e normal`?:)

•  
    • 48 mesaje
    21 Aug 2008, 05:31
    0 0
    buna ziua..sunt mia`..probabil multe dintre voi ma stiti am vazut un subiect pe forum si vreau sa va intreb si pe voi..am 56 de kg si 1,63 inaltimea`.. in talie nu ma`m masurat dar va zic ca port marimea la pantaloni marimea 8 [ asa scrie pe blugi ] si pe alta pereche de blugi scrie marimea 23 .. voi ce zicetsi ?
  •  
    • 2520 mesaje
    21 Aug 2008, 11:11
    0 0
    ts, eu nu am avut pina acum informatia ca ai fi mia (ce inseamna asta ptr tine?)
    In ce priveste eticheta cu marimea, te uiti la producatori din tari diferite. Daca marimea 8 e UK, atunci esti sub average (marimea 10).
  •  
    • 48 mesaje
    21 Aug 2008, 13:24
    0 0
    ma scuzats`..am uitat sa specific ca mia e numele meu..pai..este marimea pentru Australia si UK .. iar pe o pereche de pantaloni pe care ii am din romania..scria 23`..acum nu stiu`..
  •  
    • 2520 mesaje
    22 Aug 2008, 01:02
    0 0
    marinea 23 la Ro e foarte mica, din cite stiu eu la Ro av. este marimea 30, deci esti mult sub.

p.s daca crezi ca ai pb de alimentatie (ED) , sa nu le pastrezi ptr tine, ptr ca impartasite, pot fi rezolvate mai usor.

Nu-ti mai face atitea pb. cu greutatea ca nu ai de ce, esti foarte bine! dupa cum ti-am mai spus, estu sub av. si in UK si in Aus si in Ro si cred ca si pe luna
    God bless you!
  •  
    • 48 mesaje
    22 Aug 2008, 08:42
    0 0
    vai conti .. daca ai stii ce fericita ma`i facut multumesc muuult de tot .. nu am mai fost de mult asa fericita` acuma cand ma uit in oglinda..sug putin burta si zic..doamne oare chiar is slaba`? dar totusi..am 3 straturi de burtica`..ca sa zic asa..si se vede urat tare daca port ceva mulat .. sa las in pace abdomenu ? mama mi`a zis ca mai am putin si o sa ma inalts tare si o sa slabesc..si nu o sa mai am probleme deloc cu burta..deci cumva..ma lungesc acum..eu stiu daca ce`o zis e adevarat .. ? sper sa fie asa si apropo conti .. sa stii ca te urmaresc cu mare placere pe foarte multe topic`uri .. ma bucur ca exista asa oameni ca tine !
  •  
    • 48 mesaje
    22 Aug 2008, 08:47
    0 0
    aa.. si problema cu alimentatia`.. mananc destul de rau .. stiu ca ar trebui sa mananc putin si des..dar mananc odata pe zi si mult .. cateodata mananc un pachet de supe cu taitei [ cele chinezesti sau rusesti ] cateodata cartofi prajiti .. depinde cum ma simt..si iara..nu mai sunt in stare sa beau apa cate 2 l pe zi` nu stiu ce sa intamplat .. acum debia daca beau un pahar pe zi .. si lucru asta..ma supara tare deci .. de mancat sanatos nu mananc .. si as vrea foarte mult sa schimb acest lucru .. ma`s indrepta spre multe legume dar problema mea mare e ca .. nu am fost obisnuita cu multe dintre ele..si de exemplu daca as manca rosii sau castravetsi..imediat mi se face rau..de parca as avea un nod in gat ! si ce`as putea face sa termin cu chestia asta ? avets vreun sfat ?
  •  
    • 471 mesaje
    22 Aug 2008, 09:43
    0 0
    Dar cati ani ai de spui ca ai sa te lungesti ? Ar trebui sa mananci 3 mese pe zi daca nu poti putin si des Nu e nimic,nici eu nu pot dar macar mananc 3 mese pe zi si 1-2 gustari (daca esti dependenta de ceva dulce,poti gusta pe la ora 16:30-17:00 cand are loc o descarcare de insulina si cu conditia sa fie putin de tot,de ex:2-3 bucatele mici de ciocolata) Incearca sa mananci micul dejun bogat in proteine.Mananca musli cu lapte,ou fiert,omleta fara ulei etc. La pranz poti manca , carne (de pui,curcan sau peste)la gratar cu cartofi natur sau legume fierte iar seara o salata sau ceva de genul asta Important e sa mananci echilibrat.
  •  
    • 2807 mesaje
    22 Aug 2008, 11:54
    0 0
    tsompi are 13 primaveri

primul pas a fost facut...ti-ai propus sa mananci sanatos si asta e un lucru excelent

acum incearca sa pui in practica si nu e nevoie sa mananci neaparat nu stiu ce leguma sau carne care nu-ti place

directia e buna,tsompi