Voi ce credeti?
-
0 0Draga evelor,tocmai mi-am facut cont pe acest site si vreau sa zic ca sunt foarte incantata.Am 14 ani, 1.75 inaltime si aproximativ 70-75kg. Eu sunt si asa mai grasuta datorita genelor familiei dar totusi a venit sezonul cand toata lumea merge la mare si as vrea sa slabesc.Fac zilnic cate 30min de sport si dansez cat pot de mult (deobicei fac dans aerobic)...de sport m-am apucat de cateva zile dar rezultate deja incep sa se vada...Cu toate acestea incerc sa par plina de incredere dar in momentul in care vad alte fete slabe ma simt foarte prost.stiti cumva vreo metoda de a slabi mai repede?nu vreau nici sa-mi dereglez organismul ca este inca in crestere.
-
In primul rand doresc sa te felicit deoarece atat de micuta ai sesizat ca ai o problema si vrei sa faci ceva in privinta asta.Sfatul meu este sa nu tii nici o dieta stricta fiind in crestere doar renunta la dulciuri,paine ,sucuri si orice mancare grasa.Vei slabi in timp dar frumos .
ps:vointa este foarte importanta asa ca........vei putea sa fii cum doresti . -
Voi ce faceti?Va urmariti?
Sfaturi poate da oricine.Sa le aplici e mai greu.
Eu la 14 ani aveam,1.62 si 54 de kg si ma consideram plinuta.Acum sunt dupa 25 de ani si am tot 1.62(...)dar cu 10 kg mai mult si ma consider grasuta...
Mai rau era cand aveam peste 70...
dar cu sport,sport si un pic de dieta...nu ajungi miss,dar sigur te simti mai bine in pielea ta. -
Buna....eu azi am inceput dieta cu calorii putine,am incercat si disociata,nu sunt efecte din prima zi,daca slabesti intr-o saptamana o sa ai probleme,slabesti in timp,dar ne trezim cu 2 saptamani inainte de vacanta sau prin iulie cand sunt fetele mai dezbracate si slabe ca vrem si noi....daca incepeam de la Paste sa zic era ceva.....mai toate dau roade(diete)depinde daca e potrivita organismului tau.....sport,pana in 18,fara paine ,macar aia graham dar cu moderatie(2-3 felii pe zi),putin si des si cat de cat tinut cont sa papi friptura cu legume,nu cartofi prajiti,mai multe salate,fructe,slava domnului e sezonul....fara dulciuri,poti sa te rasfeti cu o inghetata pe saptamana sa zic sau cateva cubulete de ciocolata,dar cu peste 75% cacao,sunt mai multe chestii de care poti tine cont sau cu care poti jongla,dar totul tine de timp....totul se face in timp,nimic nu pica acum,dar acum ca vreau eu,sau X, bafta,........