hi hi hi

•  
    • 173 mesaje
    16 Aug 2008, 23:27
    0 0
    .........luni imi cumpar bicicleta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....ghici pentru ce???????????????...........top model ma fac...........hai ca rad singurica ....defapt mor de ras......fetelor lasati regim ,pastile ,luati-va bicicleta ........facem turul Europei si candidam la Miss Univers ..........superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  •  
    • 471 mesaje
    16 Aug 2008, 23:44
    0 0
    Eu mi-am luat stepper... cartea Mihaelei Bilic si am ajuns in 3-4 luni la o silueta de top model Asa ca GO!!! Spor la slabit!
  •  
    • 1 mesaje
    17 Aug 2008, 00:19
    0 0
    buna fetelor....io abia miam facut un cont aici...mai am pana invat shi io cum stau treburile pe aici....am shi io o rugaminte.....sau macar un sfat.....vreu sa slabesc shi nu stiu cum.....ajutatima va rooooooog din suflet...datimi niste retete de slabit ceva mai simplu.....pooooop la toata lumea.....sper sa primesc vreun raspuns....noapte buna...pa pa
  •  
    • 2001 mesaje
    17 Aug 2008, 08:53
    0 0
    iti trebuie multa vointa in primul rand si nu o dieta.....invata sa mananci sanatos,adica fara dulciuru,paine,prajeli,incearca sa mananci mai multe fructe,legume,apa plata sau ceai macar 2 litri,si.............obligatoriu miscare,macar 30 de minute si vei vedea ca da rezultate
  •  
    • 427 mesaje
    19 Aug 2008, 15:01
    0 0
    rarys_sa de unde ai luat cartea si cu cat?
  •  
    • 62 mesaje
    19 Aug 2008, 22:22
    0 0
    eu mi-am luat si stepper si bicicleta de camera si vibro mass si cartea Mihaelei bilic si a Mihaelei Radulescu(idolul meu) si dvd-ul Andreei raicu cu tae-bo si alte cateva jucarioare de gen si nu sunt top model, nimic...cand mi se face foame sau pofta de ceva vad negru-n fata ochilor si nu mai stiu de nici o ratiune.Si am o lene sa depun vreun efort la vreunul din aparatele mentionate...
  •  
    • 2520 mesaje
    19 Aug 2008, 23:14
    0 0
    lorita, nu lasa la voia hazardului orele de sport (nu merge pe teoria/principiul :"fac sport cind am timp"). Incearca sa-ti faci un program. Incepe cu doua, trei ore pe saptamina si tot cresti in functie de cum te-ai obisnuit in saptamina precedenta.
    Nu vei avea vointa niciodata, dar poti sa ai multe altele care sa te ajute si de care sa te folosesti atunci cind "vezi negru" Cunosc senzatia si te inteleg si din experieta proprie si din tot ce am citi de trei ani incoace,spun ca trei lucruri sint foarte importante ptr a ne atinge scopurile (indiferent de natura lor): perseverenta, practica si rabdare. Sa ai vointa se numeste sa te chinui si noi vrem sa fim slabe si fericite asa ca nu avem nici o folosinta de vointa, poate ramine unde se afla.
    Sa mai stii ca ingrasatul creste exponential cu nr. de aparate si alte nimicuri de slabit pe care le cumperi...nasol,e adevarat, sa primesti asa veste, dar gindeste si tu! daca ar fi fost sa te tii de primul cumparat, nu mai aveai nevoie de al doilea si al treilea si al patrulea si , culmea ironiei, tot din experienta iti spun si asta hahaha

deeash., bine ai venit!
    nu-ti putem da sfaturi daca nu stim mai multe despre tine (in special virsta).