cum sa slabesti repede si eficient

•  
    • 5 mesaje
    22 Iul 2008, 09:10
    0 0
    Buna....chiar daca titlul mesajului trimite cu gandul la retete si tot felul de lecuri de slabit care ar putea fi aici.....eu nu fac altceva decat sa va intreb ...ca sunt la fel de nedumerita .ca si voi...cred.CUM AS PUTEA SA SLABESC?Nu sunt extraordinar de plinuta...insa am 5-6 kg in plus fata de ce este normal si nu ma simt asa de bine in pielea mea..daca ar putea cineva sa-mi dea niste sfaturi cu privire la la vreo dieta naturista....multumesc anticipat
  •  
    • 1095 mesaje
    22 Iul 2008, 12:18
    0 0
    Sunt topicuri f bune pentru intrebarea ta, citeste

" "your brain" medicament de slabit nr.1 " gasesti cele mai bune si eficiente sfaturi.
  •  
    • 3 mesaje
    23 Iul 2008, 15:33
    0 0
    cum sa slabesti repede , sanatos sa te duci la un nutritionist si sa_ti recomande o dieta sanatoasa si porivita pt tine
  •  
    • 3 mesaje
    23 Iul 2008, 15:34
    0 0
    voi ce ziceti?
  •  
    • 18 mesaje
    25 Iul 2008, 16:07
    0 0
    SPORT , SPORT SI IARA SPORT SI binenteles si regim alimentar
  •  
    • 38 mesaje
    26 Iul 2008, 14:55
    0 0
    Slimologic produs nou extraordinar de bune rezultate
    www.valentin.novanutria.com

YahoomessengerID v.tiky
  •  
    • 2520 mesaje
    26 Iul 2008, 15:00
    0 0
    Sigur ca da!!!!! hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
  •  
    • 38 mesaje
    27 Iul 2008, 09:24
    0 0
    Nu rideti ca rideti degeaba dati la Google Slimologic si veti gasi sute de comentarii de oameni satisfacuti.Suntem deabea de o luna pe piata din Romania deaceea nu ati auzit de noi .Nu va dati cu parerea sa va aflati in treaba cind nu aveti habar pentru ca nu ati probat produsul. Daca aveti cunostinte inafara tarii intrebati de parerea despre produsele Nova Nutria, si veti gingi altfel. Credeti ca degeaba firma garanteaza toate produsele,daca in 30 de zile nu dau randament se restituie banii ??????
  •  
    • 2520 mesaje
    27 Iul 2008, 12:32
    0 0
    Sa stii ca nu-mi sta in obicei sa fac comepntarii inainte sa ma informez. Declaratiile de care vb ca sint pe net, sint la comanda producatorului, daca vrei sa ne convingi, trebuie sa ne dai link cu niste studii inpedendente cu referire la produsele pe care le oferi. Un singul plus am gasit la produse, ca sint facute si "descoperite" in Europa (ptr mine asta e deja o stea).
    Deci asteptam studiile independente!
  •  
    • 2520 mesaje
    27 Iul 2008, 12:34
    0 0
    A, si am uitat sa-ti spun ca in Europa , legislatia te opreste sa faci afirmatii despre calitatile unui produs daca nu e veridic ceea ce spui.
  •  
    • 38 mesaje
    27 Iul 2008, 12:47
    0 0
    Trebuia doar sa cititi si studiul Slimologic prin care esste dovedita eficacitatea .Suntem firma germana cu produse de o calitate deosebita!!!!!!!
  •  
    • 38 mesaje
    27 Iul 2008, 12:52
    0 0
    Daca ati avea habar de legile din Europa ati stii ce inseamna sa faci afirmatii false la bursa din Frankfurt si citi ani de puscarie presupune acest lucru + excluderea de la bursa a companiei.
  •  
    • 38 mesaje
    27 Iul 2008, 13:00
    0 0
    Ca sa nu mai vorbim "discutii" propun sa asteptam 2 saptamini pina vor scrie in forum citeva dintre cele 14 persoane din Romania care au comandat acest produs. Nu este cea mai buna solutie????
  •  
    • 2520 mesaje
    27 Iul 2008, 13:04
    0 0
    Ma injuri cu cuvintele mele? exact asta am spus si eu (ca exista legi impotriva celor care fac afirmatii false despre produsele lor).
    Ceea ce dorea de la tine tot nu am obtinut. Eu nu contest ceea ce vinzi, dar ca sa devin cumparator, trebuie sa am niste dovezi ca acele produse fac ceva (si ar fi bine sa faca ceea ce pretind ), iar studiile facute de firma producatoare, ptr mine nu constituie nici macar punct de plecare.

P.S. daca ai stii tu ceva despre marketing, ai sti ca nu te apuci sa tipi la potentiali clienti numai ptr ca nu sint deacord cu tine.
  •  
    • 2520 mesaje
    27 Iul 2008, 13:06
    0 0
    Sa mai stii ca unii dintre noi stiu citi si in alte limbi. Da link, eu citesc si apoi imi dau ca parerea, pina acum, pot sa-mi fac o parerea doar despre tine, dar nimic despre ceea ce vinzi.

"studii independente" nu inseamna discutii pe forum in Romania.
  •  
    • 38 mesaje
    27 Iul 2008, 13:13
    0 0
    PAI CITESTE STUDIUL PENTRU SLIMOLOGIC ASTA SPUN DE ATITA TIMP SI CITESTE CA INFORMATIILE SUNT DE LA BURSA DIN FRANKFURT NU FORUMUL DE AICI AM RETELE IN 4 TARI SI TU IMI EXPLICI MARKETING???
  •  
    • 38 mesaje
    27 Iul 2008, 13:16
    0 0
    Un potential client intreaba se informeaza nu spune fara sa aiba habar despre un produs HHA HA HA HAHA;HA
  •  
    • 38 mesaje
    27 Iul 2008, 13:18
    0 0
    Esti de la Herbalife??? Ca aia sunt dresati sa-si bage nasul si sa faca antireclama
  •  
    • 2520 mesaje
    27 Iul 2008, 13:20
    0 0
    Bai "persoana" , dupa ce umplii forumul cu publicitate ptr care nu ai platit, mai si tot bati apa in piua si te tot invirtii in jurul cozii. Eu chiar am vrut sa vad despre ce este vb si am caut , dupa a ta minunata recomandare, pe google si produsele de care vb tu apar cu explicatii doar la producator si acolo foarte lacunar.
    Ti-am cerut un link si tu mi-ai aruncat pietre.
  •  
    • 476 mesaje
    27 Iul 2008, 13:28
    0 0
    conti de la herbalife? ce gluma; stai tu linistit ca aia de la herbalife nu stiu nici macar unsfert din ceea ce stie conti despre nutritie&dieta