Cum sa fac sport si sa nu slabesc? :D
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
29 Iun 2008, 14:510 0Imi place foarte mult sa merg pe bicicleta. Toata gasca are bicicleta si ne plimbam toata ziua. Problema e ca nu vreau sa slabesc. Deja am slabit 2 kg si nu-mi convine deloc. De vreo 4 ani ma mentin la 52 de kg si ma simt foarte bine asa. Am 1,70.
Sunt sanatoasa, mi-am facut analizele si nu am nimic.
Inainte am avut in jur de 45 kg si eram f slaba. Nu mai vreau sa ajung asa.
Ce sa fac? Nu pot sa renunt la bicicleta.... Si nu-mi spuneti sa mananc junk food ca nici asta nu vreau.
Credeti ca voi slabi in continuare? Sau ma opresc la un moment dat.... -
29 Iun 2008, 15:25Poti sa faci linistita sport si sa nu mai slabesti. Este importanta alimentatia si in nici un caz , sa te mentii la o anumita greutate sau sa mai pui citeva kg, nu trebuie sa insemne nimic altceva decit alimentatie sanatoasa (fara junk food, fast food, semipreparate, etc).
Parerea mea ar fi ca , in zilele in care faci sport, sa-ti suplimentezi aportul caloric. Nu e neaparat nevoie sa incepi sa maninci mai mult decit poti, poti sa alegi alimente sanatoase care sa-ti ofere energia de care a nevoie fara efecte secundare asupra organismului. O grupa de alimente foarte potrivite ptr telul tau, sint simburii si semintele. Au continut ridicat caloric si sint foarte bogate in elemente nutritiva esentiale ptr organism si toate astea fara sa te simti plina: 100g de nuci brasil, sem. dovleac, sem. foarea s., almonds, nuci, fistic, etc au intre 560 si 900 kcal. O ora de bike intens consuma cu aproximatie 700kcal. -
30 Iun 2008, 14:29multumesc pt raspuns!
Chiar mananc seminte, migdale, alune etc.
Asa cum a zis donna pe topicul meu de la sanatate e posibil sa fie din cauza ca mananc lamai. O sa incerc sa nu mai mananc...
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness