slabirea la adolescenti

•  
    • 1 mesaje
    14 Aug 2008, 22:57
    0 0
    Buna fetelor!Sper sa intrati aici si sa ma puteti ajuta.Ei bn am 15 ani,1.68 si 78kg.Nush ce sa mai fac sa slabesc.De doua luni am scos din alimentatie painea,de o luna si cv sucurile si de o luna dulciurile si tot ce am reusit a fost sa dau jos 2kg.Ce sfaturi imi puteti da?Cat ar trebui sa merg pe jos ca sa ajung sa dau 2kg pe sapt?:*
  •  
    • 276 mesaje
    15 Aug 2008, 03:17
    0 0
    In medie se da jos km 1kg ,1 jumate pe sapt...inceark sa mananci sanatos...,3 mese pe zi , regulate, un fruct intre mese , si mult sport...fara calorii sau grasimii:* poop succes
  •  
    • 3036 mesaje
    15 Aug 2008, 06:42
    0 0
    1 kg pe luna este un ritm sanatos de slabit. tine-o tot asa, ca e bine!
    iti trebuie si exercitiu fizic regulat, dar mersul pe jos nu este suficient. ai nevoie de exercitii de tip cardio, adica ori faci jogging, ori iti iei bicicleta.
    ideea este sa mentii pulsul la cca 140-145 batai/minut, timp de minim 20 de minute.

2 kg pe saptamana ar insemna 8 kg pe luna, adica boala curata (carente nutritionale, afectiuni neuro-psihice), plus vergeturi, par rar si unghii friabie, fund si sani flescaiti...
  •  
    • 18 mesaje
    18 Sep 2008, 22:45
    0 0
    buna...draga mea ai 15 ani .in organismul tau are loc o gramada de transformari.nu te impacienta si tine-o tot asa.succes