pilule pentru slabit

•  
    • 1 mesaje
    30 Aug 2008, 21:43
    0 0
    Fetelor si eu m-am pacalit urat cu clarinolul.Am luat 3 luni (asa cum zice reteta) si nu am scapat de cele 8 kg in plus care ma deranjau.Daca as trai intr-o tara normala i-as da in judecata si le-as cere daune morale o caciula de bani , dar....
    In mai a.c. mi-am luat o bicicleta medicinala si de vreo 3 luni consum zilnic cam 300 ce calorii (1 ora de bicicleta la viteza 5 din .Am dat jos 3 kg si am de gand sa continui.Mi-am facut program de masa regulat (10, 14,19) ceva mers pe jos si Doamne-ajuta.Sper sa va foloseasca.Bafta!
    p.s. nu mai cred in pilule
  •  
    • 427 mesaje
    1 Sep 2008, 10:40
    0 0
    e o mare prostie.......nu cred in ele,au efect poate...atunci o luna,doua,apoi au multe contraindicatii si cine imi garanteaza ca nu iau kg. la loc sau mai multe....si sa ma indop cu pastile?nu as lua....si le condamn pe cele care iau....la sala nu merg,papa de sting,miscare ceva....dar vor 90-60-90....controlati-va....toate vrem mai suple,mai nu stiu cum....dar de ce modul asta?vedetele de proaste merg la sala de 3-5 ori pe sapt.?ca le place?ele de ce nu traiesc doar cu pilulele de slabit?