incepem vara cu dieta

•  
    • 15 mesaje
    11 Iun 2008, 19:51
    0 0
    Salut,ma numesc Diana si am 15 ani.Vreau si eu sa incep o dieta(vointa am dar lenea e mare ispita).desi sunt o gurmanda,nu am mari probleme cu greutatea.Deci,eu vreau anume sa-mi aleg o dieta care sa ma fereasca de ispitele cele mai periculoase(dulciuri,mancaruri grele,fainoase).Eu 'tin dieta inca de la inceputul verii,o zi fac sport 1 ora intreaga irosind energia din alimente,a 2-a zi mananc cu pofta,si asa toata saptamana.Eu am 51 kg si 1.57 iar cel mai tare ma deranjeaza silueta,cu fesele n-am probleme,am bustul destul de generos,insa vreau sa scap de centimetri in talie.Credeti ca mi-ar trebui un cerc sa fac sport acasa(imi e mai convenabil decat sa merg la sala) sau o dieta si doar atat?as vrea sa dau jos cam 4 kg vara asta(sa arat slabuta,ca nu sunt plinuta,asa..nomala as spune eu)A!Era sa uit de mentionat ca taare as vrea sa dau celulita de pe coapse jos!Cum sa scap de ea definitiv?sunt sigura ca e posibil!Oare sa incerc creme anticelulitica sau tot sportul e cea mai buna alegere?oare cate luni poate sa-mi i-a?
  •  
    • 2520 mesaje
    11 Iun 2008, 20:03
    0 0
    Chiar nu ai nevoie de nici o dieta!!! pe linga faptul ca ai o greutate mai mult decit normala, nici nu esti la virsta de inceput o viata de perpetua, vesnica, nesfirsita dieta. Cred ca stii in linii mare ce ar trebui sa maninci si ce, asa ca aici nu trebuie decit sa cizelezi putin gusturile (sa-ti placa mai mult legumele decit prajitura) si doar atit. Daca vrei sa arati mai bine, fa miscare multa. Gasesti pe internet video cu multe exercitii pe care le poti face acasa, fara nu stiu ce echipament. Sportul este cel care te va ajuta sa reduci cm din talie.

http://www.exercisetv.tv/whatsondemand/categories/star/player.php?id=600650562
  •  
    • 1122 mesaje
    12 Iun 2008, 10:07
    0 0
    Buna, nu cred ca e atat de ok sa faci sport o ora si a doua zi sa mananci tot ce doresti. Mai bine faci cate 10 min sport si mananci moderat.
    Si eu vreau sa scap de cativa cm de pe solduri si tot varianta cu sport am ales dar cum spuneai si tu lenea e cam mare sau nu prea e timp.
  •  
    • 15 mesaje
    12 Iun 2008, 19:31
    0 0
    Eu am spus-o in gluma mai mult,nu mai mAnanc eu chiar asa dupa o ora doua de sport(cel mai des fac sarituri sau chiar pot numi niste exercitiii de shapping,care in primul rand iti ridica pulsul,plus te infierbinti rapid si iti vine o pofta nebuna de sport de nu te mai opresti(mai ales daca vreai sa-ti descarci sufletul))Mda..adevarat...acele cativa cm in talie chiar sunt greu de eliminat...desi se spune ca acolo slabim in 1 rand si cel mai usor....