produsul celluless
-
4 2legat de acel produs celluless..este o mare porcarie, se incinge foarte repede, la intensitate medie nu are putere sa stranga pielea in ventuza aia, la putere mare nu se mai misca in sus sau in jos ci doar trage ca un aspirator pielea si se blocheaza asa.
firma care face teleshopping (studio moderna se numeste iar brandul este top shop) este extrem de incompetenta. a durat 6 sapt sa-mi trimita produsul ( si stau in buc) asta dupa ce a trebuit sa vorbesc cu 15-20 de angajati : unul nu ma bifase cu comanda in sistem, unul verificae stoc gresit..si in marele final, dupa 6 sapt cand a venit curierul la usa, dupa ce am platit produsul (188lei) , am deschis cutia si pachetul era incmplet...nu aveam incarcatorul..alta nebunie ca sa imi trimita si incarcatorul...nu va recomand. sub nicioforma produsul. nu am facut o investitite. buna...si m-am enervat si foarte tare cu minunatul personal de call center de la top shop -
Cat ma bucur ca am gasit mesajul tau.Tocmai vroiam sa mi-l cumpar dar...norocul meu ca robotul m-a pus sa astpt cateva minute pana ma prelua un operator.M-am enervat ingrozitor.Stiu,si eu eram putin sceptica cu privire la acest aparat dar am sperat ca toata lumea (naiva,ca asa suntem noi oamenii) ca poate e ceva de capul lui.Multumesc inca o data pt mesaj
-
Am si eu cate ceva de povestit ,in primul rand aparatele care merg pe baterii nu sunt bune de nimic pt ca nu au nici o putere ,daca Celluless ar fi mers pe baza de curent poate ca era bun. In fine ,m-am dus si eu la Top-shop, la Unirea,am cerut sa testez intai Celluless si Gymform Duo ,mi s-a spus ca nu se pot testa inainte ,ca pot doar sa le cumpar si sa le returnez in 10 zile daca nu-s multumite de produs .Am zis ca nu cumpar sub nici o forma daca nu pot testa mai intai ,am renuntat definitiv la gandul de a le cumpara cand mi-au zis ca functioneaza pe baza de baterie.Apoi mi-a zis cineva ca ar trebui sa probez Vibratone, care e pe baza de curent,adica muuult mai buna si mai eficienta. Am luat Vibratone ,il recomand tuturor ,e intr-adevar bun si rezultatele se vad,mentionez ca l-am folosit timp de 2 sapt. zilnic ,pe zonele cu problele, coapse si abdomen si sunt f multumita. Recomand tuturor celor care sunt interesati sa mearga la magazinul Victoria etaj 2 ,acolo l-am si testat inainte .Produsele care merg cu baterie sunt proaste de asta probabil ca nici nu m-au lasat sa le testez.succes!
-
Eu folosesc acest produs doar de cateva zile. Tu presupun ca nu l-ai utilizat cum trebuie . Inainte de a-l folosi eu ma dau cu ulei anticelulitic ca sa alunece mai bine pe piele. Se simte ca si cand ar aluneca pe niste bilute pe care le sparge si chiar doare. Pe langa asta mi s-a mai inegrit si pielea pe anumite locuri. Cred ca am dat eu la o viteza prea mare. Eu il folosesc timp de 20 minute seara.
-
aparatul celluless de la top shop are incarcator ca si telefonul mobil.
il bagi in priza la incarcat, nu mai mult de 8 ore, dupa care il poti folosi si mai mult de 35 min. Mie mi l-a adus cineva de la Bucuresti pentru ca prin curierat ajungea dupa 25 iulie. Au fost foarte corecti cu mine cei de la top shop cand mi-au anulat comanda si nu m-au mintit referitor la data in care va veni. O prietena de a mea a comandat acum o saptaman leg magic si i-a venit ieri. -
si eu mi-am comandat aparatul pe 8 iulie si azi 4 august mi-a venit aparatul
nu ii lipseste nimik si l-am folosit pana s-a descarcat
este adevarat k fara un ulei nu il poti folosi o crema nu cred ca ar fii buna ca ar intra mai repede in piele
sper sa am rezultate
am sa mai postez sa va spun cum evolueaza
-
Doamnelor si domnisoarelor....sper sa citeasca cat mai multa lume postul asta...ca fost angajat al top-shop pot sa va spun destule lucruri despre rebuturile comercializate de firma aceasta care va spala creierasele cu reclamele continue si agresive de la televizor...astfel doar un numar nesemnificativ de produse de la top-shop chiar functioneaza...H2O Steam Mop - mare tzapa , ab rocket - posibil sa va sara arcurile in cap, Leg Magic - puteti sa il achizitionati cu incredere, Proactiv Solutions - ca o solutie disperata puteti incerca s-a auzit ca mai functioneaza , kosmodisk - aceeasi poveste cu Proactiv ( dar doar kosmodisk Classic Spine nu cunosc de restul din gama ) , Air O Space Sofa Bed - buna gluma, aveam una chiar la intrarea in birou...aveti mari shanse sa vina gata sparta , Gym Form Duo - DOAAAAAAMNEEE 1 trebe sa fii dus cu capu sa dai 149 de ron pe tampenia aia de produs ( pardon sunt 2 ) gasiti in carefour centura cu acelasi efect si este 30 RON ( efectul by the way este sentimentul neplacut de ciupiruri
) , Vibro Slim - iarasi atata lume cumpara porcaria aia...si in afara ca te face sa vomiti ca iti agita stomacu ...altceva nu reusiti...pentru produsele de slabit in general sa cititi pe ambalaj sa vedeti ca pe majoritatea scrie ceva in genu "Pentru ca produsul sa dea rezultate trebuie sa il folositi in concomitenta cu o dieta/cura de slabire" LOL -
As putea sa continui cu toata lista de produse pe care o cunosc, offff unele persoane dintre doamnele care achizitioneaza produsele de la top - shop chiar merita sa ia tzapa pentru ca sunt atat de ignorante .... top - shop va hipnotizeaza cu spoturi publicitare in care apar femei si barbati care arata exceptional...si gata romanu a si inghitit galusca...ce e mai grav e ca multi dupa ce isi iau tzeapa se intorc si mai cumpara si altceva...de exemplu eu fiind consultant de vanzari...vb cu oamenii la telefon ideea e ca in momentul in care sunati o sa vedeti ca persoana care va raspunde o sa va spuna ca va suna in 2 ore cam asa....asta din 2 motive...1 ori este ora reclamelor si nu au timp sa va ia comanda pe loc si 2 cand va suna ei nu mai vorbiti pe banii dumneavoastra astfel incat au timp sa va abureasca sa mai luati si altceva....si cand faceti comanda pe internet la fel va v-a suna o persoana pentru a va prelua datele si a va aburi sa mai luati si alte produse: Buna ziua doamna X din partea companiei top - shop...va sun pentru comanda dumneavoastra la h2o steam mop
Clienta: da, buna ziua spuneti !
Agent: In primul rand vroiam sa va spun doamna ca livrarea la produsul dumneavoastra se poate face cam in 4 sapt , mai doriti comanda in cazul acesta ?
Clienta: Off cam mult timp da hai / Perfect si asa nu aveam bani acum / E numai bine ca atunci vin din concediu.
Agent: Perfect....o sa va rog sa-mi spuneti si mie adresa unde doriti sa livram !
Clienta: Sigur adresa este.....
Agent: Foarte bine , acum numai putin sa asteptati sa va pot spune totalul dumneavoastra de plata ! ( merge greu programul deci dureaza un pic pana trece de la un pas la altul ) - in momentul acesta de pauza agentul va purcede la a va aburi
Agent: Doamna X nu stiu daca dumneavoastra cunoasteti ultima noastra oferta aparuta la Mopul H2o ?
Clienta: Parca am vazut ceva !
Agent: In cazul acesta vroiam sa va comunic ca acum si doar acum dumneavoastra puteti beneficia de o reducere la produsul comandat initial in cazul in care cumparati si aceasta oferta si in plus primiti si acest vaporizator portabil in valoare de 189 RON si dumneavoastra platiti doar 399 RON + produsul dumneavoastra ( - 5 % ) daca e destept nu va spune cat e reducerea
!
Clienta: Of nu cred ca vreau sunt prea multi bani !
Agent: Doamna nu va imaginati cat de usoara devina curatenia cu acest produs este o tehnologie care costa sute de euro in alte tari si firma noastra v-o pune la dispozitie cu doar 399 RON in plus aveti acel cadou ! si va vin si pe aceeasi taxa de transport !
Clienta: Inteleg merci de oferta dar totusi e prea mult !
Agent: Ok atunci sa va spun de oferta aceasta poate va intereseaza si va contiunua asa pana se plictiseste ( depinde de consultant)
- tot ce am postat aici este purul adevar
- eu am plecat de acolo ca ma saturasem sa manipulez si sa mint oamenii
Si apropo ganditiva la urmatorul fapt si anume ca:
- pentru a construi / aduce in tara + costuri de promovare gym form kk nu costa mai mult de 50 de ron asta ca exemplu
- fiabilitatea produselor este aproape nula
- daca nu va puteti abtine...schimbati canalul cand sunt reclame
Sper ca tot ce am scris aici sa deschida ochii la cateva persoane...care sa transmita mai departe msgul----acum ma bazez pe rapiditatea cu care sunt inzestrate doamnele , de a duce veste in tzara
) ( sa nu fie cu supararare)
Daca se gaseste vreo doamna/domnisoara frustrata si jignita de vorbe -
In legatura cu aparatul cellules nu l-am testat
dar rata de retur la acest aparat adik procentul de persoane care sunt nemultumite de aparat era cand eram in firma...in jur de 85% ca sa va dati seama cate persoane respingeau produsul....fiabilitatea lui nu este deloc buna...se incinge in momentul in care il folositi mai mult. Daca doamna/domnisoara care a spus ca e multumita de produs a avut noroc ....asta e....sunt persoane care sunt multumite si de H2O care nu face nici pe departe ceea ce se zice in reclame....asa ca oricum eu zic sa va ganditi bine inainte de a cumpara ceva...CHIAR CREDETI CA DACA SOLUTIA PENTRU ELIMINAREA SAU AMELIORAREA CELULITEI .....ERA ACEST APARAT....NU CREDETI CA AR FI EXPLOATAT LA MAXIM SI AR FI FOST SCOS PE PIATA LA UN PRET MAI MARE....
P.S. Daca mai vreti informatii despre alte produse puteti sa scrieti intrebari... o sa raspund cand o sa revin pe forum....o zi placuta tuturor -
Buna . Nu fac reclama pentru ca nu am nici un avantaj , eu folosesc acest produs de 3 luni , cu ulei anticelulitic si este foarte bun . Produsul desi nu e unul profesiona( si stiu cum sunt si acelea ) este unul ok pt uz casnic de 1ora . Nu e pe baterie , e pe acumulator si incarcator - deci electric . Folosit cum trebuie da rezultate , crede-ma , si cine e din bucuresti poate sa-l cumpere direct de la magazinul lor de la obor . Credeti-ma ca merita
-
Nu stiu cum functioneaza aparatele astea, dar stiu ca teleshoping-ul parca e facut ptr oameni prosti. Iti arata niste incompetenti cum se chinuie sa umfle mai stiu eu ce si nu-i reuseste pina nu cumpara nu stiu ce kakat si imediat se desteapta personajul, ca sa nu mai vb si de faptul ca personajul cu pricina a si slabit si arata mult mai bine de cind nu se mai "chinuie"

Nu stiu cum arata acum, dar pe cutia de ceai verde atiadipos (acela chinezesc cu vreo 8 lei si verde cutia), in spate , ptr a convinge clientul cit este de bun arata un tip gras, soios,chel, intr-un maiou alb jerpelit si chiloti asisderea cum se transforma dupa folosirea ceaiului... in ce credeti? un tip musculos si svelt? NU , se transforma in nici mai mult nici mai putin, intr-o balerina gratioasa cu un tu-tu roz ,un zimbet pina la urechi si un par de cosinzeana.
reclama ma convinge vreodata sa cumpar ceva? niciodata! reclama ma convinge sa cumpar ceva de care nu am nevoie? niciodata ... pe mine reclama ma convinge doar sa nu cumpar