sani mici

•  
    • 13 mesaje
    17 Iun 2008, 23:57
    0 0
    ....
  •  
    • 471 mesaje
    18 Iun 2008, 00:15
    0 0
    Te simti complxata din cauza asta?
  •  
    • 13 mesaje
    18 Iun 2008, 10:26
    0 0
    Ma deranjeaza dar nu sunt chiar atat de complexata...vreau doar sa imi mai creasca putin...pana la ce varsta mai cresc?..mai am sanse sa se mareasca un pic natural?
  •  
    • 1122 mesaje
    19 Iun 2008, 10:11
    0 0
    Sigur ca sunt sanse sa ti se mareasca sanii si nu fa prostia sa iti incepi viata sexuala doar pt ca ai auzit ca asa ti se maresc sanii, ca nu se maresc peste noapte sau dupa prima partida de sex!
    Unele femei sunt mai "dotate", altele mai putin, ce sa ii faci, si eu am sanii mici dar nu ma gandesc la implant sau chestii de astea, si tu esti f tanara, adolescenta, deci iti vor mai creste fii optimista.
  •  
    • 427 mesaje
    24 Iun 2008, 09:50
    0 0
    Stiu ce zici....si eu am avut probleme cu acest "complex",dar cu rabdare imi trece...au fost mici...dar au crescut...am descoperit sutienul push-up si acum e ok,numai ca au mai si crescut un pic cei drept si de la viata sexuala sa zic si avand si relatie stabila nefiind adepta aventurilor,iau si anticonceptionale....acum pe strada sunt admirata.O prietena de-a mea e plata/blana cum se mai zice si e atat de disperata ca ajunsese sa-si bage sosete in sutien si chiar odata la o nunta si-a suprapus 2 sutiene ca sa se observe si la ea ceva si la costumul de baie si-a pus burete,sutienele ei sunt toate cu mult burete....poate dupa ce naste sa faca si ea ceva dotare,daca nu e hotarata si atat de floricica incat vrea silicoane...Cauta in magazine nu pe taraba sutiene,unele le poti proba si cauta sutiene push-up sau cu silicon.Se poate sa-ti mai creasca,nu te impacienta...ai rabdare...
  •  
    • 1431 mesaje
    24 Iun 2008, 10:48
    0 0
    niciodata nu suntem multumite !
    eu am sanii mari si nu imi place deloc , as vrea sa ii am mici .....tu invers
    cred ca pana la urma ar tb sa ne multumim cu ce avem , si sa ii multumim Domnului ca suntem sanatoase , ca putem merge , ca nu avem vreun handicapat ....
    iti spun eu ca nu este ok nici sa ai sanii mari
    spuneai ca nu iti gasesti sutien , sti cat timp imi caut eu sutien prin magazine ?
    foarte greu imi gasesc deoarece sunt slabuta si tb sa aiba circuferinta mica si cupa mare si gasesc f greu