viaTA SANATOASA
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
17 Aug 2008, 22:300 0HABAR NU AM CE SA MAI FAC DUPA CE M-AM INGRASAT VREO 20 KILOGRAME. STIU K IMI Face rau dar nu pot sa nu mai stau fara sa nu manac "alimentele interzise" help !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
18 Aug 2008, 08:53ambitie,ambitie..........ambitie,fara ea nu faci nimic,iti zic din proprie experienta
m-am ambitionat intr-o zi si-am zis:STOP ce fac imi bat joc singura de mine?cand ma ia pofta de dulce ma duc si-mi cumpar ce-mi pofteste inima,le pun undeva la vedere dar imi zic:mananc mai incolo..............faptul ca le cumpar si stiu ca sunt acolo vreau sa-ti zic ca nu-mi mai trebuie.......la mine functioneaza,incearca si tu...SUCCES! -
18 Aug 2008, 21:50la mine e exact invers...daca sunt le mananc...daca nu, nici macar nu imi trebuie....
-
19 Aug 2008, 12:49lb-crin, ce inseamna alimente interzise si in ce cantitati?
p.s. nu astepta sa vina vointa ca nu va veni si daca va veni, va sta doar scurt timp si vei fi iar singura cu pb. -
18 Sep 2008, 22:38nu am inteles chestia cu ''viata sanatoasa'.ininte de toate nu te arunca pe nu stiu ce pastle minune si infinitele diete.cauza acelor kg in plus poate avea nenumarate cauze.pt inceput te-as recomanda o vizita la medicul endocrinolog sau cel putin la cel de familie pt niste analize mai amanuntite avand in vedere cele 20 de kg acumulate si daca totul e ok at poti sa fi mai atenta la ce mananci si foarteeeeee muuuuuuuullllttt sport.incet lai inceput si pe urma mai avansezi.succes si tine-ne la curent
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness