Complex.....Graselor....

•  
    • 427 mesaje
    24 Iul 2008, 10:59
    0 0
    Toata lumea vrea sa slabeasca acum,in acest moment si cat mai mult.....de ce nu v-ati gandit la asta din martie....de ce dati iama in frigider de cate ori puteti,cate produse tip fast-food,fornetti si cate prostii bagati in voi?De ce nu ganditi?Intr-adevar exista si persoane care sunt supraponderale si nu le iau in calcul eu vb. de acelea care vin cu urgente ca na,vara ai pantaloni scurti,maieute si se vede tot....cand ati mancat ultima data o salata de rosii goala?Vreti minuni de pe o zi pe alta....Adoptati diferite regimuri si incercati sa faceti un mod de viata,initial trebuie sa slabesti apoi sa ai grija sa te mentii....se poate......am dovezi....dieta cu 1500 de calorii pe zi....sa fie strict cateva luni apoi mai scapi cateodata cu diferite ocazii....apoi mai e si disociata ...10-15 kg. pe an...e sufficient ca sa nu ajungi la spital sau sa-ti distrugi "interiorul".....
  •  
    • 2342 mesaje
    24 Iul 2008, 11:24
    0 0
    Enna-ella daca ai fi citit cu atentie fetele de aici nici nu sunt grase . Au intre 56 si 75 de kg si cam 1.60-1.70 inaltime ceea ce conform standardelor fac parte din categoria normalului.
    Ca ele au impresia ca sunt grase si se chinuie sa dea jos cele cateva kile imaginare asta e o alta problema.
  •  
    • 1095 mesaje
    24 Iul 2008, 11:33
    0 0
    Si ce-ti veni asa deodata? Fetele care posteaza des la diete, cam stiu toata teoria, cele care vor sa slabeasca brusc, nici macar nu vor lua in considerare postarea ta.......din pacate.
  •  
    • 427 mesaje
    24 Iul 2008, 12:11
    0 0
    Uite-asa......ca fiecare vrea raspunsuri dar le e lene sa citeasca la altele......tocmai pt. ca sunt asa citite sa gaseasca si alte subiecte mult mai interesante....sunt copilarisme.....toate au aceleasi probleme,toate vor ceva rapid,slabire brusca dar sa si manance mai mult decat de obicei......>
  •  
    • 2520 mesaje
    24 Iul 2008, 13:07
    0 0
    enna, ai intrat pe un teritoriu care te depaseste.
    Nu stii ce nu stii...mai citeste Tu putin inainte sa ataci pe altii. garsutii se vaita si pling pe la colturi ca vor sa slabeasca repede si usor, tu cind vrei ceva cum vei, nu la fel?! Si pe linga asta, grasutul care se plange, nu te jigneste pe tine cu nimic, tu de ce il ataci?
    Si ca sa stii si tu ce nu stii: maninca mai multa salata verde sau salata de rosii goala grasutul intr-un an decit vei minca tu in toata viata ta...dar, HEI!!! nu stii ce nu stii!
  •  
    • 9899 mesaje
    24 Iul 2008, 14:10
    0 0
    enna_ella, ti s-a mai atras atentia odata:
    CUVATUL "COPILARISME" NU EXISTA IN DICTIONARUL EXPLICATIV AL LIMBII ROMANE
    Fato, pune mana si mai citeste.
  •  
    • 1737 mesaje
    24 Iul 2008, 14:20
    0 0
    dikens, n-are timp mai, cauta manele pe dc++
  •  
    • 9899 mesaje
    24 Iul 2008, 14:22
    0 0
    Aha, m-am prins, de la Gutza (putza) i se trage.
  •  
    • 2778 mesaje
    24 Iul 2008, 15:14
    0 0
    Fato esti total pe langa.Sectiunea se numeste dieta,da?Si intra cine e interesat sa tina o dieta.Asa ca nu e nevoie de badaranisme de astea.Ok?S-a inteles?

Draga mea,la anii tai nu cred ca stii vreo ceva despre metabolismul femeii dupa 25 de ani.Asa ca nu mai condamna.E usor de condamnat,de zis o vorba buna si un sfat mai greu

LE:Salata aia de rosii goala sa o mananci tu pana ti se acreste.Ce sfat e asta?Auzi la ea...s-a trezit nutritionist.Pai fata draga dar proteina de unde o iei?Din maneaua lui Gutza?
  •  
    • 1737 mesaje
    24 Iul 2008, 15:24
    0 0
    enna_ella, pe care topic minti? pe asta unde ti se cere data nasterii si muzica ce-ti place, sau pe cel unde vrei manele???

•Va pot spune viitorul!!
    postat de: enna_ella la data: 2008-07-24 13:47

11-12-1984 ......jlo

•hepl.....
    postat de: enna_ella la data: 2008-07-21 12:02

Ma poate ajuta cineva si ep mine cu niste muzica?Nu am reusit cu tehnologia noua,am uitat cum se descarca cu dc++ si alte site-uri nu le bunghesc.Imi poate da si mie cineva muzica?Manele,r&b,rapp,dance,pop,arabesti,populara,.... orice.
  •  
    • 471 mesaje
    24 Iul 2008, 15:30
    0 0
    daca ne luam dupa "normal" nu ajungem niciunde.. aceleas 55 de kg normale pt o femeie de 1.60 si ceva pot fi un cosmar sau o fericire.. pt ca degeaba avem X kg .. pt inaltimea noastra.. daca nu aratam bine...... si app... femeile care au 1.75-1.80 ar trebui sa aiba 70-80 de kg ca e normal??
  •  
    • 2778 mesaje
    24 Iul 2008, 15:32
    0 0
    Ophelia,fatuca asta are o problema si la dieta
    Ba zice ca nu se abtine de la salam,pateu vegetal(ai idee cat de nesanatoase sunt astea?mai rau ca mancarea de fast-food) si saratele si ne tine noua aici lectii,ca i s-a sculat parul de pe spate si nu a dormit bine ast'noapte
  •  
    • 46 mesaje
    24 Iul 2008, 15:50
    0 0
    cine a zis ca femeile sunt cate a zis bine.Pai in loc sa vorbim de diete noii ne certam?cred ca cel mai corect ar fi sa dam sfaturi (daca avem) nu sa ne criticam.Parerea mea
  •  
    • 42 mesaje
    24 Iul 2008, 15:53
    0 0
    Din cate am observat eu din cand in cand pe forumul asta mai apare cate un "expert" care intai balacareste si apoi vine cu sfaturi. Cele care vor sa slabeasca peste noapte sunt in general pustoaicele care apar ca si tine pe aici asa, tot din cand in cand, ca sa nu se plictiseasca evele mai vechi.

Eu iti voi urma sfaturile cand vei invata sa scrii corect.
  •  
    • 46 mesaje
    24 Iul 2008, 15:56
    0 0
    la cine te referi?
  •  
    • 9899 mesaje
    24 Iul 2008, 16:05
    0 0
    ramonabadaric, eu cred ca se refera si la tine.
    Daca nu, atunci ma refer eu. Ia vezi cum ai scris tu "diete noii".
    E corect sau nu?
  •  
    • 42 mesaje
    24 Iul 2008, 16:33
    0 0
    Ramona, ma refeream la initiatoarea topicului si daca ai scris "diete noii" ca asa ai crezut ca e corect, ma refer si la tine
  •  
    • 46 mesaje
    24 Iul 2008, 16:36
    0 0
    vai da ce afurisite sunteti,asa greseli faci cand te grabesti sau in cazul meu cand baietelul de 4 ani vrea sa scrie si el.Si sa va mai intreb ceva"doamnelor profesoare"noi aici studiem cum scrie fiecare sau ce diete tinem ca sa slabim?
  •  
    • 1095 mesaje
    24 Iul 2008, 16:45
    0 0
    Ei, Ramona, nu sunt chiar asa afurisite fetele. Da, avem nevoie si de sfaturi, dar daca mai apar multe care scriu aiurea, pe bune, daca mai stiu cum se scrie corect
    Si nu mai tine baietelul in brate la calculator! Am si eu un baietel, dar stie ca nu-i voie la calculator cand are mama "treaba"
  •  
    • 46 mesaje
    24 Iul 2008, 16:50
    0 0
    te contrazicTRACY dar unele chiar sunt rele si nu conteaza ca jicnesc pe cineva fara sa cunoasca persoana dar promit ca citesc inca o data ce am scris inainte sa trimit mesajul ,bafta tuturor!