8 kg in 2 saptamani !:(
-
1 0buna ziua..ma numesc mia .. am 13 ani jumate [ in noiembrie 14 ] am 1,64 si 56 de kilogrameee
eu in mai putin de 3 saptamani vin in romania , caci eu locuiesc in australia .. si vreau sa pierd cam vreo 8 kilograme .. problema mea mare este faptul ca nu mananc legumea mai deloc doar mazare .. cartofi si morcovi .. iar fructe..mananc aproape de orice fel in afara de capsuni si kiwi .. am incercat cu abdomene..200 pe zii..dar..nu ma tin de ele..nu stiu de ce..am facut maxim o saptamana..si dupa pauza...atsi vrea va rog sa`mi ziceti o dieta ce poate sa ma ajungee
14 zile de dieta nu e asa mult..dar sa se vada ceva rezulate..astept mesaje
-
Pustoaico ,stai calma ca la greutatea asta nu esti nicidecum obeza sa trebuiasca sa dai jos 8 kg!
Si la varsta m-as preocupa de altele decat sa dau kg jos!
Iti dai seama ca poti afecta procesul de crestere si sistemul osos?
Ce naiba ? Ati innebunit toate cu dietele?
Ai 13 ani pentru numele lui Dumnezeu!
-
Nu ai nevoie sa slabesti, dar poate ar fi bine sa ne spui de ce anume crezi tu ai ai nevoie sa slabesti si mai cu seama atit de mult (faza cu doua saptamini am inteles-
.
Sa stii ca in Romania, presiunea de a fi slab/perfect si mai stiu eu cum in sensul acesta, e mult mai mica decit in US sau AUS.
In alta ordine de idei, esti foarte tinara si foarte ok si daca incepi acum cu dieta, oricare ar fi aceea, la dieta vei ramine ptr tot restul vietii tale!!!!!!!!!!
200 abdomene/zi nu vor face altceva decit sa-ti nenoroceasca muschii abdominali si nici decum sa ti-i intareasca!!!!!
Eu as vrea sa continui discutia cu noi chiar daca nu ti-a placut ce raspus ai primit din partea noastra si sa ne spui ce motiveaza dorinta ta. Sint sigura ca vei gasi ceea ce cauti, poate in alta parte , dar vei gasi si noi te putem ajuta sa ajungi sa cauti ceea ce ai nevoie sa obtii. -
de asta va`m cerut sfaturi .. sa vad ce sa fac .. eu am facut 8 ani de balet si tot felul de sporturi si dansuri..dar pe la 10 ani mi`o murit tata si ma`m lasat de orice sport si ma`m ingrasat cu vreo 15 kg in 3 ani .. si as vrea in primu rand sa slabesc sa arat ceva mai bine .. atunci cand merg la strand sau undeva sa nu trebuiasca tot timpu sa`mi ascund burtica .. si asa mai departe..si ma gandesc ca probabil daca o sa slabesc voi manca si ceva mai sanatos ca sa ma pot mentine in forma .. pentru ca eu cam de vreo 2 luni nu am mancat junk food si de`bia daca mananc o data pe saptamana cartofi prajiti sau mancare foarte grasa .. macar vreo 4 kg sa dau jos ..sa nu`mi mai fie atat de rusine cand vad ca majoritatea fetelor au abdomen plat si eu nu
-
4 kg mi se pare mult mai rezonabil.
E foarte bine ca nu mai maninci junk food, fast food. Grasimi ai nevoie ptr a creste armonios (nu te gindi la butoaie cu untura de porc
).
cea mai simpla reteta ptr slabit ar fi sa maninci multe vegetale (conopida, brocoli, spanac, asparagus, dovleac, fasole verde,etc - mai rar si in cantitati mici - mazare, fasole uscata, cartofi,avocad
, carne slaba, peste.
In loc de desert , fructe.
Sport: abdomene de trei ori e saptamina (nu doua zile consecutiv), greutati la fel, aerobic poti face zilnic (ptr rezultat mai rapid alternezi zile cu aerobic la intensitate mica cu timp indelungat cu zile la intensitate ridicata si timp scurt. - exemplu: ziua 1. mers pe jos trei ore, ziua 2 alergare pe intervale - sprint 15min cu pauza un min si iar sprint 15min si iar pauza un min- maxim 1 ora; ziua 3 plimbare cu bike doua, trei ore; ziua 4 sprint cu bike (pe intervale ca si la alergat), maxim 1 ora si asa mai departe.
p.s. majoritatea fetelor de la strand nu au abdomen plat! au doar multa, multa, multa incredere in ele si considera ca arata asa de bine incit ne fac si pe noi sa le credem
E normal ca ai acumulat citeva kg in ultimii ani ca doar esti in crestere si esti si destul de inalta. -
E ok daca renunti la dulciuri,sucuri,prajeli cu ulei,cartofi( numai fierti ai voie)paine,carne grasa de porc... Esti mult prea mica ca sa incepi sa ti un regim strict...Incearca sa nu mai manci dupa ora 18 sau 20(depinde cum poti) si sa incepi sa faci abdomene(50-100) Intelege ca asta iti poate afecta cresterea. Incearca sa mananci iaurt cu 0% grasime... Aaa.. si toate cu limita!
-
mai bine..va scump exact ce mananc ca sa nu ne "chinuim" degeaba
deci mananc orice fruct din afara de kiwi , capsuni si ananas
acuma ptr ca in australia e iarna..singurele fructe "disponibile" sunt bananele , merele , portocalele ,ananasul si lamai
asa..carne de porc nu mananc deloc pentru ca nu`mi place deloc si cateodata..mananc hot dog facut in casa .. crenvusti cu un batonas de paine
cascaval mai mananc dar mai rar .. iaurt sau lapte nu pot sa beau/mananc mi se face imediat rau ..si mai nou .. de`bia daca mananc pe zi odata .. dar nu stiu dc..pentru ca eu stau toata noaptea pe mess cu prietenii..ma duc la nani pe la 7 si ma trezesc pe la 2`3 .. deci..is un copil ceva mai mofturos
si saptamana viitoare..pe la sfarsit .. am zbor spre romania .. deci cel putin 4 kg sa dau jos
sa se vada macarrr putin
-
eu stiu o dieta dar nu e foarte sanatoasa..cica mai mult de o saptamana nu e bine sa o ti...unii zic ca ajuta si la detoxifierea organismului...secretul: supa de varza..cam nasoala la gust...faza e ca trebuie sa mananci doar supa de varza timp de 7 zile...pe langa asta poti manca orice fructe si legume doresti, dar sa fie proaspete...din a 3-a zi poti introduce si carne de pui fiarta..dar ulei, sare si alte condimente nu prea sunt indicate...daca nu iti place supa de varza, poti manca si varza cruda cred eu...se zice ca pierzi 7 kilograme intr-o saptamana...cred ca depinde de organism totusi...fiecare suntem diferiti...eu una nu stiu, ca de o dieta fixa nu am reusit sa ma tin niciodata, pur si simplu am inceput sa manac mai putin...cand chair vrei poti...sportul e absolut necesar!!
-
sal ... poti da usor kilogramele in plus , numai avand un program de alimentatie corecT! . Adica .. iei o foaie si un pix si iti faci in feicare zi un program pe care trbuie sal urmezi ..! Daca vrei sa slabesti repede iti recomad sa bei cel putin 2 l apa / zi .si in fiecare zi mers p jos cam 30 de miN ! rezultatle vor fii vizibile .. t asigur d asta ! NU lua medicamente care costa milioane .. si fati un program corect si va fii bn ! :* grija d tine ... :* pa
-
salut....eu am tot 13 ani si ceva(fac 14 in septembrie) ...stai linistita ....eu am 1.63 si 54 kg si nimeni nu mi-a zis sa mai slabesc ....nu stiu cum arata dar dupa parerea mea dak ai mai da 2-3 kg ar fi ok ...dar nici 8 kg .. si mai ales in 2 saptamani ...eu zic sa nu-ti mai faci atatea griji .....traieste-ti viata si profita de orice bucurie si suparare ca toate ti se intampla cu un scop ...ca sa inveti ceva din aceste lucruri ..
-
Buna
Multumestete cum arati, esti bine, baga sport si mai taie dulciuri, iti zic din experienta la 1.75 si 70kg eram 'obeza' (in capul meu) e acum nici nu-ti mai zic cate am dar de cand mi-am zis ca as vrea sa fiu mai slaba m-am ingrasat din ce in ce mai mult, chiar daca stim ca nu e bine tot tinem tot felul de cure, luam to felul de pastile, te minti singura.
Stai cumintica nu te juca cu diete de slabire la varsta asta, una e sa te abtii nitel dar nu fa nebunii.
Nu avem timp sa facem noi insine toate greselile, asa ca e mai bine sa invatam din greselile altora.
Pana la 20-22 de ani sa nu te atingi de diete de slabire, te dai peste cap.
Crede-ma totul e cum te privesti, multa lume ar vrea sa aiba kg tale. -
hellou !
deci .. in romania inca nu am ajuns..mama mi`a zis cand vreau..ma duc si`i zic si ma suie in avion si plec..oricum..dupa ce am slabit 2 kg..ma`m ingrasat 4
acuma am 57
ia`m zis si lu mama..ca trebuie sa slabesc..practic..mi se face sila sa ma uit in oglinda !
am minunatul aparat de facut abdomene
si ma gandesc sa fac zi de zi..cate 200 .. ca am avut si ceva probleme cu spatele .. si cand faceam la aparat..nu ma mai durea deloc spatele .. cred ca as incerca dieta cu fructe..dar mi`e frica sa nu pun dublu inapoi
dieta de fructe e de vreo 5`6 zile maxim..mananci zi de zi fructe proaspete si cel putin 2 l de apa pe zi .. si eu beau aproape 3 l
chiar nu mai stiu ce sa fac .. chiar acuma ma`m cantarit si ma`m masurat
1 , 63 inaltimea si greutatea 57 :-< of