2 cm. grosime felia) si inca 2 de sunca de la matache....sa vedem in continuare ce fac....voi cum va descurcati?nu am de gand sa ma infometez....doar poate sa-mi controlez putin alimentatia...
-
Nu e bine ce ai mancat de dimineata!!! In primul rand iaurtul cu fructe trebuie considerat desert pentru ca are zaharuri si alte cele. Apoi cascavalul INGRASA (mai bine il inlocuiesti cu branza de vaci) Si nu e bine sa combini carnea cu lactatele la o masa
Mai bine mananci de exemplu lactate la micul dejun si carne la pranz
-
mersi frumos.....ieri am mai mancat un ardei potrivit cu branza de vaci.....azi am mancat sunca,2 felii,apoi dupa vreo 3 ore iaurt si acum am mancat pateu cu o felie de secara si pui shanghai, 2 bucatele ,si un carnacior....am sarbatorit o colega......sper ca dupa-amiaza sa dau jos ce am bagat acum....(sunt in renovari cu casa si ma bag la sapat santuri ca sa existe miscare,in loc de sala)si sper sa rezist sa nu mai mananc nimic....Rarys_sa,lactate dimineata....branza si iaurt cu fructe,in rest nu pap ca nu-mi place laptele...si sa papi asa gol gratarul sau salamul sau mai stiu eu ce...greu...uofff
-
Draga enna, nu trebuie sa te infometezi dar nici nu manca cascaval si sunca daca vrei sa slabessti...incearca variante mai lejere si mai sanatoase precum iaurtul, branza de vaci, 1 ou fiert, in locul cascavalului si ceva salate, fructe, legume, in locul feliilor de sunca...in afara faptului ca sunt mai sanatoase au si mai putine calorii si rezultatele se vor vedea mult mai repede...vei vedea...totul este sa ai ambitie, stiu ca si eu vreau sa slabesc si i-mi mai vine cateodata sa mai mananc alimente interzise....dar ma gandesc ca vreau sa slabesc si atunci renunt la idee....
Succes i-ti doresc ! -
vreau sa ma simt mai bine.....am schimbat in dec. anticonceptionalele si de atunci m-am pricopsit cu cateva kg.,suficiente pt. mine ca nu mai incap in lucrurile care-mi plac...si e enervant sa-ti iei haine noi cand te uiti cu drag la cele de acum cateva luni si nu le mai poti imbraca...cica pilulele iti dau pofta de mancare,si trebuie sa te abtii......vreau pt. mine sa fac asta,nu ca as fi prea grasa...am proportii frumusele...