Dr.nutritionist Ligia Alexandrescu
-
3 0Evelor,ati fost vreuna la ea? Ce parere aveti? Ca as vrea sa ma duc, dar nu stiu daca e alegerea cea mai potrivita.Multumesc
-
Buna!
Eu am fost la ea. Mi-a fost recomandata de mai multe persoane care ziceau ca ar fi buna.
Eu nu am fost foarte compatibila cu ea ca sa spun asa. Nu pot sa zic ca mi s-a parut extraordinar si am renuntat dupa 2 sedinte.
Ma asteptam ca prima sedinta sa dureze mai mult de 10 min si sa imi explice niste principii alimentare si sa imi explice mai multe lucuri nu sa se uite la mine sa ma cantareasca imi printeaza o dieta din calculator si gata. M-a costat 50 de lei sedinta acum 2 ani.
Eu personal ma asteptam la mai mult. M-a chemat dupa 2 saptamani si cand a vazut ca nu am slabit s-a luat de mine ca nu am tinut dieta bine. Poate avea dreptate dar nu era cazul sa se rasteasca la mine. Probabil era intr-o pasa proasta.
Mie nu mi-a placut prea mult de ea si felul cum s-a purtat cu mine, dar repet am auzit persoane multumite de ea...asa ca poate a fost doar o incompatibilitate intre doua persoane. -
Sedinta 2:
M-a cantarit si m-a intrebat cat aveam data trecuta si cand a vazut ca m-am ingrasat cu 200 de grame si nu am slabit deloc a inceput sa devina iritata si sa zica ca nu am tinut eu bine dieta si ca am mancat prea mult pepene care are zahar.
Ma rog eu nu zic ca nu era asa dar sala de consulatie e o debara de 1m patrat si nu are o fisa a pacientilor.
Apoi m-a scos de acolo si mi-a dat o alta dieta asemanatoare cu ultima care era un pic mai severa.
Tot 50 de lei a costat. -
NICI MIE NU MI-A PLACUT
MI S-A PARUT O INGIMFATA..
EU M-AM CERTAT CU EA DUPA CE AM ASTEPTAT 50 MIN CU PROGRAMARE SA MA PRIMEASCA. CU PLATA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DACA VREAU SA STAU PE LA USI SA ASTEPT MA DUC IN SPITAL DE STAT !!!
IAR REGIMUL PE CARE MI L-A DAT E DE KKAT .... FARA ANALIZE .... I-AM ZIS CE IMI PLACE SI CE NU .. SI PARCA INADINS MI-A DAT CE NU IMI PLACE SA MANINC. TOATA DICUTIA CU EA A DURAT 8 MINUTE DUPA CEAS. -
Dietologul sau diet coach ar trebuie sa invete omul cum sa slabeasca, iar nutritionistul cum sa fie omul sanatos cu o alimentatie potrivita. Mie mi se pare cel putin aberant ceea ce se intimpla: nutritionisti care scot retete de slabit pe banda rulanta ptr oameni care au nevoie de cu totul alt fel de suport. Am citit multe materiale si studii si nu am gasit nici unul in care sa se demonstreze ca mersul la nutritionist a ajutat pe cineva (cu pb de greutate) sa inteleaga ce inseamna nutritia, sa-si schimbe alimentatia pe termen lung, sa slabeasca fara sa acumuleze inapoi in maxim doi ani.
Va rog mult sa ma contraziceti! Chiar vreau sa gresesc cu ceea ce am spus ptr ca altfel mi se pare foarte trist.
Chiar asa! exista meseriile de diet coach si dietolog in Romania? -
Buna, am 17 ani si acum 2 ani am fost la aceasta doctorita. Pot sa zic ca am tinut dieta data de aceasta fara sa mananc nimic in plus si in 2 saptamani am slabit 7.5 Kg, iar in 4 luni 14 kg. Pana acum a trecut 2 ani de atunci ,si mananc ce vreau eu, dulciuri multe si mancaruri gagite si de atunci am mai pus 3 kg inapoi atat. Sunt foarte multumita de acesata doctorita . Si app chiar daca te tine 10 min in cabinet iti pune intrebari la care ea se poate orienta ce diata ne poate da. Va sfatuiesc sa va duceti este foarte foarte buna iar cine nu a slabit la aceasta, nu a mancat corect ce ia dat. Eu am inceput sa tin iar diata si am dat iar 3 kg jos.Va pup!
-
Ramona dar tu te-ai gandit ca poate ai slabit ca ai tinut o dieta ,nu neaparat ca ai tinut-o pe aceea data de ea?
Diete sunt o gramada.Poti tine o dieta si fara sa te duci la nutritionist.O vizita la nutritionist inseamna o discutie mai ampla care sa duca la o dieta personalizata,nu la aceeasi dieta pt toata lumea. -
am o prietena care a fost la un dr. nutritionist de care a fost foarte multumita (nu mai stiu cum se numeste dr.). prima sedinta a durat aproximativ o ora, i-a facut analize, au discutat despre ce ii place si ce nu sa manance, iar in urma analizelor si discutiilor avute, i-a facut o dieta potrivita organismului ei. asa ar trebui sa procedeze toti medicii nutritionisti, insa acestia costa, nu doar 50lei.
pe ea a costat-o dieta cateva milioane, iar cu tot cu consultatii (a fost de cateva ori) si dieta a ajuns la 8-900lei, insa nu a avut probleme cu dieta, a slabit sanatos si armonios, si nici nu a pus inapoi kg date jos. -
Buna...Am citit ce ati scris pe mai sus...Si ma rog,am fost si eu la ligia alexandrescu...
Si in prima faza mi s-a parut foarte in neregula...Adica, foarte plina de ea si altele..insa, regimul pe care mi l-a dat ,am tinut cam 3-4 luni (si nu foarte serios) am slabit 12 kg...iar acum,de o buna perioada de timp mananc destul de aiurea...si nu m-am ingrasat nici un kg...macar pentru o consultatie, merita sa mergeti!