cum sa slabesti repede si eficient
-
0 0Buna....chiar daca titlul mesajului trimite cu gandul la retete si tot felul de lecuri de slabit care ar putea fi aici.....eu nu fac altceva decat sa va intreb ...ca sunt la fel de nedumerita .ca si voi...cred.CUM AS PUTEA SA SLABESC?Nu sunt extraordinar de plinuta...insa am 5-6 kg in plus fata de ce este normal si nu ma simt asa de bine in pielea mea..daca ar putea cineva sa-mi dea niste sfaturi cu privire la la vreo dieta naturista....multumesc anticipat
-
Nu rideti ca rideti degeaba dati la Google Slimologic si veti gasi sute de comentarii de oameni satisfacuti.Suntem deabea de o luna pe piata din Romania deaceea nu ati auzit de noi .Nu va dati cu parerea sa va aflati in treaba cind nu aveti habar pentru ca nu ati probat produsul. Daca aveti cunostinte inafara tarii intrebati de parerea despre produsele Nova Nutria, si veti gingi altfel. Credeti ca degeaba firma garanteaza toate produsele,daca in 30 de zile nu dau randament se restituie banii ??????
-
Sa stii ca nu-mi sta in obicei sa fac comepntarii inainte sa ma informez. Declaratiile de care vb ca sint pe net, sint la comanda producatorului, daca vrei sa ne convingi, trebuie sa ne dai link cu niste studii inpedendente cu referire la produsele pe care le oferi. Un singul plus am gasit la produse, ca sint facute si "descoperite" in Europa (ptr mine asta e deja o stea).
Deci asteptam studiile independente! -
Ma injuri cu cuvintele mele? exact asta am spus si eu (ca exista legi impotriva celor care fac afirmatii false despre produsele lor).
Ceea ce dorea de la tine tot nu am obtinut. Eu nu contest ceea ce vinzi, dar ca sa devin cumparator, trebuie sa am niste dovezi ca acele produse fac ceva (si ar fi bine sa faca ceea ce pretind
), iar studiile facute de firma producatoare, ptr mine nu constituie nici macar punct de plecare.
P.S. daca ai stii tu ceva despre marketing, ai sti ca nu te apuci sa tipi la potentiali clienti numai ptr ca nu sint deacord cu tine. -
Bai "persoana" , dupa ce umplii forumul cu publicitate ptr care nu ai platit, mai si tot bati apa in piua si te tot invirtii in jurul cozii. Eu chiar am vrut sa vad despre ce este vb si am caut , dupa a ta minunata recomandare, pe google si produsele de care vb tu apar cu explicatii doar la producator si acolo foarte lacunar.
Ti-am cerut un link si tu mi-ai aruncat pietre.