de cate ori mancam pe zi?

•  
    mee
    • 6 mesaje
    30 Iun 2008, 11:15
    0 0
    am tot auzit k trebuie sa mananci portii mici la 3 sau la 2 ore? lamuriti-ma pls...
    si ce inseamna portii mici??? de ex. cate snitele, chiftele, sarmale, clatite sau dovlecei pane as putea manca intr-o portie?
  •  
    • 18346 mesaje
    30 Iun 2008, 14:08
    0 0
    daca ideea e sa slabesti...... in nici un caz lista expusa nu o sa te ajute!

si tu mananci snitzele... cam cate in mod normal? adica la un restaurant portia e de 200 de grame!

poti manca de 5 ori pe zi chiar, depinde de organism, digestie....

is curioasa daca e vb de slabit sau pt alimentatie?
  •  
    mee
    • 6 mesaje
    30 Iun 2008, 14:29
    0 0
    nu e pentru slabit iar de la acele bunatati nu ma pot abtine oricat as incerca si mai sunt si o fana a dulciurilor
    Vroiam doar sa stiu k tot auzisem k trebuie sa mananci din 3 in 3 ore portii mici si vroiam sa stiu ce inseamna portie mica
  •  
    • 2520 mesaje
    30 Iun 2008, 14:33
    0 0
    ce "misto" !!!! hahaha : chiftele, snitzel hahaha
    Mee, vezi ca este un site cu diet plate, poate te lamuresti acolo mai bine
    http://www.thedietplate.com/

pe linga asta, sa te gindesti ca stomacul tau este de marimea pumnului tau si in consecinta, atit ar trebuie si sa maninci la o masa (mincare solida- exceptind lichide).
    Poti sa alegi sa maninci trei sau cinci mese pe zi. Atita vreme cit reusesti sa faci un obicei din a minca la anumite ore, e ok oricare varinta (sa fie acelasi nr de calorii indiferent ca sint trei sau cinci sau zece mese pe zi ).
  •  
    • 476 mesaje
    30 Iun 2008, 19:17
    0 0
    din cate stiu eu, e bine sa mananci pana in 300 de gr de alimente la o masa, atat citisem eu ca poate stoca stomacul fara sa ai ulterior probleme cu digestia
  •  
    • 1639 mesaje
    2 Iul 2008, 11:19
    0 0
    eu mananc e cate ori mi-e foame mai ales acuma vara....cam o data..maxim de doua ori pe zi...in rest numai fructe si lichide
  •  
    • 276 mesaje
    12 Aug 2008, 03:46
    0 0
    3 mese pe zi regulate ,un fruct intre ele ...STIU DIN SURSE SIGURE....NUTRITIONISTUL...!
  •  
    • 276 mesaje
    12 Aug 2008, 03:47
    0 0
    Nu ai voie asa cv sa mananci ...eventual sa gusti ...Mai rarut ca'i mai dragutz
  •  
    • 512 mesaje
    12 Aug 2008, 14:29
    0 0
    eu stiam ca portie mica inseamna un pumn din fiecare... un snitel de marimea unui pumn, garnitura la fel ( vreo 2 linguri maxim 3) si nu mai mult de 2 felii de paine pe zi. ideea e sa mananci atat cat sa nu mai simti ca mori de foame nu sa bagi in tine pana pleznesti doar pt ca mai ai mancare in farfurie. daca ai portie mica [arca te mai abti....
  •  
    • 427 mesaje
    12 Aug 2008, 15:08
    0 0
    cate snitele,chiftelute?
    pai.....cam 100 gr. snitel,sau 2 chiftelute cu 200 salata de varza.
    daca vrei sa mananci de 5 ori pe zi.....imparte mancarea pe care o ai de mancat in ziua respectiva....in loc sa pui in farfurie 2 snitele si mai stiu eu ce,imparte pe din doua.micul dejun il papi intergal,pranzul si cina leimparti in doua si ai facut 4 mese.....cam la 3 ore,
  •  
    • 46 mesaje
    12 Aug 2008, 23:31
    0 0
    Sorry ca postez aici, dar n-am vrut sa deschid un topic pt o singura intrebare... Nu stie nimeni cate calorii poate sa aiba ice coffee de la milli? M-am uitat pe amblaj si nu scrie .....am cautat si pe google si n-am gasit
  •  
    • 21507 mesaje
    13 Aug 2008, 10:30
    0 0
    ,,nu te-ngrasi cu ice coffee on-topicaca nu trebuie sa slabesti,maninci de cite ori ti-e foame,tot ce ti-e pofta,dar,sa nu te saturi,,,eu,cel putin,asa fac
  •  
    • 28 mesaje
    13 Aug 2008, 10:52
    0 0
    conti_s snitelele si chiftele sunt de mancare, totusi...
  •  
    • 7 mesaje
    15 Aug 2008, 12:04
    0 0
    ideal este sa mananci de 5 ori pe zi, mesele principale + gustari intre ele. dar, atentie! gustarile sa nu fie un piept de pui prajit in sos de zmeura ... un fruct, o leguma. la fiecare masa, nu trebuie sa depasesti 400 de kcal, pentru ca ce e peste, se depune. mult sport, fructe si legume, spune nu fumatului, nu alcoolului! si tine minte, infometandu-te, nu slabesti sanatos! astfel, toate fetele te vor invidia iar baietii vor intoarce capul dupa tine ;]] mult succes!
  •  
    • 471 mesaje
    15 Aug 2008, 18:38
    0 0
    Prieteneste va spun!

Fiecare om are propriul sau organism si propriile sale nevoi Deci:
    Aveti de ales intre 3 mese pe zi si maxim 2 gustari

Sau...

Putin si des Cate putin la fiecare 3 ore
  •  
    • 471 mesaje
    15 Aug 2008, 18:38
    0 0
    AAAAAA.... Si fara snitele si chiftelute
  •  
    • 282 mesaje
    16 Aug 2008, 21:14
    0 0
    cu snitele,chiftele si ...sarmale sigur nu slabesti orice reteta ar fi mesele dese si micidar si fara multe calorii ...
  •  
    • 471 mesaje
    16 Aug 2008, 22:21
    0 0
    Pentru ca snitelele si chiftelele sunt PRAJITE IN ULEI Si ce este parjit in ulei INGRASA Cred ca e o regula de baza intr-o cura de slabire.
    Uleiul trebuie folosit in cantitati foarte mici si nu prajit De exemplu 1 lingurita de ulei adauga 90 kcal la mancare. Daca folositi spray cu ulei(adica sa pulverizati ulei) ... un "puf" va adauga doar doar 2 kcal pentru ca se umple cu o partee de ulei la 7 parti de apa
    In procesul meu de slabire am exclus total uleiul pentru ca asa am vrut.Nu am folosit nici macar ulei de masline Dar nu trebuie neaparat exclus ci doar adaugat in cantitati f mici si f important: NUMAI LA SALATE DE LEGUME
    Sper sa va mai fi fost de ajutor