Cum sa slabim rapid?

•  
    • 1 mesaje
    25 Iul 2008, 12:56
    0 0
    Dupa ce am nascut, am acumulat cativa centimetrii in plus pe burtica. , iar acum ma chinuiesc sa-i dau jos. Am vazut o reclama la tv, la teleshopping, despre o centura pe baza de aburi.......sauna belt parca ii zicea...........am intrat si la ei pe site: http://www.bestsellertv.ro/
    Au o gama foarte variata de produse.
    As incerca centura asta sa vad daca chiar da rezultate.....................voi stiti ceva?
    Mie imi suna tentant!
  •  
    • 427 mesaje
    25 Iul 2008, 12:57
    0 0
    bafta
  •  
    • 1737 mesaje
    25 Iul 2008, 13:08
    0 0
    ai putina rabdare si cauta prin arhiva sau
    schimba titlul topicului in "Sauna Belt"

am vazut mai demult niste nemultumiri, una parca era ca arde pielea

succes
  •  
    • 2520 mesaje
    25 Iul 2008, 13:37
    0 0
    Total incomoda, neeficienta si degeaba! mai bine cumpara cu banii aceea un HRM (monitor ptr inima) ca sa iti poti optimiza miscarea fizica necesara arderii grasimii in plus.
  •  
    • 12 mesaje
    25 Iul 2008, 16:54
    0 0
    eu nu cred in eficienta acestor aparate...sfatul meu e ca in fiecare dim sa faci cateva ex pt abdomen +o hrana sanatoasa.
  •  
    26 Iul 2008, 13:12
    0 0
    Buna! Problema mea o reprezinta colacelul de la burtica si parca nimic nu da rezultate...am gasit pe net de un centru www.delmarmedspa.ro. Acolo vad ca au mezoterapie de remodelare. Stie cineva mai multe detalii? Pls help !
  •  
    • 38 mesaje
    26 Iul 2008, 14:46
    0 0
    Sauna Belt e numai reclama am incercat efect= 0
  •  
    • 1 mesaje
    29 Iul 2008, 11:02
    0 0
    Buna fetelor,
    Eu am folosit acum aproximativ un an acest produs de care vorbiti voi....................si am fost destul de multumita de el.
    E adevarat, burtica mea nu era prea mare, aveam vreo 4 cm peste limita ideala...............insa a dat rezultate. Asa ca, draga spyrrydush, daca o folosesti conform instructiunilor nu ai nicio sansa sa te arzi sau sa ai parte de alte consecinte neplacute.
    Eu zic ca faci o alegere buna! Bafta!
  •  
    • 50 mesaje
    30 Iul 2008, 17:16
    0 0
    eu am auzit ca nu e buna..
    discutau niste persoane pe forum care au folosit'o
  •  
    • 239 mesaje
    31 Iul 2008, 13:23
    0 0
    mama a folosit-o anul trecut si rezultatele au fost 0.intr-adevar transpira si elimina apa dar in momentul in care bea 3, 4 pahare de apa era ca si cum nu ar fi folosit-o.