Ce-i cu inghetata asta?!
-
0 0Inghetata = drogul meu! Prea multa inghetata in ultimul timp si la ore tarzii... M-am ingrasat cu 1.5 kg si numai din cauza inghetatei, ma chinui sa renunt la ea. Am 2 zile in care nu am mancat! Dar eeee, ce-mi mai face cu ochiul!!! SI simt nevoia de dulce, de ce? Cand spun dulce, spun inghetata. Ca altceva dulce nu imi doresc atat de mult. Aaaaaa, mai pofteste inimioara mea si nu pot refuza niste bombo de ciocolata cu aroma de cafea de la Bucuria, din Moldova. Daca pap inghetata si bomboane din alea... nu imi mai trebuie nimic toata ziua! Ma gandeam...daca noua ne e greu sa renuntam la dulce.......celor ce consuma..tigari, alcool, drogui stiind cat rau le poate face...Da, ii inteleg cat de greu e sa renunte
-
Buna, in ultimul timp si eu am consumat o inghetata la 2 zile, probabil a venit vremea asta sufocanta, caldura prea mare si de aia simtim nevoia de inghetata, e ceva mai racoritor si dulce in acelasi timp.
Eu nu mananc mai mult pt ca nu vreau sa racesc sau sa mi se inflameze amigdalele dar uneori chiar nu simt nevoia sa mananc inghetata, o tin in congelator cu zilele, in schimb ciocolata nu o refuz
Incearca sa mananci fructe, sunt mult mai sanatoase, eu mananc piersici, banane, pere, bineinteles cate una pe zi, mai mult nu pot, cu toate ca stiu ca sunt sanatoase. -
Eu mananc zilnic fructe, deja mi s-a acrit de la ele, mereu iau altceva, alt fruct! Nu stiu ce sa mai pap, ca m-am cam saturat de aceleasi fructe, legume....I-am spus prietenului meu ca m-am ingrasat si acu l-am pus sa stea cu ochii pe mine
Intr-o zi imi recomanda el ce sa mananc sanatos si sa nu ma ingras! Ma bucur mult ca ma sprijina! Si totusi... -
Dependenta de zahar e cat tot atit de groaznica precum cea de tutun, alcool si altele, din pacate. In US chiar au asociatii de sprijin OA, similare cu AA , ptr cei dependenti de zahar. Au toata procedura cu sponsorul si cei 12 pasi, cu intilniri saptaminale, in fine, tot tacimul. Sint pe iTunes inregistrari audio de la aceste intilniri. Cind am ascultat prima data am fost foarte socata: buna ziua, sint XX si de 15 ani sint apstinent (de zahar)... singura solutie: ca si cu fumatul , tai tot ce inseamna dulce (mai putin fructele) si/sau iti faci tu inghetata din suc de fructe (fara alte adausuri), in loc de cioco iti faci un amestec de miere de albine cu nuca de cocos si cacao (foarte putina miere de albine, desigur). Ce sa-ti mai zic? Gad bless you!
Sa stii ca poti si fara! -
Stii care e chestia la noi, ca e munca de birou si nu facem sport, eu recunosc!
Nu stiu tu daca faci sport.
De cateva sapt ma tin sa incep exercitii pilates, ba ajung prea obosita, ba dimineata sunt prea somnoroasa si tot asa aman.
Nu neaparat pt slabire vreau sa fac, ci pt mentinere dar uite ca nu reusesc.
De mancat nu mananc asa mult... -
Fetelor....ce ma sfatuiti sa fac ca sa nu mai rontai?Am serviciul unde ma plictisesc ingrozitor si rontai mult(poate si 2 pungi de pufarine mari,pe langa o banana sau 2,un pateu mic vegetal,si poate 2 rosii)...acasa bag seminte....nu mananc dimineata inainte de a pleca de acasa si in general mananc pe la 18 maxim 19 seara apoi rontai...ms frumos...
-
de crom vroiam si eu sa zic, si intre timp, inlocuieste inghetata cu cea de fructe, sau mai este cea- apa inghetata cu arome de fructe. cel putin nu e atat de periculoasa!
enna, da ce cauta alea pe langa tine?
adica e si normal sa te ispiteasca... cat de cat normal. da prima greseala e ca le cumperi! apoi inlocuite cu legume: morcov, gulie, castravete, ardei gras... si astea pot fi rontaite. ti pe cureti, le pui intr-o cutie si le iei cu tine la servici. sau fructe...