Catre voi fetelor!

•  
    • 471 mesaje
    25 Aug 2008, 20:47
    0 0
    Fetelor... Vreau sa va spun ca am trecut pe considerentul "Putin si des".......M-am saturat de 3 mese pe zi... (nu reusesc sa cuprind tot ce as vrea sa mananc ) Asa ca... Mananc putin din fiecare. Conform calculelor mele azi am mancat cam 800-900 de kcalorii.. dar oricum mancam tot atatea kcalorii si cu 3 mese pe zi Sper sa nu mai slabesc sub cele 50 de kg Aaa, plus ca fac stepper,abdomene si aerobic zilnic
  •  
    • 417 mesaje
    25 Aug 2008, 21:26
    0 0
    buna, si eu vreau sa scad sub 50 kg... vreau sa dau jos cam 3 kg si nu pot spune ca tin o dieta, dar ma abtin de la dulciuri, prajeli si alte asemenea alimente. astazi am mancat o cana de lapte degresat cu 3 linguri de cereale integrale dimineata, la pranz o mancare de legume la cuptor fara ulei, 2 felii de pepene rosu ca gustare si un porumb fiert spre seara... dupa ora 8 mai mananc doar 2 mere. aaa, beau cola light.
  •  
    • 2001 mesaje
    25 Aug 2008, 21:39
    0 0
    felicitari fetelor!!!!!!!!tineti-o tit asa!nici eu nu mananc 3 mese pe zi....putin si des functioneaza si la mine.......eu mananc in mare parte fructe,piept fiert cu legume,iaurturi dietetice si muuuuuuuuuult pepene
  •  
    • 471 mesaje
    25 Aug 2008, 21:46
    0 0
    Coryna... ce nu inteleg eu este ca.. putin la mine inseamna 1 felie de paine graham(mica) cu o bucatica de branza... Si mananc mai des cam la 1-2 ore ... nu la 3 cum se spune pt ca ma apuca foamea Voi mancati "putin" cat facea o masa de-a mea (dintre alea 3)
  •  
    • 2001 mesaje
    25 Aug 2008, 22:04
    0 0
    doamne fereste!!!!!!!!!!!!!!!!!sa-ti zic ce-am mancat de ex. aziimineata o cafea,doua mer
    pe la 12 un porumb fiert
    la 16 o cafea
    si mi-am facut de cap pe la 18 cu o inchetata de la MC ca am fost cu ala mic
    la 20 o felie de pepene
  •  
    • 689 mesaje
    25 Aug 2008, 22:25
    0 0
    Vezi ca o sa intri in stavation mode si nu o sa mai slabesti deloc. Si in plus cand o sa cresti caloriile o sa te ingrasi pana ti se regleaza metabolismul. Nu e sanatos sa mananci sub 1200 de calorii pe zi. In plus oricum nu poti da jos mai multa grasime decat 67 ori numarul de kilograme de grasime pe care le ai. Tot ceea ce dai jos in plus sunt muschi.
  •  
    • 2001 mesaje
    25 Aug 2008, 22:28
    0 0
    OANA eu iau reductil si-mi taie pofta de mancare...deci chiar daca as vrea nu pot manca mai mult............mai am de dat vreo 13 kg sa ajung la greutatea dinainte de a ramane gravida
  •  
    • 27 mesaje
    26 Aug 2008, 01:09
    0 0
    Am luat si eu reductil dar la mine nu a dat nici un rezultat ma bucur ca tie iti merge bine cu el . Succes in continuare. Pupici
  •  
    • 2001 mesaje
    26 Aug 2008, 09:09
    0 0
    eu am avut noroc..............dupa 4 ani de chin am gasit ceva care sa ma ajute sa slabesc
  •  
    • 689 mesaje
    26 Aug 2008, 09:12
    0 0
    Eu zic sa mai citesti pe net...daca mananci sub 1200 de calorii pe timp mai lung organismul intra in starvation mode. Adica el crede ca e foamete si reduce arderile la minim. Si oricat de putin ai mai manca nu mai slabesti de loc. Si in momentul in care o sa incepi sa mananci putin mai mult, organismul o sa depuna tot, in ideea de a face rezerve ca sa faca fata foametei. Asta pana cand isi da seama ca are resurse si incepe sa arda din nou normal.
    Daca mananci 1200-1300 de calorii pe zi, si faci sport poti slabi foarte frumos. O ora de cardio pe zi in general te duce la 1900-2000 de calorii arse pe zi, ceea ce asigura un deficit de 600-700 calorii pe zi, ceea ce e si recomandat ca sa slabesti sanatos. Bineinteles ca arderile respective depind de constitutia respectiva, cu cat esti mai inalt si mai greu cu atat arderile sunt mai mari.
  •  
    • 2001 mesaje
    26 Aug 2008, 10:05
    0 0
    crede-ma oana ca in 4 ani am incercat toate posibilitatile,dar fara rezultate,ma repet in 4 ani am slabit 2 kg..............cu mancat sanatos,sport ,fara dulciuri(foarte rar),etc........
  •  
    • 471 mesaje
    26 Aug 2008, 14:42
    0 0
    Eu acum cateva luni am slabit 16 kg cu aproximativ 800-1000 de kcal pe zi.. si cu sport Stiu ce inseamna salvation mode, crede-ma ca am studiat nutritia insa acum vreau alt mod de alimentatie In plus nici nu mai am "burta" dupa ce ma ridic de la masa
  •  
    • 471 mesaje
    26 Aug 2008, 14:44
    0 0
    Oana, o ora de cardio faceam si eu cand eram in procesul de slabire
  •  
    • 689 mesaje
    26 Aug 2008, 15:54
    0 0
    Si eu inca fac..dar doar de 3 ori pe saptamana ...si in alte 2 zile fac fandari cu greutati si exercitii pentru deltoizi si tricepsi.
    Asa as vrea sa am o sala aproape...as ajunge si eu la 17% body fat care il vreau...asa trebuie sa ma multumesc cu 20-21% cat am acum...
  •  
    • 417 mesaje
    26 Aug 2008, 21:55
    0 0
    buna fetelor, eu astazi am mancat iarasi cereale cu lapte degresat dimineata, la pranz 2 pulpe de pui cu salata de rosii si branza, iar seara o inghetata (cam 250 calorii). intre mese am mancat un strugure, 2 felii de pepene rosu si vreo 4 felii dintr-un pepene galben micut. seara voi mai manca un strugure.

ce parere aveti? am o senzatie de foame permanent... insa cred ca si din cauza obisnuintei... seara nu puteam sa dorm daca nu mancam inainte sa ma bag in pat o farfurie mare de gratar cu cartofi prajiti, cu oua prajite si branza. acum... mananc un fruct doua inainte de culcare si atat.
  •  
    • 689 mesaje
    26 Aug 2008, 23:12
    0 0
    suna bine ...la struguri as avea putina grija ca au mult zahar si poti depasi caloriile admise daca nu ii cantaresti. As obiecta eu si la inghetata, dar tinand cont cu ce ai fost obisnuita, las de la mine, macar un rasfat pe zi sa fie .
    Idea e ca inghetata ai fi putut sa o inlocuiesti cu ceva mai consistent (cartofi copti, legume ) care sa iti mai reduca din senzatia de foame, pe cand zaharul din inhetata mai mult o intensifica. Dar incet incet o sa iti dai seama singura ce si cum sa mananci, in functie de ce iti spune organismul.