Complex.....Graselor....
-
0 0Toata lumea vrea sa slabeasca acum,in acest moment si cat mai mult.....de ce nu v-ati gandit la asta din martie....de ce dati iama in frigider de cate ori puteti,cate produse tip fast-food,fornetti si cate prostii bagati in voi?De ce nu ganditi?Intr-adevar exista si persoane care sunt supraponderale si nu le iau in calcul eu vb. de acelea care vin cu urgente ca na,vara ai pantaloni scurti,maieute si se vede tot....cand ati mancat ultima data o salata de rosii goala?Vreti minuni de pe o zi pe alta....Adoptati diferite regimuri si incercati sa faceti un mod de viata,initial trebuie sa slabesti apoi sa ai grija sa te mentii....se poate......am dovezi....dieta cu 1500 de calorii pe zi....sa fie strict cateva luni apoi mai scapi cateodata cu diferite ocazii....apoi mai e si disociata ...10-15 kg. pe an...e sufficient ca sa nu ajungi la spital sau sa-ti distrugi "interiorul".....
-
Enna-ella daca ai fi citit cu atentie fetele de aici nici nu sunt grase . Au intre 56 si 75 de kg si cam 1.60-1.70 inaltime ceea ce conform standardelor fac parte din categoria normalului.
Ca ele au impresia ca sunt grase si se chinuie sa dea jos cele cateva kile imaginare asta e o alta problema. -
Uite-asa......ca fiecare vrea raspunsuri dar le e lene sa citeasca la altele......tocmai pt. ca sunt asa citite sa gaseasca si alte subiecte mult mai interesante....sunt copilarisme.....toate au aceleasi probleme,toate vor ceva rapid,slabire brusca dar sa si manance mai mult decat de obicei......>
-
enna, ai intrat pe un teritoriu care te depaseste.
Nu stii ce nu stii...mai citeste Tu putin inainte sa ataci pe altii. garsutii se vaita si pling pe la colturi ca vor sa slabeasca repede si usor, tu cind vrei ceva cum vei, nu la fel?! Si pe linga asta, grasutul care se plange, nu te jigneste pe tine cu nimic, tu de ce il ataci?
Si ca sa stii si tu ce nu stii: maninca mai multa salata verde sau salata de rosii goala grasutul intr-un an decit vei minca tu in toata viata ta...dar, HEI!!! nu stii ce nu stii! -
Fato esti total pe langa.Sectiunea se numeste dieta,da?Si intra cine e interesat sa tina o dieta.Asa ca nu e nevoie de badaranisme de astea.Ok?S-a inteles?
Draga mea,la anii tai nu cred ca stii vreo ceva despre metabolismul femeii dupa 25 de ani.Asa ca nu mai condamna.E usor de condamnat,de zis o vorba buna si un sfat mai greu
LE:Salata aia de rosii goala sa o mananci tu pana ti se acreste.Ce sfat e asta?Auzi la ea...s-a trezit nutritionist.Pai fata draga dar proteina de unde o iei?Din maneaua lui Gutza? -
enna_ella, pe care topic minti? pe asta unde ti se cere data nasterii si muzica ce-ti place, sau pe cel unde vrei manele???
•Va pot spune viitorul!!
postat de: enna_ella la data: 2008-07-24 13:47
11-12-1984 ......jlo
•hepl.....
postat de: enna_ella la data: 2008-07-21 12:02
Ma poate ajuta cineva si ep mine cu niste muzica?Nu am reusit cu tehnologia noua,am uitat cum se descarca cu dc++ si alte site-uri nu le bunghesc.Imi poate da si mie cineva muzica?Manele,r&b,rapp,dance,pop,arabesti,populara,.... orice. -
Din cate am observat eu din cand in cand pe forumul asta mai apare cate un "expert" care intai balacareste si apoi vine cu sfaturi. Cele care vor sa slabeasca peste noapte sunt in general pustoaicele care apar ca si tine pe aici asa, tot din cand in cand, ca sa nu se plictiseasca evele mai vechi.
Eu iti voi urma sfaturile cand vei invata sa scrii corect.