SA FIE POSIBIL ,OARE??????

•  
    • 173 mesaje
    28 Iul 2008, 12:10
    0 0
    Am slabit 2 kg in patru zile fara sa tin regim fara sa fac sport doar ca am luat pastilele minune Lindaxa la recomandarea prietenei mele fiind farmacista .Tocmai ce m-am dat jos de pe cantar si parca nu-mi vine a crede ochilor .Vi s-a intamplat vreodata asa ceva???Sincer va spun imi este cam teama sa le mai iau pentru ca am tot citit ca nu-s indicate din cauza efectelor adverse.La mine pot spune ca singurul efect secundar este lipsa somnului (mai mult de 6 ore pe noapte nu pot dormi )

Va multumesc pt aspunsuri .Tin sa va anunt ca nu mai iau asa ceva .Oricum nu sunt adepta pastilelor dar ma zapacise prietena ea care-i farmacista cu aceste pastile minune .A fost curiozitate .Am slabit acele doua kg pt ca imi taiau pofta de mancare si imi creau insomnii.Mai am de dat jos 7 kg si am hotarat sa nu tin nici o dieta doar sa mananc mai putin decat de obicei .....pup
  •  
    • 471 mesaje
    28 Iul 2008, 21:19
    0 0
    Ma... e super ca ai reusit sa te dai jos de p cantar Dar cand o sa trebuiasca sa te dai jos din S I C R I U e mai greu.... 3 fete de la mine din oras nu au reusit Chiar daca erau mai usoare cu 2-3 kg

Daca chiar vrei sa slabesti si sa fi sanatoasa FA SPORT si mananca ECHILIBRAT(putin din fiecare) Sau citeste topicurile de aici... sunt interesante si ai ceva de invatat Imi cer scuze de limbaj!
  •  
    • 13910 mesaje
    28 Iul 2008, 23:29
    0 0
    ma, daca tu crezi ce zici, baga mai departe in tine pina ajungi ca mama augias, nu fa sport...dar inghite pastile! daca te uiti in oglinda legata la ochi, sigur te vezi miss univers!

pe ce cintar te-ai urcat? pe unul de marfa?
  •  
    • 2778 mesaje
    29 Iul 2008, 11:52
    0 0
    E imposibil.Doar te-ai deshidratat.Si oricum...daca ai dat ceva jos aia e apa si putina fibra,doar nu crezi ca ai topit 2 kg de grasime.Da..asta numai in basme se poate
  •  
    • 9899 mesaje
    29 Iul 2008, 12:02
    0 0
    http://www.zentiva.ro/default.aspx/ro/productwide?Kod=RO12028&DetailType=detail&Type=10

Fetelor si femeilor, am citit ce scrie in prospectul acestui medicament si m-a apucat groaza.
    Daca sotia mea ar face asa ceva as bate-o sa uite de toate si eu nu sunt o persoana agresiva din fire.
    Sunteti inconstiente, voi cele care apelati la asa ceva.
    Nu zic ca e bine sa fii gras dar prefer o femeie de 100 de chile decat o femeie moarta.
    Stiu ca nu este locul meu sa-mi spun parerea aici dar nu m-am putut abtine.
    Nu va mai luati dupa ce auziti si ce vedeti pe la tv.
    Fotomodelele nu sunt femei normale si nici nu reprezinta normalitatea.
  •  
    • 46 mesaje
    29 Iul 2008, 12:41
    0 0
    Dar ce ai mancat in aceste doua zile?Te-ai cantarit pe acelasi cantar?nu e posibil asa ceva,doar daca ai eliminat apa.Si eu iau REDUCTIL dar am slabit 6kg in 14 zile mancand sanatos si facand miscare.Daca intr-adevar ai slabit atat nu stiu ce sa zic.Cate kg ,ce varsta si ce inaltime ai?bafta!
  •  
    • 151 mesaje
    29 Iul 2008, 14:04
    0 0
    Tu inca mai apelezi la pastile dupa cat s-a discutat pe forumul asta despre cum sa mancam sanatos, cat sa mancam, sport etc?
  •  
    • 46 mesaje
    29 Iul 2008, 14:33
    0 0
    Da,pt ca asa cum am mai scris 4 m-am luptat cu kg fara nici un rezultat chiar daca mancam sanatos nu ma puteam abtine de la dulciuri(erau viata mea).Acum nu mai simt nevoia de dulce decat foarte rar.
  •  
    • 46 mesaje
    29 Iul 2008, 14:34
    0 0
    Acum 4 ani ma scuzi.
  •  
    • 276 mesaje
    12 Aug 2008, 03:18
    0 0
    Eu sunt contra pastilelor...ptr ca efectul il au mai tarziu ....ai dau jos 7 kg ..peste kteva luni vei avea 14 ...asta e efectul negativ al pastilelor...iti recomand o dieta sanatoasa...si un slabit sanatos ...:*