de cate ori mancam pe zi?
-
0 0am tot auzit k trebuie sa mananci portii mici la 3 sau la 2 ore? lamuriti-ma pls...
si ce inseamna portii mici??? de ex. cate snitele, chiftele, sarmale, clatite sau dovlecei pane as putea manca intr-o portie? -
ce "misto" !!!! hahaha : chiftele, snitzel hahaha
Mee, vezi ca este un site cu diet plate, poate te lamuresti acolo mai bine
http://www.thedietplate.com/
pe linga asta, sa te gindesti ca stomacul tau este de marimea pumnului tau si in consecinta, atit ar trebuie si sa maninci la o masa (mincare solida- exceptind lichide).
Poti sa alegi sa maninci trei sau cinci mese pe zi. Atita vreme cit reusesti sa faci un obicei din a minca la anumite ore, e ok oricare varinta (sa fie acelasi nr de calorii indiferent ca sint trei sau cinci sau zece mese pe zi ). -
eu stiam ca portie mica inseamna un pumn din fiecare... un snitel de marimea unui pumn, garnitura la fel ( vreo 2 linguri maxim 3) si nu mai mult de 2 felii de paine pe zi. ideea e sa mananci atat cat sa nu mai simti ca mori de foame nu sa bagi in tine pana pleznesti doar pt ca mai ai mancare in farfurie. daca ai portie mica [arca te mai abti....
-
cate snitele,chiftelute?
pai.....cam 100 gr. snitel,sau 2 chiftelute cu 200 salata de varza.
daca vrei sa mananci de 5 ori pe zi.....imparte mancarea pe care o ai de mancat in ziua respectiva....in loc sa pui in farfurie 2 snitele si mai stiu eu ce,imparte pe din doua.micul dejun il papi intergal,pranzul si cina leimparti in doua si ai facut 4 mese.....cam la 3 ore, -
ideal este sa mananci de 5 ori pe zi, mesele principale + gustari intre ele. dar, atentie! gustarile sa nu fie un piept de pui prajit in sos de zmeura ... un fruct, o leguma. la fiecare masa, nu trebuie sa depasesti 400 de kcal, pentru ca ce e peste, se depune. mult sport, fructe si legume, spune nu fumatului, nu alcoolului! si tine minte, infometandu-te, nu slabesti sanatos! astfel, toate fetele te vor invidia iar baietii vor intoarce capul dupa tine ;]] mult succes!
-
Pentru ca snitelele si chiftelele sunt PRAJITE IN ULEI
Si ce este parjit in ulei INGRASA
Cred ca e o regula de baza intr-o cura de slabire.
Uleiul trebuie folosit in cantitati foarte mici si nu prajit
De exemplu 1 lingurita de ulei adauga 90 kcal la mancare. Daca folositi spray cu ulei(adica sa pulverizati ulei) ... un "puf" va adauga doar doar 2 kcal pentru ca se umple cu o partee de ulei la 7 parti de apa
In procesul meu de slabire am exclus total uleiul pentru ca asa am vrut.Nu am folosit nici macar ulei de masline
Dar nu trebuie neaparat exclus ci doar adaugat in cantitati f mici si f important: NUMAI LA SALATE DE LEGUME
Sper sa va mai fi fost de ajutor