va rog frumos sa ma ajutati

•  
    • 54 mesaje
    19 Iun 2008, 15:00
    0 0
    cam de un an jumate m-am ingrasat extraordinar de mult (am pus aproape 14 kg) dupa o perioada de o luna jumate in care nu am putut sa mananc. Dupa jumatate de an am oprit ingrasarea facand sport (bicicleta de camera). Nu m-am mai ingrasat deloc, nu aratat dizgratios sau ceva de genul. Ceea ce ma deranjeaza este ca grasimea s-a depus pe abdomen, pe maini, pe partea superioara a corpului. Ma intereseaza ce exercitii as putea face ca sa se subtieze mainile. Burtica a scazut considerabil cu pilates pentru abdomene. Mentionez ca nu vreau sa tin nici o dieta pentru a nu-mi mai bulversa organismul. Ma limitez doar la a manca cat de sanatos posibil. Va multumesc pentru raspunsuri.
  •  
    • 54 mesaje
    19 Iun 2008, 17:26
    0 0
    Nimeni ?
  •  
    • 2520 mesaje
    20 Iun 2008, 00:19
    0 0
    In general ptr a scapa de grasime, e nevoie de exercitii aerob. In cazul tau, avind in vedere ca tu mai mult vrei sa tonifici decit sa slabesti, ar fi binevenita o combinatie intre exercitii de tib aerob cu anaerob. Ti-ar trebuie niste greutati (personal nu recomand folosirea de scticle cu apa sau alte improvizatii ptr ca e prea mare riscul de accidentari), un stepper (gen cutie, nu cu pedale - pe acesta poti sa-l improvizezi, dar vezi sa fii in siguranta), o minge de sala (de 55cm cred ca e ok, dar vezi in functie de inaltimea ta), benzi elastice (gen terra-band), coarda si sa fii si tu prezenta Daca nu vrei sa mai faci nici un fel de investitie, atunci faci exercitii ptr brate in care iti folosesti propria greutate (gen flotari, genoflexiuni - atentie la genof. sa nu-ti depaseasca genunchii virful degetelor de la picioare, box ).
    In functie de ceea ce am scris pina acum, imi spui cam ce intentii ai (daca vrei sa-ti mai achizitionezi chestiile de care ti-am zis sau nu) si vedem dupa aceea ce e de facut.
  •  
    • 54 mesaje
    21 Iun 2008, 13:01
    0 0
    Multumesc pentru raspuns. Momentan nu pot sa-mi achizitionez lucrurile de care mi-ai scris, cel mai probabil peste o luna. Flotari am incercat sa fac cateva dar e greu, nici nu sunt obisnuita si genoflexiuni nu prea pot sa fac ca parca scartaie genunchii . Asa ca fac flotari si ceva miscari cu mainile plus bicicleta si abdomenele de fiecare zi. Astept sa-mi spui ce pot sa mai fac in lipsa lucrurilor de care mi-ai zis.
  •  
    • 2520 mesaje
    21 Iun 2008, 14:13
    0 0
    Poti sa faci genoflexiuni linistita si nu vei avea nici o pb la genunchi. In prima faza, pina inveti sa le faci corect le faci la perete: te asezi cu fata la perete, virful degetelor de la picioare lipite de perete (nu vei putea merge cu genunchi aiurea si nici mai departe de virf. degete ptr ca te opreste peretele), stai cu spatele drept si iti lasi fundul in jos. Vei observa ca e destul de dificil fata de ceea ce faceai inainte, in sensul ca treb sa te obisnuiesti sa iti lasi greutatea pe calciie in special (iti troasnesc genunchii atunci cind nu faci ex. corect si iti lasi greutatea pe genunchi). Alt ex. simplu de tot: stai pe un scaun si iti muti picior peste picior (alternezi picior peste picior la interval de 1 secunda - vezi cite repetitii poti si imbunatateste in fiecare zi).
    Ptr. flotari, daca ti se pare prea greu si nu poti sa le faci, alegi varinta mai simpla la inceput: aceeasi pozitie ca si ptr flotari, lasi genunchii pe saltea si ridici picioarele (gamba) pina la nivelul sezutei.
    Ptr alte ex. am sa iti caut niste link-uri ptr ca sint greu de facut dupa explicatii neprofesionista ca ale mele
    Revin mai pe dupa masa cu un mes.
  •  
    • 2520 mesaje
    22 Iun 2008, 15:04
    0 0
    http://www.sparkpeople.com/resource/fitness.asp

aici ai un site unde vei gasi foarte multe ex. care nu necesita echipament special - daca te inregistrezi (e gratis) , iti fac ei plan de sport si iti calculeaza si kcal consumate.

Mai gasesti pe youtube.com, yahoo video si google video
  •  
    • 54 mesaje
    23 Iun 2008, 20:00
    0 0
    Multumesc conti pentru exercitii. M-am apucat momentan de genuflexiuni si flotari si trebuie sa-mi stabilesc ce exercitii sa mai fac. Foarte ok site-ul pe care mi l-ai dat. Asa ca trebuie sa ma apuc de treaba.
  •  
    • 450 mesaje
    23 Iun 2008, 23:48
    0 0
    Da-mi te rog informatii despre exercitiile pilates ptr abdomene. De unde ma inspir si eu?
  •  
    • 54 mesaje
    24 Iun 2008, 16:47
    0 0
    Graciella eu pe astea le fac:

http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY

Le fac de luna si functioneaza super. Mai poti gasi pe youtube si alte exercitii pilates pentru abdomen.
  •  
    • 2520 mesaje
    24 Iun 2008, 17:00
    0 0
    http://www.exercisetv.tv/
  •  
    • 54 mesaje
    24 Iun 2008, 17:18
    0 0
    conti, am facut vreo cateva flotari corect si am o febra musculara la muschii mei de tastatura . Si super tare si linkul pe care l-ai trimis acum .
  •  
    • 471 mesaje
    24 Iun 2008, 17:35
    0 0
    ID-UL MEU ESTE: rarysa_r
    Eu am slabit sanatos 16 kg! Daca sunteti interesate sa slabiti fara sa fiti bolnave luati id meu!
  •  
    • 2520 mesaje
    25 Iun 2008, 01:51
    0 0
    Daca ai instalat iTunes, poti sa-ti descarci gratuit foarte multe podcasturi video cu exercitii.
    Cind mai gasesc/amintesc de siteuri bune, am sa mai dau link.
    http://www.fordmodels.tv/
    Acesta este un site super fain, gasesti si exercitii si tot felul de sfaturi despre machiaj, sanatate, lifestyle si alte chestii de genul.
    Deci sint ok genoflexiunile ptr genunchii tau? si eu am pb cu genunchii si stiu ca trebuie avuta mare grija sa nu fortam incheietura.
  •  
    • 2520 mesaje
    25 Iun 2008, 02:12
    0 0
    http://youtube.com/profile_videos?user=fordmodels&search_query=fitness&search=Search

video de la ford models pe youtube
    - mi se par mai simplu de accesta asa decit de pe site-ul lor.
  •  
    • 54 mesaje
    25 Iun 2008, 11:58
    0 0
    Da, sunt ok, nu mai troznesc asa, dar facandu-le la perete nu ma pot lasa asa de mult in jos, poate cu timpul. Dar nu am avut dureri la genunchi ceea ce este un lucru foarte bun . Ca eu de ani de zile nu am mai facut genuflexiuni din cauza asta.
  •  
    • 54 mesaje
    25 Iun 2008, 12:02
    0 0
    Citind pe aici pe forum, ma mai animez si eu sa fac miscare pentru ca ajung seara asa de obosita ca nici chef nu mai am. Dar daca nu fac miscare ma simt si mai rau. Asa ca ma fortez sa fac miscare in fiecare zi.
  •  
    • 2520 mesaje
    25 Iun 2008, 13:11
    0 0
    http://www.self.com/magazine/articles/2008/06/0623fit_video_archive

dupa ce intrii pe video, te trimite prima data pe un articol si la sfirsitul articolului ai un buton cu "see video"

Sportul e foarte bun si cind esti obosit, ai mare dreptate. Eu fac foarte mult sport (bike in special - intre 30 si 60km pe zi) si ma simt super bine.

Eu am pb cu genunchii de cind ma stiu, dar pina am pus kg in plus, am reusit sa tin bine sub control pb. Initial am crezut ca am vreo forma de artrita, dar am descoperit ca e altceva (nu e inflamata incheietura ci e prea moale).
  •  
    • 54 mesaje
    25 Iun 2008, 14:23
    0 0
    Eu numai dupa ce m-am ingrasat au inceput sa ma doara rau genunchii. Si tot asa am crezut ca e o forma de artrita si am luat nu stiu ce pastile care mi-au facut mai mult rau. Am fost la doctor si mi-au zis ca nu e nimic dar ca m-am ingrasat prea repede si genunchii nu sustineau asa usor atat greutate. Din momentul ala am inceput sa urc scari si sa merg mai mult pe jos si a fost mult mai bine. Si dupa aia mi-am luat bicicleta de camera si acuma chiar foarte rar ma mai dor genunchii. Nu am facut sport vreo 3 saptamani si ma simteam nasol, apatica si incepusera si genunchii sa ma doara.. Deci sportul cel putin la mine e obligatoriu. Scriind asta incerc sa ma incurajez un pic si pe mine .
  •  
    • 2520 mesaje
    29 Iun 2008, 15:29
    0 0
    http://www.youtube.com/profile_videos?user=daxmoy&p=r
  •  
    • 54 mesaje
    30 Iun 2008, 19:39
    0 0
    Voi ce credeti de pilates? Mie pana acum mi s-a parut foarte bun.