Catre voi fetelor!
-
0 0Fetelor... Vreau sa va spun ca am trecut pe considerentul "Putin si des".......M-am saturat de 3 mese pe zi... (nu reusesc sa cuprind tot ce as vrea sa mananc
) Asa ca... Mananc putin din fiecare. Conform calculelor mele azi am mancat cam 800-900 de kcalorii.. dar oricum mancam tot atatea kcalorii si cu 3 mese pe zi
Sper sa nu mai slabesc sub cele 50 de kg
Aaa, plus ca fac stepper,abdomene si aerobic zilnic
-
buna, si eu vreau sa scad sub 50 kg... vreau sa dau jos cam 3 kg si nu pot spune ca tin o dieta, dar ma abtin de la dulciuri, prajeli si alte asemenea alimente. astazi am mancat o cana de lapte degresat cu 3 linguri de cereale integrale dimineata, la pranz o mancare de legume la cuptor fara ulei, 2 felii de pepene rosu ca gustare si un porumb fiert spre seara... dupa ora 8 mai mananc doar 2 mere. aaa, beau cola light.
-
Vezi ca o sa intri in stavation mode si nu o sa mai slabesti deloc. Si in plus cand o sa cresti caloriile o sa te ingrasi pana ti se regleaza metabolismul. Nu e sanatos sa mananci sub 1200 de calorii pe zi. In plus oricum nu poti da jos mai multa grasime decat 67 ori numarul de kilograme de grasime pe care le ai. Tot ceea ce dai jos in plus sunt muschi.
-
Eu zic sa mai citesti pe net...daca mananci sub 1200 de calorii pe timp mai lung organismul intra in starvation mode. Adica el crede ca e foamete si reduce arderile la minim. Si oricat de putin ai mai manca nu mai slabesti de loc. Si in momentul in care o sa incepi sa mananci putin mai mult, organismul o sa depuna tot, in ideea de a face rezerve ca sa faca fata foametei. Asta pana cand isi da seama ca are resurse si incepe sa arda din nou normal.
Daca mananci 1200-1300 de calorii pe zi, si faci sport poti slabi foarte frumos. O ora de cardio pe zi in general te duce la 1900-2000 de calorii arse pe zi, ceea ce asigura un deficit de 600-700 calorii pe zi, ceea ce e si recomandat ca sa slabesti sanatos. Bineinteles ca arderile respective depind de constitutia respectiva, cu cat esti mai inalt si mai greu cu atat arderile sunt mai mari. -
buna fetelor, eu astazi am mancat iarasi cereale cu lapte degresat dimineata, la pranz 2 pulpe de pui cu salata de rosii si branza, iar seara o inghetata (cam 250 calorii). intre mese am mancat un strugure, 2 felii de pepene rosu si vreo 4 felii dintr-un pepene galben micut. seara voi mai manca un strugure.
ce parere aveti? am o senzatie de foame permanent... insa cred ca si din cauza obisnuintei... seara nu puteam sa dorm daca nu mancam inainte sa ma bag in pat o farfurie mare de gratar cu cartofi prajiti, cu oua prajite si branza. acum... mananc un fruct doua inainte de culcare si atat. -
suna bine
...la struguri as avea putina grija ca au mult zahar si poti depasi caloriile admise daca nu ii cantaresti. As obiecta eu si la inghetata, dar tinand cont cu ce ai fost obisnuita, las de la mine, macar un rasfat pe zi sa fie
.
Idea e ca inghetata ai fi putut sa o inlocuiesti cu ceva mai consistent (cartofi copti, legume ) care sa iti mai reduca din senzatia de foame, pe cand zaharul din inhetata mai mult o intensifica. Dar incet incet o sa iti dai seama singura ce si cum sa mananci, in functie de ce iti spune organismul.