sunt interesata de reductil
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
25 Aug 2008, 15:290 0ma poate ajuta cineva in legatura cu reductil?este bun?eu am 5 zile de cand il iau inca nu vad nici o schimbare intradevar nu mai ai asa multa pofta de mancare insa bei foarte multa apa.acum nu sunt sigura daca e intradevar atat de bun pe cat se zice de el.am citit pe forum si cam majoritatea illauda sa zic asa.daca este cineva dragut si doreste sa ma lamureasca si pe mine ii multumesc mult
-
25 Aug 2008, 16:15Reductil nu arde grasimi, nu micsoreaza talia, nu slabeste in locul tau, ceea ce face (cel putin asta ii e menirea, nu ma pot pronunta daca isi si indeplineste scopul sau nu ptr ca nu am folosit), este sa taie pofta de mincare. de aici in colo esti pe cont propriu (sa-ti stabilesti ce si cum si cit si cind maninci).
Este un topic cu multe pagini despre acest subiect (nu stiu exact pe a cita pagina, dar stiu sigur ca exista). -
25 Aug 2008, 17:16la pag 7 sunt informatiile dar nu te-as sfatui sa iei decat daca:ai consultat un medic in primul rand,ai de slabit mult,nu 5 kg cum e titlul...
asa cum zice conti_s pastilele nu te slabesc,iti taie pofta de mancare,dar daca nu mananci sanatos ,faci miscare degeaba le iei,a..............si multa apa plata..ai mai multe informatii acolo
eu iau reductil de doua luni(mai am 3 pastile si termin) am slabit 12 kg dar cu consult la medic nu de capul meu.............
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness