vitamine-regim hipocaloric

•  
    • 116 mesaje
    12 Aug 2008, 08:44
    0 0
    O buna amica de-a mea a tot inceput in ultima vreme sa manance aiurea,gen 2 mere/zi ,1 baton de slabit, o salata,etc etc.
    I-am spus ca e ft gresit(io o stiu cel mai bine,din pacate! )dar nu vrea sa ma asculte.
    As vrea sa ii pot recomanda niste vitamine care sa ii ajute organismul in perioada asta critica.Surprinzator,nu e genul care sa respinga ideea vitaminelor(pe principiul ca ingrasa),de-asta va cer sfatul.

Care ar fi cele mai complete,care sa asigure necesarul zilnic de nutrienti pt o buna functionare a corpului?
  •  
    • 693 mesaje
    13 Aug 2008, 23:34
    0 0
    O pandeste o anemie de toata frumusetea..Eu zic sa ii recomanzi sa ia in primul rand calciu si fier, ca sa nu cada pe strada sau sa o apuce vreo criza de spasmofilie...Pe urma poate lua un supliment care sa contina toate vitaminele..Intreaba la farmacie...(din cate stiu eu, doar B6 iti da pofta de mancare...si din ac motiv toata lume zice ca te ingrasa)..

Trebuie sa ia multe vitamine, dar nu sunt de ajuns...Baga-i mintile in cap...Dupa ce se va chinui asa vreo luna(acum e cald si renunta mai usor la mancarea grea), o s-o apuce foamea si va pune pe ea dublu...Crede-ma...Iti zic din proprie experienta...Am slabit 15 kg si am pus 20, pt ca manacam la dieta doar cate o salata...

Acum nu am nici calciu, nici fier, si stau toata ziua cu pastilele dupa mine, incercand sa tin o cura de vitaminizare...

Asa ca...aveti grija!
  •  
    • 693 mesaje
    13 Aug 2008, 23:38
    0 0
    Si inca ceva...o femeie activa are nevoie de cca 2000 de kcal pe zi...Iar la cura de slabire nu tb sa treci de 1500...Asa ca...e bine sa calculeze kcal, sa nu depaseasca 1500 kcal/zi..Si cele 1500 sa fie consumate cu toate grupele de alimente..Ai o sumedenie de combinatii....
  •  
    • 116 mesaje
    14 Aug 2008, 21:48
    0 0
    Ms mult de sfaturi!
    Mintile nu prea am cum sa i le bag in cap,e majora si vaccinata,mai mult chiar,stie prin ce am trecut eu si n-a invatat nimic(probabil pe principiul"mie nu mi se poate intampla")
    Din ce mi-a spus ea,isi limiteaza nr de calorii si mananca uneori chiar mult cantitativ,legume care au calorii putine,de ex.Si asta ar trebui sa -i aduca un aport de vitamine,ma gandesc.
    I se pare foarte usor de tinut pt ca limitandu-se in acel nr de calorii,isi poate permite sa manance variat.

In fine,am sa-i zic de fier si calciu!

pup