Impreuna am reusit sa facem ceva!

•  
    • 471 mesaje
    30 Iul 2008, 23:34
    0 0
    Cu toate ca au mai existat mici certuri si pareri contradictorii... de ceva timp "ne-am unit" sa sprijinim slabitul sanatos. Fiecare,a ajutat cu putin,cu cat stie.Sunt aici femei care au reusit,sunt femei care sunt in procesul de slabire...dar un lucru e cert: am reusit sa facem ceva!Poate am reusit,poate inca mai incercam sa impiedicam persoanele care isi distrug sanatatea chiar daca am fost mai dure. Cu siguranta ca solidaritatea noasta va aduce numai lucruri bune!
  •  
    • 2520 mesaje
    30 Iul 2008, 23:50
    0 0
    Rarys_sa, ai dreptate si eu as face o completare la ceea ce ai spus tu: daca nu ne-am contrazice si nu ne-am mai si certa din cind in cind, nu stiu daca ar mai exista progresul ptr ca ceea ce ne infurie, ne si stirneste curiozitatea, curiozitatea ne duce la cercetare si cercetarea la noi cunostinte.
  •  
    • 471 mesaje
    31 Iul 2008, 01:58
    0 0
    Da! In fond... impreuna am facut o treaba buna Si unde sunt multi oameni...sunt multe pareri care uneori nu coincid.. dar important e ca mergem mai departe!
  •  
    • 427 mesaje
    31 Iul 2008, 12:05
    0 0
    pe o parte.....mai sunt foarte multe fete poate si minore care inca se gandesc la reductil si xenical......nu pot sa mearga la sala ca nu au vointa......oricum eu iti multumesc frumos Rarysa
  •  
    • 4 mesaje
    4 Aug 2008, 16:23
    0 0
    sunt noua in club si vreu sa va spun ca cu putina vointa reusesti sa slabesti eu aveam 70 kgsi1,72cmam reusit sa slaresc 9 kg nu cu infometare cu putina ambitie
  •  
    • 276 mesaje
    12 Aug 2008, 03:14
    0 0
    Sunt si eu ptr pers care vor sa slabeaska sanatos.....Eu sunt o pers mai plinuta de fel ...asa am fost de mn,am app 18 ani , si am avut de dat jos 10 kg... am dat 4,5 sin ele ....mai tb sa dau ...si vreau sa zic k am incerkt de toate ,de la infometare ,pana la un regim decent si potrivit...Stiu sentimentu' care toate pers care au probleme cu kg....altele sunt aschilambice si mananca ce vor "muschiu' lor" si noi ne chinui si cum am mankt o ciocolata mik ....vezi pe cantar 2 kg in plus ...(vorba vine ) ) Dak avetzi nevoie de diete sau si de suport moral...sa stiti k va stau la dispozitie ....:*:*:*:*:*:*:*:* pooopici multzi ...
  •  
    • 7 mesaje
    24 Aug 2008, 15:59
    0 0
    fetelor va invit pe un grup nou creat pe yahoo, dieta_si_sport unde sa ne putem organiza mai bine cele interesate de diete si sport

dieta_si_sport-subscribe@yahoogroups.com

pupici
  •  
    • 48 mesaje
    25 Aug 2008, 04:31
    0 0
    doamne ce ma bucur ca exista oameni ca voi eu inca ma mai chinui sa slabesc .. dar am inceput destul de bine zic eu .. inainte mancam o data pe zi..si destul de mult .. acum de cel putin 3 ori pe zi si putin ieri dimineata am mancat un sandwish la aparat .. la pranz o supica de pui cu galustee [ si acuma mie pofta ] si dupa niste cartofi prajiti si intre mese..o briosa de ciocolata oricum .. sper sa mai da`tsi ceva sfaturi si poate ma mai sustine si pe mine cineva..si imi va fi mult mai usor sa slabesc bafta :*:*