SOS
-
0 0.....urmeaza sa plec la mare .......sunt disperata.......trebuie sa scap de 7 kg urgent........ajutati-ma cu un sfat
ps:multumesc anticipat ...va puppppppppppppppp
Se pare ca nu am fost explicita in urma acestui strigat de ajutor si cred ca-i cazul sa o fac.Datorita lipsei arderilor organismului meu asimilez extrem de repede asa ca duc o lupta destul de grea.Am inceput in urma cu ceva ani ...dupa un razboi cu kg am iesit victorioasa eliminand 30 kg cu ajutorul dietei disociate pe zile .Din pacate de atunci carnea nu mai este pt mine un aliment preferat asa ca am cam exclus-o din alimentatie .In tot acest timp am pus inapoi doar 12 kg cu care de ceva timp ma lupt.Am reanceput de data asta lupta cu supa de varza care intradevar a dat rezultate f bune dar tot mai am de dat jos si supa nu-mi mai place asa ca datorita faptului ca mai am doar 3 sapt si plec la mare am apelat cu incredere la sfaturile voastre .Inchei rugandu-va sa nu mai bagati in seama comentariile jignitoare la adresa mea .......chiar nu are rost ...stiti vorba acea veche :,,DACA DUMNEZEU NU A DAT NICI NU AI CE SA CERI,,
Sperand ca ,acum m-am facut inteleasa va multumesc inca o data .......
..........pup pe toate ! -
Marinarule, ce e asa de ras la o asemenea replica demna de un golan cu limbaj de ferentari?
Eu spun ca pe langa un regim de alimentatie sanatos, sa incepi sa mergi la aerobic, sa alergi, sa faci multa miscare. Daca poti si sauna si masaj de remodelare ar fi perfect. Chiar daca nu vei slabi foarte mult, vei reduce centimetrii, ceea ce, zic eu, e mult mai important.
Nu trebuie sa slabesti pt ca pleci la mare, sa inteleg ca dupa ce te intorci nu mai continui? -
....as putea sa-ti raspund pe masura dar educatia care mie nu-mi lipseste ma impiedica sa fac asta ...in primul rand ar trebui sa invetii regulile bunului simt inainte de a face anumite afirmatii critice si jignitoare in acelasi timp...credeam ca aceasta comunitate este lipsita de asemenea ,,uscaturi,, ........din pacate m-am inselat........
-
...as putea sa-ti raspund pe masura dar educatia care mie nu-mi lipseste ma impiedica sa fac asta ...in primul rand ar trebui sa invetii regulile bunului simt inainte de a face anumite afirmatii critice si jignitoare in acelasi timp...credeam ca aceasta comunitate este lipsita de asemenea ,,uscaturi,, ........din pacate m-am inselat........
-
esti chiar nesimitit/a TAMPAXIN stii ca pot fi cauze de sanatate intr-o persoana grasa??????analizati o persoana doar dupa felul cum arata dar nu va ganditi ce s-a intamplat de a ajuns asa.De ex. eu in urma unor medicamente hormonale m-am ingrasat foarte, foarte mult (in 4 ani-15 kg)Crezi ca ma simt bine?????Asa ca mai lasati rautatile la o parte.
-
Nu e nici o problema de sanatate, pur si simplu a bagat in ea asa cum am spus caltabosi si sarmale si placinte iar acum " ajutooor, maine plec la mare si mi-e frica sa nu vina GreenPeace sa ma arunce in apa cand voi sta pe plaja, crezand ca sunt o balena esuata!" Baaaa, trebuie sa te gandesti cu 6 luni inainte (cel putin ) ca vei pleca la mare si va fugi lumea ingrozita de pe plaja cand o sa vada monstrul, nu sa manaci tone de carnati si grasimi si cu 3 secunde inainte sa pleci la mare sa tipi ca din gura de sarpe AJUTOOOOR!
Nu am nimic cu ea ca nu o cunosc si nici nu-mi doresc, singurul lucru bun si de apreciat la ea este ca macar a realizat ca e grasa si poate va lua masuri de acum pentru la anul, ca vara asta mai bine s-ar duce la polul nord - s-ar integra bine intr-un grup de morse!
Si daca e fata desteapta, o sa gaseasca in vorbele mele deosebit de dure si de taioase nu jigniri ci un puternic imbold ca la anul sa nu repete situatia. Daca nu, imi va da iar replici de "om intelectual si cu bun simt" dar va ramane aceeasi grasana care tipa dupa ajutor.
P.S. ca sa nu mai existe dubii cu privire la sexul meu, sunt m !!! (chiar isi imagineaza cineva ca o femeie si-ar putea lua nick de tampon? ma, nu aveti creier nici cat un porumbel?) Si scutiti-ma de mesaje urate, stiu ca sunt un nesimtit. Dar spun lucrurilor pe nume! Oricum, nu postez prea mult pe aici, chiar nu vreau sa jignesc, dar cand vad astfel de mesaje idioate (gen am mancat ca nesim.tita si SOS! vreau sa slabesc 100Kg in doua zile) nu pot rezista tentatiei de a-i da raspunsul pe care-l merita. -
ESTI UN MARE PORC, BETIV, ORDINAR, RATAT,IMPOTENT SI DROGAT.iti place?Cam asa se simte si ea.Iti place cand cineva te jigneste fara macar sa te cunoasca un pic?oricum din toate punctele de vedere, ESTI VARZA UN MARE RATAT.Si asta ar tb. sa te puna si pe tine pe ganduri, ca esti un VIERME.Esti..................................mai arunca o privire si prin pantaloni bai creionash si vezi ce ai si pe acolo si dupa aia poti sa vorbesti.Oricum ai sa vezi ca in viitor tot de o femeie grasuta o sa ai parte ca nu ai tu nas de fotomodele......TERMINATULE !!!!!!!!Acum ghici de ce sex sunt RATATULE !!!!!
-
daca mai ai timp 3 saptamani....incearca cu superslim....merita....platesti 1.100.000 lei vechi.....si daca tii si putin regim ....slabesti garantat 7-8 kg...poate mai mult ...depinde ce ambitie ai.
Eu am slabit 5-6 kg ....fara sa mai tin regim...pur si simplu nu mai imi era foame ....beau foarte multaaaaaa apa....si chiar am mai mancat si seara ....nu mereu.
Succes!