pierderea kilogramelor
-
0 0Buna,numele meu este Alina,am varsta de 24ani,70kg,si 1,64,as dori sa fac o schinbare in viata mea,sa acap de aceste kilograme,iar pentru aceasta am nevoie de ajutorul si de sprijinul vostru,mam gandit ca poate mai sunt fete ca mine care-si doresc o schinbare in viata,am putea sa ne strangem aici si sa intram de atatea ori ce avem pofta de ceva dulce,am putea sa stabilim o data in care sa pierdem un numar de kilograme,de exenplu eu am la dispozitie o luna si o saptamana in care sa pierd intre 5-8kilograme,am sa plec in vacanta cu sotul meu,si voi fetelor care aveti ceva care urmeaza sa vina o nunta,un botez,o intalnire,ori-ce haideti sa ne incurajam,va rog din suflet nu ocoliti mesajul acesta,va multumesc
-
bafta ....si eu am inceput azi cica dieta...nu am un plan de bataie,nu m-am hotarat ce dieta sa fie...dimineata am mancat un iaurt cu fructe ca cele simple nu-mi plac , 2 felii de cascaval si sunca....astept sa vad in continuare....plec pe 12 in grecia....asa ca nu am mult timp la dispozitie si am 1,70 m si 62 kg.
-
eu la fel ca si tine ,am sa plec cu sotul in vacanta in Mexique,la fel soare,costum de baie,o sa mergem pe o frumoasa plaja Cancun,numai cand ma gandesc la cat am sa ma distrez trebui sa scap de cateva kilograme,deocamdata eu nu am mancat nimic nu sunt obisnuita sa mananc dimineata,ma gandesc sa fac un regim,iti doresc mult succes
-
si eu am 2 sapt la dispozitie sa scap de vreo 2 cm din talie. eu pt inceput am renuntat la dulciuri ,sucuri,paine si la ,,, taxiuri. merg pe jos la serviciu. si fac abdomene zilnic... sper sa dea rezultat. incearca si tu macar cu alimentatia daca nu ai timp de sport. ca pana la urma degeaba te infometezi daca nu alternezi si cu putin sport.