Alergarea
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
21 Aug 2008, 10:570 0Buna fetelor.Eu imi doresc foarte mult sa alerg si din pacate nu am cu cine.Am parcul Titan langa mine si e pacat...problema sunt cainii.este cineva dornic sa alerge dimineata sau seara?cineva care sta pe langa Titan..astept doritoare.
-
21 Aug 2008, 11:21Oana, gasesti pe net aparate cu care te protejezi de ciini si de oameni (sa mai cauti si tu daca esti interesata sa-ti cumperi )
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000GGFYEK/ref=cm_cr_pr_product_top -
22 Aug 2008, 10:11Buna Oana !!
Si eu alerg , dar prin IOR, mai ales seara si sa sti ca nu sunt caini. -
22 Aug 2008, 10:40Buna Getty.Tu alergi singura sau te mai antrenezi cu cineva?E altfel cand sunt mai multe persoane.te sustine si moral...o sa incerc s-o fac si singura.mi-era urat...
-
23 Aug 2008, 16:49Buna Oana. Da de obicei alerg singura dar imi iau mp3-ul cu mine . Intradevar este mai greu cand alergi de unul singur., E alerg seara la ora 20 si fac o tura mare de IOR jos pe la lac. si nu ma opresc deloc. Alerg cam de 5 ori pe saptamana As alerga dimineatza dar este mai greu cu sculatul devreme .
-
24 Aug 2008, 15:54fetelor va invit pe un grup nou creat pe yahoo, dieta_si_sport unde sa ne putem organiza mai bine cele interesate de diete si sport
dieta_si_sport-subscribe@yahoogroups.com
pupici
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness