super slim chiar da rezultate
-
2 0DEsi sunt total impotriva pastilelor pt slabit din disperare dupa o vacanta de vis si cu kg in plus ca rezultat, am recurs si la pastile.Subnt singurele pastile care au avut vreodata efect la mine!Din prima zi mi s a taiat pofta de mancare, nici pana acum nu mai mananc dulciuri.Am slabit in tro luna 8kg, dar am si facut sport,Deocamdata nu m am ingrasat la loc, dar fac sport regulat, nu mananc dulciuri si dupa ora 6.singura chestie e ca super splim iti da o stare permenenta de oboseala, ameteala si chiar palpitatii la inima...asa ca eu dupa ce am terminat cutia am renuntat la ele.. oricum doar de cateva kg aveam nevoie sa slabesc.
-
Si crezi ca "singura chestie" aia e sanatoasa?
Si eu am slabit 16 kg fara pastile si fara "singura chestie" si iti garantez ca sunt mai sanatoasa ca tine. Am facut sport si am mancat putin din fiecare.
Daca tu te simti bine asa,treaba ta dar nu mai fa si pe altii sa ia pastile ca sa slabeasca.
Sanatate multa
! -
kornella., se numest super slim, sunt produse chinezesti( de asta m am si incumetat sa le iau).Sunt intr- cutie verde si exact asa scrie Super slim.Eu le am luat cu 90 de ron de la un plafar.Nu stiu sa fie si alte variante, dar astea trebuie luate doar una pe zi.Daca te hotarasti sa le iei sa stii ca ai sa ai in permanenta senzatia de uscaciune a gatului si asta e obliga sa bei cat mai multa apa.Niste prietene care le au luat si ele nu au avut palpitatii la inima, ele s au simtit super ok, acuma nu stiu, poate sunt eu mai sensibila.DE fapt scrie pe cutie sa nu le iei daca ai hipotensiune iar eu am....poate asta e explicatia.. nu stiu.. Sper sa te ajute si pe tine.succes.
-
Rarysa nu cred ca eu am cum sa fac pe altii sa ia pastile sa slabeasca, cred ca fiecare avem un filtru prin care discernem informatiile.Am vazut multe pe aici care se lupta cu kg in plus si m am gandit ca fac un bine daca scriu despre ceva ce a functionat la mine;mai ales ca am si specificat ca eu am avut palpitatii de la ele.Nu am nici un beneficiu daca cineva cumpara sau nu pastilele astea, chiar nu ma afecteaza, am crezut ca se poate totusi sa postezi ceva fara ca lumea sa inteleaga ca faci reclama sau trimiti mesaje "subliminale".
-
Angel draga, Pe langa faptul ca te contrazici singura
Adica: nu faci pe nimeni sa ia pastile dar totusi ai vazut ca ar fi doamne care vor sa slabeasca si te-ai gandit ca le esti de ajutor
Exista multe doamne care sunt "disperate",isi doresc sa slabeasca mult si in timp record, iar vazand "ne-reclama" facuta de tine, clar sunt interesate. Dovada clara este ca deja cineva s-a interesat.
Sper ca m-am facut inteleasa.