Problema

•  
    • 95 mesaje
    12 Iun 2008, 18:02
    0 0
    Fetelor...am nevoie de ajutorul vostru...
    In ultima perioada m-am ingrasat fff mult(am 1.66 si 60 kg ).Problema e ca nu pot rezolva cu dieta,parerea mea, pt ca tot s-a depus pe solduri...in rest efectiv mi se vad coastele,mainile,incheieturile,degetele parca-s niste crengi(vorba mamei).
    Dispun de sauna belt,aparat de vibromasaj,bicicleta medicinala si cateva tone de geluri/creme/lotiuni anticelulitice de la Elmiplant
    Rugamintea mea este sa-mi ziceti care e mai eficient,cu ce sa incep,cu ce sa ma chinui,cu ce sa termin...nu stiu...ceva.
    Chiar nu stiu ce sa fac mai exact.Eu zic ca trebuie sa incerc cu masaje si exercitii,nu cu dieta prea drastica ca nah..e vara,imi iau vreun tricou si rade lumea de mainile mele
    Va multumesc anticipat!
  •  
    • 15 mesaje
    12 Iun 2008, 20:07
    0 0
    hm...mama mea are 1.60 si 62 kg si nu e nici plinuta nici grasa,iar tu te plangi de niste amarate de kilograme depuse pe solduri?pai,eu personal nu cred in creme anticelulitice(desi poate isi fac efectul dar fara sport,nici vorba)uite iti propun cava maiu eficient,am incercat-o pe pielea mea,inscriete la un curs de shapping(chiar da rezultate si in plus e distractiv sa sari in sus,doar ca primele zile ai grija sa nu te supraobosesti)si intr-un timp scurt vei obtine rezltate,trebuie doar sa prinzi ritmul si placerea de a-l practica.nu e nimic compus,in plus daca n-ai timp poti incerca sa iti i-ai o saltea acasa si sa practici acasa,poti sa-ti iei o brosura-ghid sau poti fara,e alegerea ta,ideea e sa frexventezi cu regularitate,daca nu tot tu vei avea de pierdut(si cand iti vei aduce aminte ce chin a fost iar acum stai la o inghetata recuperand caloriile eliminate,iti va disparea pofta)
  •  
    • 2520 mesaje
    13 Iun 2008, 03:05
    0 0
    Sportul e cel mai potrivit. Poti sa maninci cam 2000kcal/zi si sa faci zilnic cu pauza de o zi pe saptamina, cardio ca de 1000kcal si garantat si slabesti si vei arata super. Cremele nu ajuta decit la psihic (te simti importanta sau ceva de genul hahaha) si sint bune ptr hidratare, dar nu te astepta sa te faca mai mica!
    Ca si idei de sport: bicicleta pe care spuneai ca o ai si mai poti face alergare pe loc, sarit coarda- toate acestea sint foarte mari consumatoare de kcal. Ca sa arzi 1000kcal trebuie sa faci cam doua ore si ceva bike sau doua ore alergat pe loc (intensitate medie - cit sa poti intretine o conversatie), sau o ora si jumatate sarit coadra (intesitate mediu-ridicata - poti intretine o conversatie dar destul de greu).
  •  
    • 1555 mesaje
    13 Iun 2008, 12:58
    0 0
    eu consum 1000 kcal in 60 minute, alergat la banda ... la stepper, cel cu manere,cam cat ar tb sa pedalez sa consum cele 1000 kcal? ca nu are afisaj de calorii, aveti idee? m'am cam saturat de banda ..
  •  
    • 2520 mesaje
    13 Iun 2008, 15:30
    0 0
    Consumul de energie (calorii) e in functie de intensitatea antrenamentului (sigur stiai asta deja, dar aveam nevoie de o introducere in subiect ) asa incit, daca nu ai HRM (monitorul de inima care il pui pe tine si nu cel de la banda/stepper), iti poti estima acest consum de energie in functie de respiratia din timpul exercitiului. Somn si repaus 35 la 48% (consum de calorii aproximativ 2000/24 ore .In functie de metabolism variaza si un procent ridicat de grasime, va duce la un consum mult mai mic de energie - ex. la 30% grasime, organismul arde doar 1300kcal/24 ore).
    Cel mai indicat ar fi sa-ti cumperi un HRM, gasesti incepind cu 20 euro, daca nu doresti unul, atunci incearca pe tot parcursul antrenamentului ca intelsitatea la care lucrezi sa nu-ti permita intretinerea unei conversatii (atunci esti incte 80 si 95% capacitate inima si arzi cele mai multe calorii).
  •  
    • 95 mesaje
    13 Iun 2008, 16:16
    0 0
    Am pus 10 kg intr-un an...si se vede diferenta.Am burtica,colacei...si anul trecut eram tare mandra de abdomenul meu plat.Si nu pot sa zic ca am mancat mai gras,mai mult dulce sau mai stiu eu ce,insa am avut mesele f dezorganizate si nici nu mi-am dat seama cand s-a pus atata...
    Multumesc pt raspunsuri!
    Eu una ma simt grasa nu in comparatie cu altcineva ci in comparatie cu mine anul trecut...
  •  
    • 1555 mesaje
    13 Iun 2008, 22:27
    0 0
    conti_s merci pentru indrumari. Intensitatea cu care fac stepper nu'mi permite o conversatie, deci e bine ..
    Mi'am cumparat azi si mirificul elixir din fructe de soc, poate ma ajuta cu ceva ca sunt intr'o pasa tare naspa si vreau sa dau jos repede macar 3, 4 kg. Plus ca sunt plina de draci ca mi'am schimbat coafeza si m'a ciuntit azi, sunt de rasu' curcilor
  •  
    • 2520 mesaje
    13 Iun 2008, 22:55
    0 0
    Acum iti cumperi si tu elixiruri de soc cind e plina natura de elixir original (soc) ?!
    Daca faci antrenamentul asa intens, e super.
    Am vazut cu citiva ani in urma un interviu cu un fitness trainer celebru si zicea omul ca "80% din ce fac oamenii la gym, e apa de ploaie" si am fost foarte intrigata. Dupa ce mi-am cumparat HRM acum doi ani, mi-am dat seama ca avea perfecta dreptate.
  •  
    • 2520 mesaje
    13 Iun 2008, 23:02
    0 0
    Vanilla, aproape te inteleg, eu am avut ceva pb si am pus aproape 20 kg in sase luni si fara sa-mi dau seama.
    Cred ca nu te simti confortabil acum, dar nu te lasa, daca acum iti dai voie sa fii dezamagita, disperata si mai stiu eu cum, sa vezi cum vin inca alte 10 kg. Important e sa iti gasesti calea potrivita ptr tine si sa-si stabilesti teluri , dar ai grija sa fie realiste (eu m-am ingrasat 20 kg in sase luni, dar daca as fi spus ca vreau sa si slabesc toate cele 20 in sase luni, ar fi fost cu totul nerealist, ptr ca vb de un corp uman si nu strict de o chestiune matematica...din pacate )
    Te rog mult, nu te da batuta, fii sigura ca se poate si ai mai multa incredere in tine. Cred ca inca nu ti-ai definit exact cum s-a intimplat sa pui 10 kg si acest aspect te afecteaza prea mult.
    Multa bafta!