gimnastica pasiva(motorizata)
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
14 Iun 2008, 10:270 0Face/a facut careva?Ati fost multumite de rezultate?si daca da,ce centru/salon ati ales?
Pt mai multe detalii legate de acest tip de activitate gasiti aici: http://www.slenderyou.com.ro/slenderyou1.html -
14 Iun 2008, 18:52M-ma uita pe net ce se mai spune destre metoda aceasta si am gasit pro doar firma in sine, restul spun ca nu exista dovezi ca aparatele cu pricina fac ceea ce se spune in reclama fac si mai mult, exista dovezi ca nu ajuta cu nimic la slabit.
Cred ca ar fi ok daca ai putea face o sedinta si sa vezi cum te simti (daca nu faci febra musculara, e frectie la picior de lemn). -
14 Iun 2008, 20:31pai da,conti,asta si am de gand sa fac:o sedinta "de proba".
va tin la curent! -
2 Iun 2009, 11:38Ai fost la gimnastica motorizata!
cum e? Ce rezultate ai avut?
Eu sunt deja la al 4-lea abonament la salonul Bianca la si ma simt extraordinar!
Chiar merita si este asa cum se spune, rezultatele incep sa se vada dupa 5/6 sedinte si apoi, odata inceput procesul continua foarte frumos!
Mersi pentru ideea pe care mi-ai dat-o, deoarece nu prea iubesc salile clasice de sport si am si ceva pb.de sanatate, care cred eu ca au inceput sa se redreseze in urma scaderii in greutate!
Tinem legatura.
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness